Jump to content

nikotin06

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikotin06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Elinize sağlık. Birşey danışacağım. Kaspersky Internet ve Antivirüs ayrı modül mü ? Yani ikisinide mi yüklemem gerekiyor yoksa sadece Antivirüs ve ya Internet Sec. yüklemem yetermi ? Birde ISO dosya oluşturma yazma ve okuma için hangi programı önerirsiniz.
  2. .herkeze iyi çalışmalar arkadaşlar. Bir sıkıntım var. Elimde bir yazıcı var ancak kartuşlari birtürlü görmüyor veya bozuk diyor. Denemediğimiz yol kalmadı. Acaba chipsette bir sorun mu var. Chipset nasıl resetlenir ? Sizlerin bilgilerinizide almaya ihtiyaç duydum. Şimdiden Teşekkürler.
  3. DVD-RW ise DVD yi okuması lazım. Ama sen CD okuyor ama DVD okumuyor diyorsun. Optik sürücünde sorun vardır. Hiç uğraşma başka yerlerede bakma.
  4. Fazla büyütmene gerek bence. USB den kaynaklanıyor. Virüs vs vs bunlarıda kontrol et. Düzelmesse garantiye ver ama pek bi yararı olmaz çünkü son 5 sn bakmazlar diye tahmin ediyorum. En azından USB de oldugu garantidir ... Birde her zaman usb bellekleri anakart panelindeki portlara takarsan daha hızlı çalışır. Birde Bios ta usb voltajı 5V olması gerekir bi bak derim. En son Hi-Speed USB mi değilmi onlarıda biliyorsundur zaten bunun dışında çözümü olmaz onların. Haydi bakalım Kolay gelsin
  5. Kopyalama donduğu zaman PC donuyormu. Yada O sırada USB belleğe girebiliyormusun ?
  6. Sonunda kopyalıyosa sıkıntı yok. USB ile alakalı. Ömürleri zaten 6 Ay en fazla Sık kullanımda tabiki sök tak gidiyor yavaştan
  7. Donanım hatası, ancak parçaları tek tek deneyerek bulunabilir. Arkadaşların dediği gibi Muhtemelen Sata kabloları, Sata girişlerini kontrol et. HDD yi başka bir PC de denersen daha iyi bir fikir sahibi olursun.
×
×
  • Create New...