Jump to content

safkanturk

Üye
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

safkanturk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Olacağını sanmıyorum. Donanımı uymaz. Zaten android sürümleri her marka ve modele ayrı ayrı olarak çıkıyor. Farklı bir firmware yüklediğiniz takdirde cihaz brick oluyor yani ölüyor. Böyle birşeyi yapmak tabletinizide kullanılamaz hale getirebilir. Böyle birşey yapabilmek için zaten o elinizdeki tablete özel bir android firmwari olması lazım.
  2. Paylaşım için teşekkür ederim ama neden partlı paylaşım yapılmıyor artık. Bilgisayarı akşam açık bırakıp işe gidiyorum böyle büyük dosyaları indirmek için. Sabah geldiğimde hüsran,inmemiş oluyor. Partlı olsa tek tek indiririz ne güzel.
  3. Teşekkür ederim işe yaradı. Twiter ve Youtube açıldı. Teyyo çatlasın.
  4. Tamirciye götürdüm, çipset sorunluymuş. Çipsetini değiştiriyorum. Arkadaşlar bir de çipseti değiştirirsem windows 8 aktivasyonu gidermi ?
  5. Nasıl yani      :hım: 
  6. Hayır Windowsu 3 defa tekrar kurdum. Direkt olarak güncel sürücüyü kurdum. Her seferinde aynı durum oluyor. Eski sürücüyü falan kurmuyorum yani. Daha önceden böyle bir sorun yoktu, güncel sürücüleri kurunca hemen çalışıyordu. Bu  durum yeni olmaya başladı. 
  7. İntel onboard ekran kartı yokki, sadece harici ati kart var. 
  8. Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sorunum oluştu. Asus N61JQ marka bir dizüstüm var. Üzerinde Ati Radeon HD5470 ekran kartı var. Notebukuma Windows 7 güncel sürücülerini yükleyince görüntü gelmemeye başladı. Yani arka planda sesler falan geliyor ama Windows 7 logosundan sonra ekran kararıyor ve simsiyah kalıyor,görüntü gelmiyor. Sitesindeki eski sürücüsünü yükledim görüntü geldi ama oda çok eski,ta 2010 sürücüsü. Ama aynı Noteboka Windows 8 kurup güncel sürücüleri kurunca sorunsuz çalışıyor. Ekran kartı bozuk olsa Windows 8 de çalışmaz. Peki Windows 7 de neden böyle yaptı acaba. 
  9. İntranet olarak bilinen özel kurumsal ağ olabilir. Bu  tür ağlar normal internet erişimine kapalıdır. 
  10. Teşekkür ederim oldu. Windows 8.1 i  (slmgr.vbs -ipk C23TX-8FNX9-C6J6T-BPQW2-CKBDQ) mak key ile cep telefonumdan etkinleştirdim. Artık her 2 laptopum içinde aktivasyonlu hem windows 8 ve hemde 8.1 im var. :thumbsup:
  11. Online aktivasyonu biliyorum ama bu offline aktivasyon nedir acaba? Bilgi verirmisiniz.
  12. Hotspot sheild gibi bir ip değiştirme programı kullanabilirsin. Senin ip ni başka bir ülkede gösteriyor ve tespit edilemiyorsun.
  13. Benim fikrim, gereksiz birşey. Güncelleme geldikçe yükleriz. 
×
×
  • Create New...