Jump to content

kuyuduzu

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About kuyuduzu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kuyuduzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. merhabalar. kurdum, şu ana kadar bir sıkıntı yok, yağ gibi. elinize sağlık. umarım uzun süreli kullanımda da böyle sıkıntısız devam eder. benim biraz şahsi bir sorum olacak. 2013 model bilgisayarımda yıllardır windows8'de yaşadığım bir sorun var: wifi kopmaları. mevcut wifi ağından telefonum kopmuyor hiç. bilgisayarım ise linuxdayken çok çok nadiren, windows10'dayken arada bir (mesela haftada 5-6) düşmesine karşın; windows8 kullandığımda sık sık (haftada 25-30gibi) düşüyor.(rakamları kıyaslama yapabilmek için yazdım, tek tek saymadım). yıllardır hangi windows8'i denedi isem sorun düzelmedi. kurulabilecek tüm driver'ları denedim. youtube'da, tnctr'de önerilen her şeyi denedim... ama nafile. pci wifi kartı mı yenilsem ne yapsam bilmiyorumki? wifi cihazım: intel centrino wireless-n 2230
  2. indirsek bu kadar hızlı açılmaz fotoğraf. çok hızlı şekilde ileri geri zoom yapabiliyorsunuz. el emeği göz nuru :)
  3. dizüstü alıp masaüstü gibi hep aynı yerde kullanmak bana biraz saçma geliyor. 1500 liraya üç beş model arasından seçim yapıp da masaüstüne koyup kullanacağım bir laptop yerine aynı özelliklerde (temizlik, parça değişimi gibi konularda daha fazla imkan tanıyan) masaüstünü 1000-1200'e temin ederim daha iyi.
  4. Ama bir düşünün; tek bir tıklama ile bilgisayarınızın çalışmasını istemez miydiniz? demişsin de hocam, güç düğmesine de bir kere basıyoruz zaten açmak için.
  5. hocam windows8 kurmadım ama yorum yapmadan edemeyeceğim, masaüstünüzdeki cod serisi fazlasıyla dikkatimi çekti. cod 2 4 6 8
  6. [quote name='bates54'] [quote] Bir latife yapayım Elektrik kesilince interneti nasıl kullanacaksınız,elk.yok pc açılmıyor neti karanlıktamı kullanmayı planlıyorsunuz. [/quote] dizüstü kullananlar için sorun teşkil etmez [/quote] modemin dizüstüye bağlı olamayacağına göre bence sorun teşkil eder. şöyle ki şehir şebekesi kesilip de jeneratör falan devreye girip binanın elektriği yerine gelse bile ben internetin çalışacağını sanmıyorum. sonuçta elektrik gitti mi hat da gider diye düşünüyorum.
×
×
  • Create New...