Jump to content

ozgurece

Üye
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ozgurece's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

23

Reputation

  1. Değerli forum arkadaşım foruma verdiğiniz destek ve güzel paylaşımlarınız için Teşekkürler.

    En son paylaşım adresinizden Advanced SystemCare Pro 14.02.154 Final tr  dosyasını inidirnce şu mesajı veriyor. Sanıyorum virüs bulaşmış. Temiz olan versiyonu site paylaşım yaparmısınız ?

    v1.jpg

  2. Değerli Forum arkadaşım @amiana20 paylaşım linkleri kapalı . Linkleri yenilermisiniz ? Teşekkürler.
  3. Değerli forum arkadaşlarım Advanced SystemCare programını detaylı kullanım sonrası pc de hissedilir derecede hızlanma oluyor . Bu gerçekten kullanıcılar için memnuniyet verici. Ama şöyle bir durum da var . Advanced SystemCare programını Anti Malware programı zararlı olarak algılıyor. Neden ?
  4. Değerli Forum arkadaşım eline sağlık güzel bir çalışma olmuş ama ben malesef tüm uğraşılarıma rağmen Asus EEPC ( İşlemci 1.7Ghz, 2GB ram )ye hiçbirini kuramadım. her kurulumda hata verdi. Hatta USB den XP bile çalıştıramadım. Senin Easm Multiboot çalışmanı pc ye yüklemeden önce win 7- 32 bit kurmuştum. Sanıyorum EEPC de hardware donanım kaldırmıyor. Resimleri paylaşıyorum.
  5. Olmuyor arkadaşlar çok uğraştım HDD değiştirdim takla attım ama bu işletim sistemini kuramadım. Ne yapalım Windows 8 kurulu orjinal HDD takıp kullanmaya devam edeceğim.
  6. Değerli arkadaşım eline sağlık ama ben Toshiba C855 e DVD den kurulum yaparken yaklaşık 10 dakika sonra bu mesajı veriyor.
  7. Bu Konuya bir yardım istiyorum. Uzun süredir bu linkteki hesabıma giremiyorum. odnoklassniki.ru Bu siteye ulaşılamıyor Bağlantı sıfırlandı. Aşağıdakileri deneyin: Mesajları geliyor. Önerileri uygulasam da hiçbir sonuç alamadım. Ne yapmamız gerekiyor.?
  8. Değerli Forum Arkadaşlarım, aşağıdaki youtube videosunu programla indiremiyorum. Defalarca denedim . Farklı videolarda sorun yok. Sizlerin bu konuda alternatif program bilgisi mutlaka vardır. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. https://www.youtube.com/watch?v=b9xBAtCsCTQ
  9. Hocam çok teşekkürler elinize sağlık işlem tamam. GPT partition silmeyide öğrenmiş oldum. Ama ekran görüntülerinde bir tuhaflık var renklerde onu çözmeye çalışıyorum.
  10. Hocam çok sağolun dediğiniz gibi yaptım, ubuntu-16.04.4-server-amd64 indirip DVD ye yazdırdım sonra Kurulum menüden yanlışlıkla UBuntu server kurdum . Ben Ubuntu studio (windows gibi arayüz olan) onu kurmak istiyorum. Şimdi ekran devamlı burada açılıyor. Sanıyorum yanlış birşeyler yaptım. Buraya hangi komutları yazıp ubuntu studio kurabilirim ?
  11. Değerli Forum arkadaşlarım aşağıda marka ve modeli ayrıntılı resimlediğim Laptopa Ubuntu kurulumu başarısız. Hdd NTFS formatlı 1GB aşağıdaki mesajları veriyor kurulum yapamıyor. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.
  12. Arkadaşlar bu mesajı çok sık veriyor. Ne yapmam gerekir Yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.
  13. Yardımcı olan tüm Değerli Forum Arkadaşlarıma Teşekkür ederim. youtubevideoindir.org dan parçayı indirdim.
  14. Arkadaşlar 1 ay öncesine kadar youtube dan müzik kliplerini indirebiliyordum ama melesfki iki gündür bu sorunu yaşıyorum. Tipard Video Converter Ultimate ve Streaming Video Recorder ile de başaramadım. Öncesinde Comodo Dragon ve Firefox ile yapabildiğimi artık yapamıyorum. Bu aşağıdaki linkteki parçayı indirip upload yapabilecek bir arkadaşımız var mı ? https://www.youtube.com/watch?v=woKqD9WFiMo
  15. Değerli Forum arkadaşlarım bu işletim sisteminde herhangi bir browser ile youtube sorunu var!! kurulum yaptığım tüm PC lerde , (Browser olarak , Chrome,chromium,Firefox, Opera Denendi)Youtube sorunu var (Yanlızca IE de sertifika sorunu var mesajı veriyor ama yinede kabul edince kırmızı uyarı çerçevesi içinde videoyu gösteriyor),diğer web sitelerinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım, araştırdığım kadarı ile bu sorun fix. , youtube bağlantısında bu hatayı veriyor ,web üzerinde belirtilen tüm çözümleri denedim ama başarılı olamadım ,bu konuya çözüm önerilerini bekliyorum. Teşekkürler.
×
×
  • Create New...