Jump to content

NeoDark

Üye
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NeoDark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputation

  1. exoshare 7.8. ve 10. partiler turbobit silinmiş bu konuda yardımcı olma şansınız varmı ?
  2. Arkadaşlar e-sport(League of Legend) ile ilgilenen varsa burdan yazsın tnctr olarak maç yapalım.

  3. Windows tabletleri bilmem ama benim gördüğüm kadarıyla ,insanlar tableti sosyal iletişim ve oyun için kullanıyor.Senin dediğin kültürün oturması için daha zaman var.
  4. Arkadaşlar aklımdaydı ama bir kaç aksilik yüzünden unuttum.13 eylül yani dün metin oktayın ölüm yıl dönümüydü.Allah onu cennetine kabul eder inşallah.

  5. Zaten korsanı engellemek için oyunun satışı sadece cd olmayacak.Paket satılacak , içinde şapka,mouse pad gibi şeyler olacak-mış.
  6. Eskiden soyguncular cezalandırılırdı.Şimdi global şirket oluyor  :thumbsdown:
  7. Aynen baktım bende şimdi gördüm,firmanın pazarlama taktiği olabilir yalnız,piyasaya sürmeden önce nabız ölçüyor olabilirler  :db:
  8. İnsanlar 3-4 sene harcadılar bu oyun için ki o kadar da iddialılar.Zaten büyük torrent sitelerinde yok,en azından ben görmedim.Çalınsa haber duyulurdu bence.
  9. Çalışıyor ama problem resimdeki ; [spoiler][/spoiler]
  10. Delphi yediyi kurdum fakat uyumluluk sorunu var,xp sp2 yaptım ama genede program uyumluluk yardımcısı açılıyor.Bunu nasıl engelleyebilirim ? Sistemim windows 7.
  11. Farklı olduğunu biliyorum da ams de add action ile çok basit :) Benim derdim o .
  12. Tamamdır çok teşekkürler,bu sene okulda görsel programlamada delphi işlenecek o yüzden biraz kurcalamak istedim.Bunda da ams de olduğu gibi actions'lar varmı ?
  13. Bunun boyutu neden bu kadar ? Torrentlere bakmıştım 200-300 mb ? Yanlışım olabilir.
  14. Forumda aradım fakat mevcut konularda linkler kırık.Elinde Delphi 2007 olan paylaşırsa sevinirim.     Edit >>  link ;   [spoiler]https://mega.co.nz/#!qB4iwByL!FVuaz1CugNatBWZqazD7yQIFw9wuqJC8mBMl0wJlbg4[/spoiler]        
×
×
  • Create New...