Jump to content

theater5583

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by theater5583

  1. casper0007, 01.06.2018 - 03:22 yazdı:

    dns jumper ıs gormezse musterı hızmetlerını ara ıp alamıyorum de

    700139018_EkranGrnts(2).thumb.png.b12bbd5f780a00494c723bd1e4b8775b.png

    Dns Jumper ethernet kablosu takılı iken hata veriyor.Wifi ile çalışırken normal işlevini gördü.Müşteri hizmetlerini arasamda ilgileneceklerini zannetmiyorum sorun onlarda değil benim bilgisayarımda.Bilgisayarı yurt dışından getirdim ve modemimde baya eski acaba  ethernet portları arasında uyumsuzluk olabilir mi sorusu aklıma geliyor ama 1 hafta öncesine kadar herşey tıkır tıkır çalışıyordu

  2. DJ_Rush, 30.05.2018 - 19:52 yazdı:

    Güncel sürücü ile denedin mi?

    Ayrıca Chipset sürücüsünü de güncelle.

    Herşey Güncel.

    ugura09, 16 saat önce yazdı:


    dns değiştirme işlemini uygularmısın

    Sorun Dns değil.Sorun Bilgisayarımda daha önce de olmuştu.Aygıt Yöneticisinden Driver Özelliklerine girip gelişmiş sekmesinden Speed and Duplex ayarını 10 Mps Full Duplex Yapınca Düzeliyordu ama şimdi olmadı.

  3. gangstarap, 2 saat önce yazdı:

    Anakartının modeline göre Ethernet driver gerekiyorsa yükle,olmadı Modemi Resetle kalbloları tak çıkar.

    Denedim Hepsini olmadı.Kabloyu başka bilgisayara takıyorum çalışıyor.Kendi Bilgisayarımda ise bağlanıyor ama sürekli kopuyor.Bazen İnternet Yok ama Güvenli diyor.

  4. Ethernet Sorunu

    Düne kadar sorunsuz çalışan kablolu internetim dün kesintiye uğradı.Bilgisayar wifi ile interneti çok rahat düzgün bir şekilde kullanabiliyor fakat kabloyu taktığımda bağlantı gözüküyor olmasına rağmen İnternet Erişimi Yok sorununa hata gider dediğimde  Dns Sunucusu Yanıt Vermiyor Hatası Veriyor.NAsıl Çözebilirim problemi.(Wİndows 10)

  5. HDD yi bazen benden başkarları kullanmak zorunda kalıyor içerisinde benim içim önemli dosyalarım varolabiliyor ve silinmesinden korkuyorum.Silinmemesi,taşınmamasıİçin Herhangi bir şifreleme vs nasıl birşey yapabilirim.Yanlızca Kopyalama Yapılsın Yeterli

  6. 5 saat önce, kaya_928 yazdı:

    Enerji programı var bitane laptoplara ait onu kurun ve tekrar bakın, bunun dışında görev yöneticisinden işlemci ve ram kullanımına göz atabilirsiniz, pcye yük bindiren bişey varmı diye..

    Onu yüklediğimde de değişen birşey olmadı.

    5 saat önce, porketles yazdı:

    Sürücülerinizi güncellediniz mi?Driverpack Solution ı indirin.Eksik sürücüleri kurun.Bir de görev yöneticisinden baktınız mı sürekli cpu kullanan bir işlem var mı diye?Format sonrası olmaya başladı ise büyük ihtimalle sürücü sıkıntısıdır.

    Güncel Hepsini Tek Tek Yapdım Kendi Sitesinden.Sanırım Format Kaynaklı sorundu tekrar format attım düzeldi arada dinleniyor :)

  7. Laptop Lenovo G580 geçenlerde bilgisayara virüs girmesi sebebiyle format attım formatdan sonra fan gereksiz yere sürekli hızlı dönmeye başladı format atmadan önce sadece işlem yoğunluğu arttı mı fan hızını artırıyordu şimdi ise sürekli hızlı bir şekilde dönüp ses yapıyor hiç yavaşlamıyor sebebi nedir işlemciyi gereksiz yere çalıştıran birşeyler mi vardır donanımsal mı yazılımsal mı nasıl çözebilirim yarıdmcı olurmusunuz

  8. 5 dakika önce, KintaRo yazdı:

    valla o zaman programları deneyeceksiniz. türkçe sözlük bakındım ama göremedim, olsa daha çok işe yarardı. sözlükten kastım program bu sözlüğün içinde yazan kelimeleri şifre olarak deniyor. başarılar :D

    Valla Hatırladığım Sayılar vardı birde harf vardı da bulamadım :D Allah Razı olsun baya uğraştıracak gibi :D

    • Like 1
  9. 3 dakika önce, KintaRo yazdı:

    https://yadi.sk/d/JZs0-otM7vCVs

    şöyle bir program var ama bu program ve türevleri şifre deneyerek bulmaya çalışıyor. direk şifre kıran bir program yok bildiğim kadarıyla. Eğer şifreli dosyalarınızdan küçük boyutlu olan bir tane varsa gece bilgisayarı açık bırakıyorum, ben de deneyebilirim. Bu programda Nvidia GPU desteği var, yani aynı zamanda ekran kartının işlemcisini de kullanıyor ve benim bilgisayarımda i7 4710MQ işlemci ve Nvidia Quadro K2100M e. kartı var. belki daha kısa sürede sonuç alınabilir.

