Jump to content

legolaas

Üye
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

755 profile views

legolaas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Reputation

  1. mükemmel bir çalışma. elinize sağlık.
  2. Farklı bir sistem kurduğumda programın açılırken internet explorer üzerinden website aracılığıyla doğrulama penceresi açtığını farkettim. Ve bahsettiğim sorunu yaşamadım. Sistemde internet explorer mevcut değilse bu yüzden olabileceğini düşünüyorum. Tabii net bilgi yine size aittir, Tekrar teşekkürler.
  3. Öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim, oldukça akıcı bir sistem olmuş. Ancak sistemi kurduktan sonra yaşadığım bir problem var. Windows'un el değmemiş sürümünde sorunsuz çalışan online hisse takip programı, sisteminizi kurduktan sonra açılışta hata vermeye başladı. Kapatılan hizmetlerle veya registry kayıtlarıyla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
  4. #include <GUIConstantsEx.au3> #include <GDIPlus.au3> $Main = GUICreate('GUI', 200, 100) $hDownload1 = InetGet('https://www.paypalobjects.com/en_US/i/btn/btn_donate_SM.gif',@ScriptDir&'/paypal.gif') $Button = GUICtrlCreatePic('', 10, 35, 100,51) GUICtrlSetCursor(-1,0) iconbutton_1($Button) GUISetState() Do $msg = GUIGetMsg() $hov=GUIGetCursorInfo() if $hov[2]=1 and $hov[4]=$Button Then ShellExecute("http://google.com",1) sleep(50) Until $msg = $GUI_EVENT_CLOSE Func iconbutton_1($control) _GDIPlus_Startup() $hwd = GUICtrlGetHandle($control) $width = _WinAPI_GetClientWidth($hwd) $height = _WinAPI_GetClientHeight($hwd) $hGraphic = _GDIPlus_GraphicsCreateFromHWND($hwd) $hBitmap1 = _GDIPlus_BitmapCreateFromGraphics($width, $height, $hGraphic) $hBitmap1 = _ImageDrawicon($hBitmap1,@ScriptDir&'/paypal.gif',100,51) $hBMP1 = _GDIPlus_BitmapCreateHBITMAPFromBitmap($hBitmap1) _WinAPI_DeleteObject(GUICtrlSendMsg($control, 0x0172, 0, $hBMP1)) _WinAPI_DeleteObject($hBMP1) _GDIPlus_BitmapDispose($hBitmap1) _GDIPlus_GraphicsDispose($hGraphic) _GDIPlus_Shutdown() EndFunc Func _ImageDrawicon($hImage, $picture, $iW, $iH, $iX = 0, $iY = 0) $hGraphic1 = _GDIPlus_GraphicsCreateFromHWND(_WinAPI_GetDesktopWindow()) $hBitmap = _GDIPlus_BitmapCreateFromGraphics($iW, $iH, $hGraphic1) $hGraphic2 = _GDIPlus_ImageGetGraphicsContext($hBitmap) _GDIPlus_GraphicsDrawImageRect($hGraphic2, $hImage, 0, 0, $iW, $iH) Global $icon = _GDIPlus_ImageLoadFromFile($picture) _GDIPlus_GraphicsDrawImageRect($hGraphic2, $icon, $iX, $iY, $iW, $iH) _GDIPlus_GraphicsDispose ($hGraphic2) _GDIPlus_GraphicsDispose ($hGraphic1) Return $hBitmap EndFunc Shellexecute kısmında sıkıntı var hata veriyor. Yardımınızı bekliyorum.
  5. Zaten 32 bit için olanı bu 64 bitte çalışıyormu bilmiyorum
  6. Eylül güncellemesinde kaldırmayı düşünüyorum
  7. Net Framework AIO 1.1 ~ 4.0 TR [Ağustos 2013] - Katılımsız [spoiler][/spoiler] .NET Framework, Microsoft tarafından geliştirilen, açık İnternet protokolleri ve standartları üzerine kurulmuş bir "uygulama" geliştirme platformudur. Daha önce Sun Microsystems tarafından geliştirilmiş olan Java platformuna önemli benzerlikler göstermektedir. Buradaki uygulama kavramının kapsamı çok geniştir. Bir masaüstü uygulamasından bir web tarayıcı uygulamasına kadar her şey bu platform içinde düşünülmüştür ve desteklenmiştir. Bu uygulamaların birbirleriyle ve geliştirildiği ortam farketmeksizin dünyadaki tüm uygulamalarla iletişimi için kolayca web servisleri oluşturulmasına imkân verilmiştir. Bu platform, işletim sisteminden ve donanımdan daha üst seviyede taşınabilir olarak tasarlanmıştır. .. : Kurulum Notları : .. # Paket ZEUS_'a aittir kendisine teşekkür ederim, # Windows XP içindir diğer sistemlerde kurulum hata verip kapanır, # Kurulum tamamlandı mesajını bekleyiniz.. :download1:
  8. #include <WinAPI.au3> #include <Constants.au3> #include <GUIConstantsEx.au3> #include <ProgressConstants.au3> $Form1 = GUICreate("Test", 250, 101, 192, 124) $Button1 = GUICtrlCreateButton("Başla", 8, 8, 65, 33) $Button2 = GUICtrlCreateButton("Dur", 80, 8, 57, 33) $Progress = GUICtrlCreateProgress(8, 50, 230, 33) GUICtrlSetColor(-1, 0xFF0000) GUISetBkColor(0xbab6b6) GUISetState(@SW_SHOW) While 1 $nMsg = GUIGetMsg() Switch $nMsg Case $GUI_EVENT_CLOSE Exit Case $Button1 _ProgressMarquee_Start($Progress) Case $Button2 _ProgressMarquee_Stop($Progress, 1) EndSwitch WEnd Func _ProgressMarquee_Start($iControlID = -1) Local $aArray = GUICtrlGetStyle($iControlID) If Not BitAND($PBS_MARQUEE, $aArray[0]) Then GUICtrlSetStyle($iControlID, $PBS_MARQUEE) EndIf Return GUICtrlSendMsg($iControlID, $PBM_SETMARQUEE, 1, 50) EndFunc ;==>_ProgressMarquee_Start Func _ProgressMarquee_Stop($iControlID = -1, $iReset = 0) If $iReset Then Return GUICtrlSetStyle($iControlID, 0) EndIf Return GUICtrlSendMsg($iControlID, $PBM_SETMARQUEE, 0, 50) EndFunc ;==>_ProgressMarquee_Stop Func GUICtrlGetStyle($iControlID) Local $aArray[2] = [-1, -1], $hControl = GUICtrlGetHandle($iControlID) $aArray[0] = _WinAPI_GetWindowLong($hControl, $GWL_STYLE) $aArray[1] = _WinAPI_GetWindowLong($hControl, $GWL_EXSTYLE) Return $aArray EndFunc ;==>GUICtrlGetStyle Burdaki örneği başlat butonunun üstüne koyabilirmiyiz ve başlat butonuna basınca ilerlemeye başlasın?
  9. #RequireAdmin Opt('GUICloseOnESC', 1) $Form1 = GUICreate("UltraFlashPack v1", 260, 200, 192, 185) GUICtrlSetState(-1, 128) GUISetOnEvent(-3, '_End') $Checkbox1 = _SK_GUICtrlCreateCheckbox("1kur", 15, 20, 185) GUICtrlSetFont(2, 9, 400) $Checkbox2 = _SK_GUICtrlCreateCheckbox("2kur", 15, 40, 185) GUICtrlSetFont(2, 9, 400) $Checkbox3 = _SK_GUICtrlCreateCheckbox("3kur", 15, 60, 185) GUICtrlSetFont(2, 9, 400) $Checkbox4 = _SK_GUICtrlCreateCheckbox("4kur", 15, 80, 185) GUICtrlSetFont(2, 9, 400) $Checkbox5 = _SK_GUICtrlCreateCheckbox("5kur", 15, 100, 185) GUICtrlSetFont(2, 9, 400) $Button1 = GUICtrlCreateButton("Kurulumu Başlat", 45, 160, 163, 25) GUICtrlSetOnEvent(-1, '_MESSAGE') GUISetState(@SW_SHOW) While 1 $nMsg = GUIGetMsg() Switch $nMsg Case -3 Exit EndSwitch WEnd Func _MESSAGE() If GUICtrlRead($Checkbox1)=1 then ShellExecute("1.exe") If GUICtrlRead($Checkbox2)=1 then ShellExecute("2.exe") If GUICtrlRead($Checkbox3)=1 then ShellExecute("3.exe") If GUICtrlRead($Checkbox4)=1 then ShellExecute("4.exe") If GUICtrlRead($Checkbox5)=1 then ShellExecute("5.exe") EndFunc ;==>_MESSAGE Func _SK_GUICtrlCreateCheckbox($_text, $_left, $_top, $_width) AutoItSetOption("GUIOnEventMode", 1) Local $mCheckbox = GUICtrlCreateCheckbox("", $_left, $_top, 13, 13) GUICtrlSetState(-1, 1) GUICtrlSetResizing(-1, 0x0300) Local $mLabel = GUICtrlCreateLabel($_text, $_left + 18, $_top, $_width - 18) GUICtrlSetOnEvent(-1, "_ControlCheckbox") GUICtrlSetBkColor(-1, -2) Return $mCheckbox EndFunc ;==>_SK_GUICtrlCreateCheckbox Func _ControlCheckbox() Local $CTRL_ID = @GUI_CtrlId - 1 GUICtrlSetState($CTRL_ID, __Iif(BitAND(GUICtrlRead($CTRL_ID), 1), 4, 1)) EndFunc ;==>_ControlCheckbox Func __Iif($fTest, $vTrueVal, $vFalseVal) If $fTest Then Return $vTrueVal Else Return $vFalseVal EndIf EndFunc ;==>__Iif Func _End() Exit 1 EndFunc ;==>_End Burada Kurulumu Başlat butonuna basınca progressbar eklemek istiyorum ancak ekleyemiyorum yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkür ederim
