Jump to content

yavuzselim57

Banned
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

About yavuzselim57

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

3144 profile views

yavuzselim57's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. yardımcı olmuştun bana xp cd driver ekranı değiştirmeye

    ben şimdilerde katılımsız kurulum nasıl yaparız onun peşine düştüm

    exe msi çevirme bazı exe dosyların parametrsi bulamıyor olmuyor msi çevirmek gerekiyor bunları araştırıyorum hala

    mesala diyelim elim...

  2. @kral1122 kardeş video yarım bitior fark ettiysen devamı bugun gelicek daha uzun bir anlatım ve daha da detaylı bir anlatım ile karşınıza gelicem bu arada sistemim hazır incelemek istermisiniz ?
  3. dedigim gibi orjinal avast yüklü bende de lisanslı virüs mürüs yok .. :!
  4. esetin virüs olarak görmedi birşey söyle bana ? devre dışı bırakıp kullan bukadar basit.. bende lisanslı avast yüklü o virüs falan bulmadı devre dışıda degil.. videoda bir sıkıntı yok belki cam studio ile çektigim için olabilir ama virüs falan yok bundan emin olabilirsiniz. benim öyle bir niyetim yok beni bilen bilir...
  5. program linklerimi istedigin o olsun be hemen upload ediom toplu olarak bekle
  6. ya wala şimdi bu saatte içimden geldi bende yaptım kardeş öyle programa falan ihtiyac duymadım zaten boyutu 21 mb ya 5 dakikada iner rardan çıkınca 1 ggb ooluyor rar boyutu 1 gb olsa haklısın elimde olanları kullandım hem içimden gelerek yaptım bu yetmezmi ?
  7. [center][center][center][color="#FF00FF"][size="4"][center]EVET ARKADAŞLAR SİZLER İÇİNN BİR VİDEO ÇEKTİM 2.VİDEOYU YARIN ÖGLEN CİVARI ÇEKİP KOYCAM YANİ BU VİDEONUN DEVAMINI .... MODİFİYE XP YAPAMAYAN KALMASIN DİYE AMA ŞİMDİLİK UFAK BİR VİDEO GERÇİ BOYUTU 1 GB AMA OLSUN BİLEŞEN SİLME İŞLEMİ FULL DRİVER EKLEME İŞLEMİ CAB YAPMA VE DAKİKA 13 E GELİNCE WPİ PROGRAM ARŞİVİ ÇIKMA İŞLEMİ BUNLARI TEKER TEKER AYRINTILI OLARAK ANLATTIM ARKADAŞLAR ELİMDEN GELENİ YAPTIM .. İLERİKİ ZAMANLARDA MULTİBOOT VE GÖRSEL PAKET KULLANIMI BOOT EKRANI DEGİŞİMİ LOGON EKRANI KATILIMSIZ YAPMA ADDON YAPMA GİBİ KONULARDA VİDEOLAR ÇEKİCEM .. DRİVER PAKETİ YÜKLENİRKEN ARKA PLAN DEGİŞTİRMEYİ DE GÖSTERİCEM DİGER VİDEODA , HERŞEY SİZLER İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN YETER .... [/center][/size][/color] [img]http://img33.imageshack.us/img33/6799/v74ev.png[/img] [/center][/center] http://www.mediafire.com/?217c9r669f73r8k RAR BOYUTU : 21 MB RARDAN ÇIKINCA : 1 GB [/center]
  8. bana pm atsana kardeş team wiwerden baglanıp yapayım sana.
  9. abi yaşıyor musun ya nerelerdesin _?? dargınmısın ?

  10. Enriqe İglesias .. bu adam manyak ya..
  11. almıor kardeş.. garanti 4 tl iş bankası 4 tl akbank 5 tl alıor ziraat ve halk bankası bide vakıf bank almıor .. vakıfı tam bilmiom ama ziraat ile halk almıor..
  12. adam herşeyi yapmş arkadaşlar ya ana kartta on board varsa ekran kartını çıkar onboarda bagla öyle dene yada harici ekran kartı yoksa tak öyle dene en azından ana kartta sıkıntı varmı yokmu anlarsn yada RAM i çıkar bilgisayarı öyle çalıştır eger dııtttt diye ses geliorsa anakart saglam demektir.
  13. anakart büyük ihtimal yada önce şey yap bak tamamen herşeyini sök tekrar tak ben kafede öyle yapıodm .. genede gelmezse büyük ihtimal ANAKART ..
  14. yada bak elinde driver packs 12.3 final varsa onu aç el ile kurulumu seç kurulunca reset atılsın mı diyor evete tıkla ben hep öyle yapıorm sıkıntı olmuyor yüzde yüz yüklüyor.. bak driver packsta yüklü olarak görürse yüklü süürücülere gir ekran kartının sag tarafaındaki el ile kuruluma tıkla dedigim gibi yap.
×
×
  • Create New...