    Dosya 2.61 Gb ufak değil ki :)Rarın İçerisinde Resimler Vardı Onlar Olabilirdi Mesela ama çıkarmam için şifre ister sanırım yine

  10. Arkadaşlar zamanında önemli olan birkaç dosyayı rara şifreleyip saklamıştım.şimdi şifreyi hatırlayamadım içindekiler benim için çok önemli dosyaları nasıl kurtarabilirim yardım edermisiniz

  11. 4 dakika önce, neskali yazdı:

    for less money superonline, Everything is possible for  ttnet

    (daha az para için)              ,(Herşey mümükün için )

    Superonline da bu aralar bağlantı yavaşlığı ve ping sorunlarından yakınıyo du bi ara millet ama fiberindemi yoksa adsl sindemi bilmiyorum ....

    Ben olsam superonline seçerdim aynı altyapı için niye daha fazla ücret ödiyim + temmuz da da tarifelere göre zam geliyor ttnet de tahhütlüler etkilenmiyicekmiş...

    Haklısın Süperonline ücret konusundan kat kat daha avantajlı.Benim korktuğumda bağlantı yavaşlığı felan işte :)

  12. 1 dakika önce, helehoyni yazdı:

    Türk Telekom (Eski adıyla TT Net)'ten uzak durun da hangisinin olduğu fark etmez...

    Aslında önceden onu kullanıyordum da şimdi tekrar abonelik alacağım kararsız kaldım türkcellin alt yapısı yeni gibi güvenemedim hızına vs .

  13. Elimde Acer 5739 dan çıkma parçalar var.Elimden uygun fiyata Çıkarmak İstiyorum.Lazım Olanlar Pm Atabilir

    1 GB NVIDIA GeForce GT 240M (paylaşımsız)

    DSC_0006.JPG

     

     

     

    Ekranın İçi Çalışır Vaziyette.Dış İskelet Yok.

     

    _20160611_115647.JPG

     

     

    HDD

     

    DSC_0007.JPG

     

     

     

    2 X 2 4 GB Samsung RAM

     

    DSC_0008.JPG

  14.  

    Böyle bir şey imkansız. Formatlama veya stock rom yükleme kesin çözümdür. 

     

    Hafıza kartı varsa onuda formatlayın. Cihaz yöneticileri ayarla da güvenlik kısmında bulunur. Oraya girip yöneticilikten çıkartın sonra silinir uygulamalar .

     

    Yüklediğiniz bir uygulama buna sebep oluyor olabilir, kendi farklı uygulamalar kuruyordur. 

    İyi ama yükledim olmadı recovery mode den sildim yine olmadı.cihaz yöneticilerinden tick işaretli değil yine kalmıyor.google play storeden uygulamanın sayfasına geliyorum kaldır demek için kaldır ve aç butonları çıkmıyor.Sizin bildiğiniz stock rom videosu varsa link atın birde ordaki  gibi yapayım.

  15. olmuyor.denedim hard reset attım.rom yükledim fabrika ayarları vs hepsini denedim.Aklıma gelmiyor yapabileceğim başka birşey.Anca devre dışı bırakınca duruyor reklamlar.5-10 dk ya bir tek tek yine geliyor.

  16.  

    Telefonuma virüs bulaştı. Format atsam da yaramadı. Sürekli internetten bir şeyler indiriyor. Kötü şeyler indiriyor.Wifi veya mobil veriyi açtığımda birsürü reklam geliyor. Özellikle silinmeyen programlar yüklendi.APUS kendi kendini cihaz yöneticisi yapmış. Örneğin(cache cleaner.aliexpress.AvClup.Beauty.pinkGirls.smart touch.vb ) nasıl silinir? Şimdiden teşekkür ederim.

  17. Kullanım bilgisi gönder boş tık olsun.İçine sinmiyorsa Sony PC Companion ile yazılım güncelle den onar seç.

    Not:Kernel kilidi açıksa güncelleme yapmaz.

    Sağol.Deneyeceğim.


    Yedeklerini alıp fabrika ayarlarına sıfırlamak yada recoveryden wipe data/factory reset yapmak bir çözüm olabilir. 

    Deneceyceğim.Sağol

×
×
  • Create New...