  10. Net Framework AIO 1.1 ~ 4.0 TR [Temmuz 2013] - Katılımsız [spoiler][/spoiler] .NET Framework, Microsoft tarafından geliştirilen, açık İnternet protokolleri ve standartları üzerine kurulmuş bir "uygulama" geliştirme platformudur. Daha önce Sun Microsystems tarafından geliştirilmiş olan Java platformuna önemli benzerlikler göstermektedir. Buradaki uygulama kavramının kapsamı çok geniştir. Bir masaüstü uygulamasından bir web tarayıcı uygulamasına kadar her şey bu platform içinde düşünülmüştür ve desteklenmiştir. Bu uygulamaların birbirleriyle ve geliştirildiği ortam farketmeksizin dünyadaki tüm uygulamalarla iletişimi için kolayca web servisleri oluşturulmasına imkân verilmiştir. Bu platform, işletim sisteminden ve donanımdan daha üst seviyede taşınabilir olarak tasarlanmıştır. .. : Kurulum Notları : .. # Paket ZEUS_'a aittir kendisine teşekkür ederim, # Windows XP içindir diğer sistemlerde kurulum hata verip kapanır, # Kurulum tamamlandı mesajını bekleyiniz.. :download1:
  11. CCleaner 4.04.4197 Business Edition TR + CCEnhancer 3.7 - Katılımsız Masaüstüne kısayol atar, CCEnhancer eklentisi eklenmiştir, Kurulum tamamlandı mesajını bekleyiniz..
  12. Auto Hide IP 5.3.5.8 Türkçe - Katılımsız   Auto Hide IP ip nizi gizleyerek nette rahatça dolaşabilirsiniz.   IP adresinizin bir web sitesini her ziyaret ettiğinizde kayıt altına alındığını biliyor muydunuz? Birçok web sitesi ve yazılım internet etkinliğini izlemek için IP adreslerini kayıt altına alır. İnternete her bağlandığınız anda bir kimlik numarası ya da IP ataması yapılır. Bu kimlik numarası her dolaştığınız yerde izinizi bırakır.     Bilgisayar korsanları bir takım suç işlemek için IP adresiniz üzerinden bilgisayara girip önemli bilgilerinizi çalabilir. Otomatik IP gizleme ile kimlik hırsızlığı önlenebilir ve korsan saldırılarına karşı IP adresinizi gizlemiş olursunuz.   Auto Hide IP ile internette anonim olarak dolaşıp, gerçek adresinizi gizlemiş olursunuz. Bunu yapmakta oldukça kolay. 'Hide IP' tuşuna bastığınızda sistem devreye girer (eğer bir güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.). 'Choose IP Country' ile farklı ülkelerden IP adresi alıp bu ülkeler üzerinden bağlanabilirsiniz.   Program Windows başlangıcında çalışacak şekilde de ayarlanabilir. Ayrıca kolayca gerçek ve sahte IP adresleri arasında geçişte yapılabilir.   Program Internet Explorer, Firefox, Opera, Maxthon, MyIE gibi web tarayıcılarla uyumlu çalışır.   .: Özellikler :. # Anonim web dolaşımı: İnternette dolaşırken gerçek IP adresinizin görünmesini engeller. IP değiştirme tuşuna sık sık basarak farklı adresler alınabilir. # Kimlik bilgilerini korur: Kimlik hırsızlığına karşı engelleme yapar. # IP ülke seçeneği: Farklı ülke IP'leri seçilebilir. # Anonim e-posta gönderilebilir. # Forumlarda IP engellemesinin önüne geçilebilir. # Bazı dosya indirme sitelerindeki ülke kısıtlaması aşılabilir.   :download1:    
  13. Normal xp iso dosyasını sanal pc de kurarken sorunla karşılaşmıyorum fakat kendi yaptığım modifiyeli xp yi kurarken şöyle bir mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum: Nasıl çözebilirim şimdiden teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...