Jump to content

NeoDark

Üye
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NeoDark

  1. exoshare 7.8. ve 10. partiler turbobit silinmiş bu konuda yardımcı olma şansınız varmı ?
  2. Arkadaşlar e-sport(League of Legend) ile ilgilenen varsa burdan yazsın tnctr olarak maç yapalım.

  3. Windows tabletleri bilmem ama benim gördüğüm kadarıyla ,insanlar tableti sosyal iletişim ve oyun için kullanıyor.Senin dediğin kültürün oturması için daha zaman var.
  4. Arkadaşlar aklımdaydı ama bir kaç aksilik yüzünden unuttum.13 eylül yani dün metin oktayın ölüm yıl dönümüydü.Allah onu cennetine kabul eder inşallah.

  5. Zaten korsanı engellemek için oyunun satışı sadece cd olmayacak.Paket satılacak , içinde şapka,mouse pad gibi şeyler olacak-mış.
  6. Eskiden soyguncular cezalandırılırdı.Şimdi global şirket oluyor  :thumbsdown:
  7. Aynen baktım bende şimdi gördüm,firmanın pazarlama taktiği olabilir yalnız,piyasaya sürmeden önce nabız ölçüyor olabilirler  :db:
  8. İnsanlar 3-4 sene harcadılar bu oyun için ki o kadar da iddialılar.Zaten büyük torrent sitelerinde yok,en azından ben görmedim.Çalınsa haber duyulurdu bence.
  9. Çalışıyor ama problem resimdeki ; [spoiler][/spoiler]
  10. Delphi yediyi kurdum fakat uyumluluk sorunu var,xp sp2 yaptım ama genede program uyumluluk yardımcısı açılıyor.Bunu nasıl engelleyebilirim ? Sistemim windows 7.
  11. Farklı olduğunu biliyorum da ams de add action ile çok basit :) Benim derdim o .
  12. Tamamdır çok teşekkürler,bu sene okulda görsel programlamada delphi işlenecek o yüzden biraz kurcalamak istedim.Bunda da ams de olduğu gibi actions'lar varmı ?
  13. Bunun boyutu neden bu kadar ? Torrentlere bakmıştım 200-300 mb ? Yanlışım olabilir.
  14. Forumda aradım fakat mevcut konularda linkler kırık.Elinde Delphi 2007 olan paylaşırsa sevinirim.     Edit >>  link ;   [spoiler]https://mega.co.nz/#!qB4iwByL!FVuaz1CugNatBWZqazD7yQIFw9wuqJC8mBMl0wJlbg4[/spoiler]        
  15.   Yanlışın var.Bende kapattım,hayır dedim fakat adres çubuğuna site adresini yapıp enter dediğinde bazen önce gezinti.com geliyor.Yani adamlar bilgileri çekiyor.Bu ülkede işler böyle yürüyor.Ülkesinin geleceğini düşünen ülkeler diğer ülkelerin bilgilerini toplar fakat bizde durum farklı :)
  16. NeoDark

    Neon Aıo V2.1

    Yok,bence mavinin kenarlardaki kararmadan siyah pencere 10 numara durmuş.
  17. Aynen reyiz örneklere inceledim,en iyisi form kullanmamak.İlerleyen seviyelerde.
  18. Özellik olarak hd 5750 daha önde sadece 2 gb değil.Ama dediğim gibi ekran kartı alırken bakılması gereken en önemli şeyi ,hele oyun performansı isteniyorsa ,oynanış videolarını incelemendir. Örnek veriyim,ben call of duty, gta oynamayı seviyorum bütçeme göre olan kartları belirledim ve daha sonra araştırmaya başladım.9800gt'nin çalıştıramadığı Cod oyunu yoktu,bende onu aldım ama gel gör ki transformers serisinde sorun yaşıyorum.Daha düşük seviye oyunlarda da çok yüksek performans gösteriyor.
  19. Asus HD 6570 2GB DDR3 ; http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD65702GD3L/#specifications HD 5750 1GB DDR5 ; http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=643&lid=1&pid=289 Kartların youtube'dan gameplay videolarını izle önerim.Bende geçen yaz bu şekilde araştırarak aldım ve istediğim oyunları  sorunsuz çalıştıran ekran kartını buldum ; Msi 9800gt.
  20. Bende yüklemiştim denedim ama yapamadım sanırsam yetenek yok :)
  21. aynen aralarda chip tone'lar vardı ama müthiş olmuş.Hemen 2 sorum olucak :) Neyle yaptın ve mediafire'de bu şekilde nasıl çalıştırdın ?
  22. Aynen Assembly ya da ona yakın olan C/C++ ,Java ,Python gibi dillere hakim olmak lazım.Mesela python ile değiştirilen bir çok linux dağıtımı var.
  23. casper007 haklı.Aynen bios problemli ise sorun çıkarmaya devam edecektir.Servis sürekli uğraşmak yerine yenisini gönderir .Tabi bir çözüm  önerisi gelmezse.
  24. Maalesef benim önerebileceğim başka bir çözüm yolu yok.Ama çözüm cevapları gelecektir.
×
×
  • Create New...