Jump to content

superhalit

Banned
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

About superhalit

Profile Information

  • Male
  • Adana

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

superhalit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputation

  1. Kadir kardeşim hala yüklememişsin UPDATE i ne zaman yükliyeceğini merakla bekliyorum
  2. b2kdeli ben ücret karşılığı gerekmeden hazırlarım.
  3. Lua Programlama Dili Değil C# İle Hazırlanana Bir Script Dili Diye Biliyorum. Ancak Programlama Dili Diyelim Biz. Hem Lua Gerçekten Kolay, Kullanışlı Bir Script Dili. Lua'yı Öğrendikten Sonra Diğer Programlama Dillerini Kolaylıkla Öğrenirsin. Çünkü Programlama Dillerinin Belli Bir Yapısı(Mantığı) Var.   Programlama Nasıl Öğrenilir?(Kendi Görüşüm) Programlama'nın Belli Bir Yapısı ve Mantığı Vardır. Bu Yapıyı veya Mantığı Öğrenince Zaten Programlamanın Yarısını Öğrenmişsin Demektir. Programlamanın Diğer Yarısı Ney Peki Diye Soracak Olursan.Diğer Yarısıda O Programlama Dilinin Kodlarını Öğrenmektir, Ezberlemektir. Tabi Kendi Görüşüm Tabi Yanlış Olabilir. Peki Lua Hakkındaki Görüşüm Ney? Lua Çok Gelişmiş Olmasada Basitliğiyle Programlamayı Kolay Öğrenmemizi Sağlayan Bir Dildir. Luayla Program Yazacaksak Bunu En İyi Autoplay Media Studio Adlı Mükemmel Programla Yazarız. Peki Ya Lua yı Mı Öğrenim C# Mı ? Diye Sorarsanız Bence: Her İkisinide Öğrenin. Peki Ya Nasıl İlk Olarak Luayı Kavrayıp Mantığını Anlayın. Öğrenin Geliştirin Kendinizi. Sonra da C#'a Başlayıp Onu Öğrenin. Tekrar Söylüyorum. Bu Benim Görüşümdür. He Bu Arada Autoplay Media Studio Eğitim Setini İndiremeyenler. Ya Da İndirmek İstemeyenler İçin Bir Site Hazırladım. Aşağıdaki Linkten Bakabilirsiniz:   http://halitizgin.webbahar.com/programlama.html   Yakında Aio Dersleri Koleksiyonu nuda Koyacağım. Umarım Yardımcı Olmuşumdur!
  4. kardeşim ben o senin 22 videoda 15 objeyi tanıtmış dediğin eğitim setiyle öğrendim lua yı tek izlemek deil uygulamakda gerekiyor. Bol bol örnek inceleyeceksin. Bol bol örnek hazırlamaya çalışacaksın.   Lua yı ben eğitim setleri izliyerek öğrendim ama daha çok uygulayarak, örnek hazırlayarak, örnekleri inceleyerek, incelediğim örneklerin mantığını anlayarak öğrendim. 3 yıldır lua ile uğraşıyorum. Şuanda kendi başıma birçok örnek yapmışlığım var.   Sadece öneride bulundum. Ams Eğitim Setini iyice incele derim. orada tek obje yok. Programlama dersi var. Ams nin temeli orda yatıyor. Ordaki Videoları izle ondan sonra Aio Dersleri Koleksiyonunu incele. Sonrada Örnek Çalışmalar bölmündeki örnekleri teker teker incele örnek hazırla. Birde bakmışsınki kendi başında program yazabiliyorsun. 
  5. Ben Küçük Eklemeler Yaptım: -Canın Kaç Olduğunu Labela Yazdırıyor. -Uçak, Ateş ve Canavar Resimlerindeki Beyazlık Photoshop İle Giderildi! Örnek Proje: http://www.mediafire.com/download/qac1t371x2wgg83/u%C3%A7ak_oyunu_ams.rar Bir Resim[spoiler][/spoiler]
