Jump to content

persia92

Üye
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    https://www.facebook.com/mustafa.devim.1?ref=tn_tnmn

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

persia92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Aynen öyle oldu?başka bir raw dosyası indirdim.kuruluma kadar geldim fakat hfs dosya biçimi yaptığım DİSK’e kuramadım.mac os la Windows u dual boot olarak kullanacağım.linux u 12 yıl kullandık mac ı deneyelim dedim.mac da Windows bölümünü görebiliyorsunuz?
  2. Msi gv62 7rd marka laptop i57300 işlemci 8gb ddr 4 ram 2gb gtx 1050 ekran kartı 1gb harddisk
  3. Selamun aleyküm arkadaşlar Mac OS high Sierra kurmaya çalışıyorum.kurulumda şu ekranda kalıyor.yardımcı olabilirmisiniz.
  4. @köylü öncelikle emegine saglik.Arkadaslar bu cpu %100 kullanımı windows 7 veya 8 de de var mı?Birde şuan cift sistem kullanıyorum.windows 10 ve manjaro linux.windows 10 da pc yi açıp kapatırken surekli guncelleme yapmaya calışıyor ve yapamıyor.Bu durum sizde de var mı?
  5. Manjaro Linux'u öneririm.Xfce masaüstü ortamını tercih edebilirsin.Kullanımı çok basit ve hızlıdır.
  6. Dlna kablosuz bir şekilde laptop ile akıllı televizyona görüntü aktarımına yarıyor.@köylü arkadaşımızın iso boyutu az olduğundan onu indirdim.Sizin de emeğinize sağlık.
  7. Selamun Aleykum.Arkadaşlar bugün format atacağım.Linux un yanına kuracağım.Fazla Windows hakkında bilgim yok. Home Sİngle Language ve Pro sürümleri arasında ram kullanım bakımından bir fark var mı?Bir de Home S.L. sürümünde dlna özelliğini kullanabiliyor muyuz?
  8. 7 yıldır linux dağıtımları kullanıyorum.Kullandığım dağıtımlar arasında en iyilerden.Avusturya,Almanya,Fransa ve Türkiye tabanlı bir dağıtım.Aur depo ve düşük kaynak tüketimi ile tüketici dostu bir dağıtım.(Arch Linux  2015 te en tüketici dostu dağıtım ödülünü aldı.Manjaro da Arch tabanlı)
  9. linux(manjaro-gnome) da genymotion,windows 10 da bluestack kullanıyorum.dün bu programı kurdum.gayet basarılı bir program.bilgisayarı bluestacks gibi yormuyor.suan için en iyi tabiri doğru olabilir.
  10. linux manjaro xfce kullanmanı tavsiye ederim.bahsettiğin ihtiyaçları karsılar.
  11. hadi ya.sahibi Mark Zuckerberg olunca yapmıstır dedim öyle bir ayar face teki gibi.:D
  12. arkadaslar instagramda birini takip ediyoruz ama onun paylasımlarını görmek istemiyoruz.bunun ayarını nasıl yaparız?
  13. :D yok tema paketinden dolayı değil.yazılım merkezinden unity 8 i kurduktan sonra oldu.
  14. ben yükledim fakat sürekli masaüstü hata veriyor.
×
×
  • Create New...