Jump to content

arif10

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

arif10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. Firefox'da anonymox eklentisini kullanabilirsin.
  2. Öncelik öğretmenlik tavsiye ederim. Ben açıköğretim Kamu Yönetimi mezunuyum. Bu bölümü bitirdiğinde KPSS'ye girmek durumundasın. Hem bitirdiğin anda ilk sınıftan son sınıfa kadar hiçbirşeyi unutmamalısın KPSS'de başarılı olmak için. Çünkü İktisat ve İşletme Fakülteleri'nin KPSS'leri çok kolay değil. Sana tek avantajı askerliğini kısa dönem yaparsın. Bilgisayar Programcılığı bölümünde KPSS'de atanman daha olası. Sorular lisans sorularına nazaran daha kolay ve tek oturum. Allah gönlüne göre versin kardeşim.
  3. Kardeşim ben de İmam Hatip mezunuyum. İstediğim bölüme yerleşemedim. Mecburen açıköğretim Kamu Yönetimi okudum. Daha sonra üşenmedim askerlikten sonra 24 yaşımda gittim Bilgisayar Programcılığı okudum. Rabbim isteyince olur. Fetva gibi oldu ama :) İçini ferah tut. Allah'a tevekkül et.
  4. İnsanoğlu olarak gördüğümüz hayırda şer, gördüğümüz şerde de bir hayır vardır. Kafana takma. İçini ferah tut. Git oku, seneye istediğin bölümü tutturursan bırakırsın gerekirse.
  5. Sorular aynı takvim yapraklarının arkasındaki bilmece bulmacalar gibiydi. Resmen dalga geçmişler milletle.
  6. Ben de aynı temayı kullanıyorum. Gerçekten tatlı bir tema.
  7. Muhtemelen bluetooth driver'ın eski. Güncellediğin zaman dediğin seçenekler çıkacaktır
  8. [code]http://lmgtfy.com/?q=i%C5%9Flemci+nedir%3F[/code]
  9. Tercihlere saygı duymak gerek. Ama şu da bir gerçek nokia zamanında donanım olarak milleti çok sömürdü. Birbirinin aynı türevi telefonları üst model gibi lanse edip çok fazla gelir elde etti. Ama iyi yanı da vardı. Tüm markalar standart java sistemini kullanırken nokia symbian ürünleri piyasaya sürüyordu. Yiğidi öldür, hakkını yeme. Tercih meselesine gelince windows phone 8 çok fazla kişiselleştirme seçeneği sunmuyor. Benim de tercihlerim arasındaydı. Ama bugün galaxy s3 te karar kıldım ve aldım. Pişman da değilim. telefon alırken önce kendi ihtiyaçlarını sonra da firmanın ne kadar süre destek vereceğini göz önünde bulundurmalısın bence. Telefonları test ettiğini söylüyorsun ama chip ve shiftdelete nin incelemelerini de izlemeni öneririm.
  10. Ubuntu 12. versiyonla birlikte getirmiş olduğu yeni arayüz tam bir facia bence. Pardusu deneme amaçlı kurdum. Görsel açıdan windows tan çok daha iyi. fakat işlevsellikte windows daha ağır basıyor.
  11. Ben de bu tarz bir sorun yaşamıştım. Combofix adlı programla temizlemiştim virüsleri. Google'dan aratarak son sürümünü bulabilirsin.
  12. 3. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı Etimesgut Ankara 331. Kısa Dönem Hava Piyade Er
  13. Ben de aynı bölüm mezunyum. Microsoft Visual Studio Programıyla C# programları yazacaksınız seneye. Ama console 'da mı yoksa form üzerinde mi yazarsınız o hocanın bileceği iş. Kolay gelsin.
  14. ps2 fare ve klavyede formattan sonra böyle problemler çıkabiliyor. Bizzat ben de yaşadım. Ama her defasında bilgisayarı yeniden başlattığımda sorunu aştım.
  15. Modeme bağlanabilecek MAC adreslerini tanımlasın. Yani MAC filtrelemeyi aktif hale getirsin. O zaman sadece o MAC adresine sahip bilgisayar,telefon gibi cihazlar bağlanabilir. Wireless şifresini bilmen yetmez.
×
×
  • Create New...