Jump to content

mangdasire

Üye
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mangdasire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Windows 8 tavsiye etmiyorum.Ben kendime kurmuştum hem uyumsuzluklar var,bazı programlar ve sürücüler çalışmıyor,hem de bazen açılışta kitlenip kalıyordu.Windows 7 64 bit kurmanızı öneririm :)
  2. Nexus 4 ya da gm discovery.Nexus alırsan hem güncelleme hem de rom çeşitliliği açısından kafan rahat olur.Ayrıca direkt olarak android nexusa yazıldığı için stabilite olarak problem olmaz :)
  3. Programlama bilseydim 2-3 kişi daha bulup linux için yeni bir masaüstü yazmayı denerdim.Linux çekirdeği hali hazırda var ve bedava.Birçok donanımı da destekliyor.Bir masaüstü yazsak mesela lxde kadar hafif ama gnome ya da kde gibi görünen ve bu sadece debian tabanlı sistemlerde çalışsa bile sesimiz dünya çapında duyulur.Ama işte bunlar hep programlama :D
  4. Frekans hızının yüksek olması sorun olmaz,çünkü anakart direkt en düşük mhz olan ramin hızına ayarlar (mesela 1066 mhz ramin yanına 1333 mhz ram takarsanız,yeni taktığınız ram 1066 mhzde çalışır.).Sorun anakartın desteklememesi olabilir ya da diğer ramle çakışıyor olabilir.
  5. Windows 8 pro ya da Windows 7 starter idealdir.Yanına birde ikincil olarak linux mint xfce sürümü tavsiye ederim :)
  6. Arkadaşlar okuldan verilen bir ödevim var.Bir site yazmam gerekiyordu.Site hazır,şimdi veritabanıyla ilgileniyorum.Sorum şu,dreamweaverden bağlantıyı tanımlayıp veritabanını gösteriyorum,kalıp ayrıntı sayfası kümesi ekliyorum.Gayet güzel çalışıyor.Fakat ayrıntı sayfası hep ilkine gidiyor.Bunu nasıl çözebilirim? Aşağıdaki linke upload ettim.Yardım eden tnctrlilere şimdiden teşekkürler [sm=icon_smile.gif]   link:http://yadi.sk/d/3TEEiqEx5NgeP edit:Diğer hatayı yazdım.
  7. Dini açısını bilmem ama bence sırf görünüş için bıçak altına yatmayın.Kepçe falan diyenleri takmayın.Kendinizle barışık olun.Ne demiş Orhan Gencebay;"Hatamla sev beni".Kendinizi öyle kabul edin :)
  8. Transcend daha iyi.Kingston'un o modelinde yazma hızı düşük diye biliyorum :)
  9. Arkadaşlar merhaba.Bana sothink dhtml menu programının v9.80.945 sürümüne ait crack ya da seriali lazım.Bilen varsa lütfen cevap verebilir mi? :) Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler :)
  10. Acronis programı işinizi görür :) Bende Windows 7 yedeği almıştım,Windows 8 kurup programları kurmaya üşenip sonra tekrar Windows 7'ye geçmiştim.Aynen sistemi son kapattığınız gibi bulursunuz :)
  11. Linux dağıtımlarından birini indirip live cd olarak bilgisayarı başlatın.Mesela ubuntu indirin.İndirdiğiniz isoyu cdye yazdırıp bilgisayarı onunla başlatın.Eğer ki dosyalar silinmediyse büyük bir ihtimal gözükecektir :)
  12. Bence ssd yi çıkartın kenarda dursun.Başka bir kasa toplayacaksanız işinize yarar.Gerisi toplamda 1000 civarına gider.Bu arada Hd 5850 o kadar pahalı bir kart değildir.500-650 arasında 7850 satılıyor.
  13. Bir ürün yüzünden koskoca firmayı karalamanız yanlış.Bende eskiden Nokia 5800 kullanırken servisten şikayetçiydim.Ama ondan önce kullandığım 5310'dan memnundum.Şu anda Sony Ericsson Neo V kullanıyorum,telefon taş gibi.Hatta eski 5800'ımdan daha sağlam.Yani teknoloji işi biraz şans işidir.Neyse geçmiş olsun hocam.
×
×
  • Create New...