Jump to content

MaDLoCK

Üye
  • Posts

    268
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Yalova

Recent Profile Visitors

1280 profile views

MaDLoCK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

33

Reputation

  1. İnan üst düzey olması ahım şahım birşey katmıyor kullanımına zamanında bende aynı hatayı yaptım sonradan pişman oldum. Benim sana tavsiyem verdiğim linktekini alman ama yine karar senin.
  2. https://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uk6470-49-125-cm-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
  3. Dediğin Ram testini yaptım sonuçlar iyimi kötümü anlamadım ben. Aslında bu işlerden anlayan biri teamviewer ile pc ye bağlanıp olay günlüğünü bi incelese belki sorun daha kolay çözülür.
  4. Zaten ekran kartının driver'ını o şekilde yüklüyordum yoksa format sonrası pc açıldığında windows update üzerinden otomatik indiriyor.
  5. Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bu dediklerinizi yapabileceğimi sanmıyorum. Bu sistemi toplamadan önce ki kullandığım anakart Gigabyte idi ve sorun yaşamıyordum yeni sistem topladığımda asus tercih ettim ama sanırım hata ettim. Şimdi birşey deniyorum yani deniyorum derken anakartın kitapçığına baktım ram i hangi slota takmam gerektiğini gördüm en sağdakine takmam gerekiyormuş yani DIMM_A1 taktığım yer ama aslında DIMM_A2 ye takmam gerekiyormuş kitapçıkta öyle gösteriyor bakalım sorun tekrarlayacakmı görücez.
  6. Dediğin yöntemleri deniycem inşallah faydası olur. Bu sorunu ilk yaşadığımda zaten en güncel bios yüklüydü 2 gün önce yeni bios güncellemesi geldi onuda yükledim ama sorun çözülmedi.
  7. Windows ssd ye yüklü oyunlar vs. harddiskte power supply i yeni aldım Fsp Hydro G 850w 80+ Gold moduler eski power supply de bu sorun vardı yenisinde de sorun devam ediyor memtest86 ile test sonucuda temiz çıktı sorunu yeni aldığım ekran kartından sanıyordum boş yere servise gönderdim sorun ondan da kaynaklanmıyormuş işlemci ısınıyo olsa ki ısınmıyor boşta 33 35 arası yük altında 50 yi görmüyor sıvı soğutmadan dolayı anakarttanmı kaynaklanıyor diye düşünmeye başladım ama bundan nasıl emin olabilirim bilmiyorum. Linke baktım orda bahsedilen 120 saat eğer müdehale etmezsen 120 saat boyunca test kendini tekrarlıyor. Gerçi aynı testi bende yaptım nedense tekrarlamadı gece 3 gibi bitmişti ve sonuç temiz çıktı acaba memtest64 var onumu denesem?
  8. Dün memtest86 yı netten indirip flaşhbelleke yazdırdım sonrada pc yi yeniden başlatım flaşbelleki boot ettim testi gece11 gibi başlattım sabaha karşı 3 gibi baktığımda bitmişti ve sorun yoktu ram sağlam gözüküyor
  9. Beyler ekran kartını vatana teslim etmiştim yaşadığım sorundan dolayı ve az önce aynı sorunu tekrar yaşadım görüntü ve ses aynı anda dondu hoparlörden tuhaf bir ses çıkıyordu sonrasında ekran karardı ve reset atana kadar görüntü gelmedi olay günlüğünde yine 41 hata kodu var başka nerden kaynaklanıyor olabilir birazdan memtesti açıp pc yi sabaha kadar açık bırakıcam başka nerde sorun olabilir?
  10. Vatan bilgisayara teslim ettim sorun ekran kartında başka teste gerek duymadım Vatan bilgisayara teslim ettim ve iade talep ettim yeni çıkacak rtx 2070 super modelini almayı düşünüyorum söylenen doğruysa 499 $ dan satılacakmış aşağı yukarı 5 bin tl civarlarında satılır diye tahmin ediyorum asus tan başka bir markada almayı düşünmüyorum nedeni ise aura özelliğini uyumlu bir şekilde kullanmayı istediğimden.
  11. Yapacak başka birşey yok bugün vatan bilgisayara teslim edicem büyük ihtimal iade değişim raporu çıkacak iademi etsem değişim mi yapsam bilmiyorum.
  12. sizde böyle driver sorunu olması normal ? ama benim bahsettiğim ekran kartı güncel bir ekran kartı ve böyle driver sorunları olamaz olmamalı ama sorun driver sorunu değil çünkü olay günlüğünde uyarı düzeyi önemli olarak belirtiliyor
  13. Sizin ekran kartı marka modeli nedir? Valla ne yalan söylim göndermekte hiç içimden gelmiyor en az 3 hafta servisi beklesem sonrasında 1 hafta da vatan bilgisayarı beklesem toplamda 1 ay beklemem gerekicek ekran kartı konusunda hiç şansım yok daha önce hepsiburada kdv indiriminde Asus rog strix RX580 almıştım coil whine sorunu yüzünden servise gönderdim 3 hafta sonra değişim iade raporu geldi hepsiburada değişim yapmak yerine para iadesi yaptı en son vatan bilgisayar kdv indirimnde Asus rog strix RTX2070 aldım onda da bu sorun çıktı ?
  14. Yeni cihaz daha 1 aylık bu tür işlere kalkışmak yerine garantiye göndermek daha mantıklı değilmidir? sırf bu çakışma uyumsuzluk gibi sorunlar yaşamamak için hem anakart hemde ekran kartını asus marka aldım aldım buna rağmen yine çakışma sorunumu yaşıyorum acaba eski ekran kartım asus gtx 550 ti ve onda bu sorunu yaşamadım yeni ekran kartını aldıktan 2 hafta sonra bu sorunu yaşamaya başladım tek yol servise göndermekmidir acaba? bunun driver ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü hem windows 10 1903 hemde 1809 sürümlerini denedim ve bu hata kodları devam ediyordu. sizde de aynı problem mi var?
×
×
  • Create New...