Jump to content

lavkayoll

Üye
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Müzik

Recent Profile Visitors

2336 profile views

lavkayoll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Ferdi Özbeğen - Gündüzüm Seninle (Türk Mûsikisi) [Canlı Performans]

    https://www.youtube.com/watch?v=LzDRSAf0AzE

  2. Ferdi Özbeğen - Seviyorum Delicesine

    https://www.youtube.com/watch?v=jpdz0QmONAY

  3. Müzisyenler, Profesyonel Aranjörler, Besteciler ve diğer müzik adamları mühendislerden daha üstündür!

    Ferdi Özbeğen - Piyanist (Şan Konseri) [Canlı Performans]

     

    1. abdullahTR

      abdullahTR

      neden böyle bir kıyaslamada bulundunuz 

  4. Ferdi Özbeğen - Giden Sensin https://www.youtube.com/watch?v=ll8wmi4lyiY

    1. NAMIKABI

      NAMIKABI

      Bence; En iyilerinden biri.

      NOT: Ferdi Özbeğen farklı biriydi. İyi biriydi. İyi bir sanatçıydı. Ne diyelim Allah Rahmet Etsin.

       

  5. Şecaattin Tanyerli - Sevdim Bir Genç Kadını https://www.youtube.com/watch?v=cXnq5cyo7LU

     
  6. Erdener Koyutürk - Eski Aşkım

     
  7. Arkadaşlar merhabalar; konuyu şöyle anlatayim benim bir tane dandik akıllı telefonum var ve ben bir ara tarayıcıyı açıp Masaüstü versiyondan YouTube Studio'a girdiğimde (keşke girmez olaydım, değişiklikleri bilgisayardan yapmam lazımdı) telefonun beyni bulanıp kendi kendine birşeyler yapmaya başladı ve ben doğal olarak şüpheye düştüm acaba herhangi bir videoyu sildi mi veyahutta herkese açık konumdan gizli konuma mı çevirdi diye. Neticede bu beni oldukça rahatsız etti acaba tıpkı Facebook'ta hesap hareketlerini incelediğimiz Hareketler Dökümü kısmı olduğu gibi acaba YouTube Studio / Video Yöneticisi olayında ne işlem yaptığıma, yaptığım doğru / yanlış tüm işlemleri görebileceğim bir fonksiyon yok mudur? Konu başlığında da belirttiğim üzere YouTube arama geçmişi ve izleme geçmişi var ama zannedersem aynı şeyi YouTube Studio veyahutta video yöneticisi için söylemek biraz zor. Ancak yine de bu konuda benim yararlanabileceğim fikirler söylerseniz çok memnun olurum.
  8. Arkadaşlar merhabalar sistem geri yükleme yaparken şu hata ile karşılaşıyorum (gerekirse caps veririm ayriyetten hatayı da tam göremediğim için yarım yazdım, hata kodu yeterlidir umarım): C:\Users\Administrator\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\SwReporter/6.42/Chrome_reporter.exe dosyası orjinal kopyasıyla değiştirilemedi (0x80070003) Sİstem geri yükleme ile ilgili bu hatayı almamın nedeninin yanısıra çözümü ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
  9. Arkadaşlar merhabalar bir zamanlar Carrefour Sa DR gibi mağazalarda satılan bir oyunu istiyorum sizden. CD'nin ismi Weitere olmakla beraber balık tutma kayak gibi Almanca birçok zekâ geliştirici oyunu içerisinde barındırıyor. Hatırladığım kadarıyla birinin ismi Abramania Angeln. Yardımcı olursanız sevinirim. İnternette çok aradım ama bulamadım.
  10. Birdahaki çalışmana Vista'yı da dahil edersen sevinirim.
  11. İyi tamam peki bakalım güzel kardeşim. Deneyeyim Rufus'u. Beni daha önceki açtığım USB ile ilgili konulardan hatırlayacak olursan yine Rufus önermiştin. İlle Rufus ille Rufus diyorsun yani. Bir türlü Rufus programını dilinden düşüremedin yahu mübarek. :mellow: Tabii ki şaka yapıyorum. Bir deneyeceğim kardeşim, sağolasın eyvallah.  :mellow:
  12. Fatih Bey eline sağlık yalnız şöyle bir sorun var imaj gerçekten de 4.32 gb olmasına rağmen Windows 7 USB / DVD Tool ile USB'ye yazdırıp USB'den deneyince kurulumda şöyle bir sıkıntı veriyor:   Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın.    Hata kodu: 0x80070017   Sorunların çözümünde şöyle diyor:   1-)  Yükleme yaptığınız DVD bozuk olabilir. 2-)  DVD okuyucunuzda sorun olabilir.   Bende ise DVD'den kurulum olayı olmadığına göre bu çözümler işime yaramaz.   Şimdi size tek sorum USB'den kurulum için ne önerdiğinizdir.
×
×
  • Create New...