  6. 000webhost kullanıyorum ücretsiz ama bilmiyorum bu aralar bazı sıkıntılar var kapanıyo FTP anlamadım bende.
  7. birtane kod vardı projenin bulunduğu dizini kontrol ediyordu ancak şuan telefondayım pc ye geçince örnek projeyi hazırlarım.   Edit: Tamam Kardeşim Kod Şu: current = Folder.GetCurrent(); Bu Kod İle Uygulamanın Hangi Dizinde Çalıştığını Alıp current Stringine Atadık!
  8. kardeşim kodlar ve örnek dosyayla sana açıklıyayım: Şimdi ilk olarak bir .au3 dosyasına ihtiyacın olacak buradan indirebilirsin! İçinden çıkan Rar dosyasının içindeki .au3 dosyasını projenizin Docs klasörüne kopyalayın!   Kodları veriyim şimdi:   Actions > On Startup Evresine: File.Run("AutoPlay\\Docs\\ProcessHide.exe", "", "", SW_SHOWNORMAL, false); Project > Global Functions Evresine: function QueryAllowProjectClose() nSifre = Dialog.Input("Şifreyi Giriniz", "Şifre:", "", MB_ICONQUESTION); if nSifre == "şifre" then return true else return false end end Bu kodları kendinize göre değiştirebilirsiniz! Örn: return true kapat anlamına gelir! ve return false ise kapatmayı engeller   Buradaki kodlara inceleyerek ve dayanarak kodlarını kişiselleştirebilirsiniz!   Project > On Close Evresine (Eğer Projenizde Birden Fazla Sayfa Varsa Actions > On Shutdown Evresine Yazılmalıdır!) File.Run("taskkill.exe", "/f /im ProcessHide.exe", "", SW_HIDE, false); Bu Kod Sayesinde Uygulamanız Kapandığında Görev Yöneticisini Engellemeyi Bırakır! Projeniz Açık Olduğu Sürece Görev Yöneticisi Kullanılamaz! Projeden Çıkış Yapmak İçinde Şifreyi Bilmek Gerekir Şifre: şifre  Olarak Seçilmiştir! Şifreyi Değiştirebilir veya Daha Güvenli Bir Şifre Sistemi Yapabilirsiniz! Ben Genellikle İnternetten Şifre Çeker Şifreyi Öyle Belirlerim!   Umarım Yardımım Dokunmuştur! Ha Ben Bu Kodları Tek Tek Yerleştirmek İstemiyorum. Diyorsan buradan Örnek Projeyi İndir!
  9. kimtakar kardeşim benim bildiğim kadarıyla öyle birşey yapmak Autoplay Media Studio İçin Olmaz.. Belki dll veya pluginler ile yapılabilir.
  10. tblMenu={} tblMenu[1] = {} tblMenu[1].Text = "Programı Değiştir" tblMenu[1].ID = 200 tblMenu[1].IconID = 0; tblMenu[1].Checked = false; tblMenu[1].Enabled = true; ptMouse = System.GetMousePosition(true, nil); nRes = Application.ShowPopupMenu(ptMouse.X, ptMouse.Y, tblMenu, TPM_LEFTALIGN, TPM_TOPALIGN, true, true); if (nRes == 200) then Dialog.Message("","Deneme") end
  11.   @reyiz kardeşim ben genellikle idm yi video veya müzik indirmek için kullanırım o bakımdan söyledim. Yani sadece video veya müzik indiriyorsanız firefox veya explorer yeter.
  12. gerçekten tasarım süper olmuş dahada geliştirirsin iyi olur kanaatindeyim. İşlev bakımından da gelişmesi gerekiyor.
  13. Arkadaşlar Böyle Uyarı Aldım Yani Kötü Amaçlı Sanılıyor IDM İntegretion En İyisi Bence Mozilla veya Explorer'ı Kullanın!
  14. kardeşim bendede öyle oluyor google chrome artık idm yi engelliyor ben firefox veya explorer ı kullanıyorum sanada tavsiye ederim!
×
×
  • Create New...