Jump to content

oguz_45

Üye
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

oguz_45's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. benim anlamadığım konu kullandığın kadar mı ödüyorsun yoksa 24 ayın 1 ayını kullandın kullanmadığın 23 ay parasını mı ödüyorsun ?
  2. TT "Cayma bedelini şuanlık söyleyemeyiz ama cayma bedeliniz çıkar. Bölgenizde vdsl geçilmiş ama hattınızı kaç mbps desteklediğini göremiyorum." böyle dedi. Netspeed ile konuştum onlarda "hattı kapatmayınız aksi takdirde boş port bulamayabilirsiniz. Adsl olarak geçiş sağlayalım. Vdsl port gözüktüğünde vdsl geçişinizi sağlarız." ve netspeed bana evrakları attı imzalayıp göndericem. Sizce bu konu hakkında bilmem gereken herhangi bir şey var mı?
  3. Netspeed müşteri hizmetleri "bize adsl olarak geçersiniz ama vdsl geçmek için 1 ya da 2 hafta beklersiniz port durumuna bağlı türk telekomdan vdsl geçerseniz direk vdsl olarak geçişinizi yapacağız" dediler. Türk telekom online işlemlerden paket değişikliği sayfasından 20 mbps geçsem vdsl mi olucak ?ve 2 yıl taahhüt imzaladıktan sonra netspeede geçsem cayma bedelini ödermiyim ?
  4. Merhaba arkadaşlar adsl Türk Telekom 16 Mbps kadar kullanıyorum. Bu ayın 22'nde taahhüt bitiyor. Hattım 81 Mbps destekliyormuş TT dedi. Netspeed geçiş yapacam ama adsl olarak geçersem hızım yükselmeyeceğini söylediler türk telekomdan VDSL pakete geçin en azından hızlı işlemleriniz yapılır dendi. Ne yapmam lazım bana fikir verebilir misiniz ? Modem Vodafone (Sercomm) H300S Edit 1 : Türk telekomdan vdsl portuna geçiş yaptım. Paket ve taahhüt değiştirilmeden yapıldı. Fakat mahallemiz eski olduğu için binalarda altyapı yok sadece mahallede 2 tane telefon direği var. İnterneti telefon direklerinden alıyoruz . Netspeed ile görüştüğümde ev telefon paketlerimiz yok ve firmamıza geçiş yaparken ev telefon numaranız iptal olucak dediler. Ev telefonu iptal olursa internet hizmetini alabilirmiyim ?
  5. hocam opera internet tarayıcısını kur ve megadan indir gene uyarı verdiğinde operanın kendisinde bulunan vpn aç ve mega sitesini yenile devam et butonuna bas devam eder.
  6. Merhaba arkadaşlar websitem için uygulama yapıcam ama bu konuda acemiyim. Reklamsız uygulama nasıl yapılır ?
  7. 2 sene önce çözdüm bu sorunu aynı cihaz vardı elimde şimdi sana bir link atıcam bilgisayara kur ve klasörün içinde videolu anlatımı var yaparsın heralde yapamazsan söyle müsait bir zamanda teamviewer den halledelim link https://transfernow.net/40csw0584iam
  8. Arkadaşlar windows 10 pro v1903 build 18362.53 x64 bit msdn linki verebilir misiniz ?
  9. Dell Inspiron 5521 batarya sorunu Merhaba arkadaşlar elimde 2013 yılında aldığım Dell ınspiron 5521 laptop var. 2 gün önce batarya değiştirdim. Batarya yeni olmasına rağmen yıpranma payı %20,18 bu da pil 25 e indiğinde direk bilgisayarı kapatıyor AC takılı olmasına rağmen. Dell ürünlerinde pil kalibrasyonu var mı ? ya da bu sorunu nasıl çözebilirim.
  10. Önemli değil en azından denemiş olduk ama sistemi güzel hazırlamışsınız ellerinize sağlık ?
  11. windows 7 msdn sürümü yükledi bios da değişikilik yapmadım.Sizin konudan başka 2 tane daha el değmiş iso indirdim yine kabul etmedi hata olarak windows starting yazısında ya kalıyor ya da orada iken yeniden başlatıyor sizce bir sebebi varmıdır ?
  12. cevap verdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle donanım olabilir sizlik bir sıkıntı yok ben dediklerinizi yapıcam en kısa sürede sizlere iletirim
  13. merhaba ben kurulumda Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı.Yükleme kaynaklarının erişilebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın diyor ve hem uefi olarak hem de legacy olarak yapıyorum rufus ile yazdırıyorum flasha
  14. Ben kullanıyorum gayet sıkıntısı yok sen neler kullanıcan uygulama olarak ona göre cevaplıyım Ben hepsiburadan aldım eylül ayında fiyatı 1.550 tl idi. Bu fiyata bu donanım gayet yeterli bu arada yeni güncellemeler gelicektir.
×
×
  • Create New...