Jump to content

rimetime

Üye
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

485 profile views

rimetime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Beyler elinde  balıkesir merkezde   2.5" HDD için SATA'yı USB'ye çeviren adaptör lazım Elinde olan varsa  içindeki aparat  yada kutusu ile alırım. burda pahallı .. 
  2. Arkadaşlar  ımeı lazım telefon kapandı. acil .. Olan kişilerde  verirse sevinirim teşekür ederim.
  3. rimetime

    Xp Sorun !

    Markası hp pv 6 1055st
  4. rimetime

    Xp Sorun !

    Selam ve Akşamlar arkadaşlar benim bir problemim var. Ben de hp pv6 var buna xp atmak isitiyorum ama atamıyorum. win7  ve  win 8 kurdum problem yoktur.. Xp kurma aşamasında son noktaya gelindiğinde pc  reset çekiyor devamlı olarak.. bazı kişilere sordum.. xp cd'ne sürücü driverlarını yüklemem gerektiğini söyledi ve ama ben yapamadım ve anlamadım.. bana bu konuda yardımcı olur musunuz.. Çözüm nedir ? veya  sürücü entegreli xp cd var mı f6 modunda yükleyeceğim. yada nasıl yaparız.. herkese iyi geceler.
  5. Üstad  bari  Yandiske kaydette  bizde indirelim.
  6. Bu anakartan takılan extra  usb  portlar var  belki onlar bozuksa şasa  yapabilir.
  7. Xp yi öldürdüler iyice..  Belki dedim Ubuntu ve Linux gibi işletim sistemlerini geliştiriyorlar belki dedim. bir yerden paylaşan olmuştur. Diye düşündüm.
  8. Yanlış yazdığımın bende farkındayım ... Konu ismini araştırdım. Merak etme belki elinde olupda  geliştiren vardır diye düşündüm.
  9. Selamlar tüm arkadaşlarıma  Akşamlar dilerim sitede  Windows xp 64 bit sp3 arıyordum. ve de herhangi bir konu yok.. Acaba geliştiren veya  bu konu üzerinde çalışan var mı ?  Veya  windows xp 64 bit  olan bir site link varmıdır. teşşekürler ve  akşamlar.
  10.     İkiside çalışıyor durumda denedim..bende anlamadım :(
  11. http://www.teknosa.com/urunler/125430233/tp-link-td-w8961nd-300mbps-kablosuz-adsl2-modem-ro
  12. De Win 7 mi  win 8 mi  ne ?tam açıklama yaparsan yardımcı oluruz.
  13. Yenden win7 idir. professional senin sistemde hata vermiş. Net framework indir. ekran kartını tanıması için. extra sürücü lazım.. indir hal olur. Net framework olmadığından donanımsal hata veriyor.   http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=17851   ve de bunu   http://oyun.tamindir.com/directx/
×
×
  • Create New...