Jump to content

berker51

Üye
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Bursa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

berker51's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. hocam, geceden beri 2 kez silip baştan yükledim isoyu rufus veya başka bir usb yükleyici ile denediğimde hep hatalar alıyorum win7 usb tools ile deneyince sorunsuz usb'ye yazıyor dosyaları usb ile başlatınca formatı win8 ufak penceresi geliyor 30 dakikadır orda bekledim kur yeri gelmedi benmi yanlış yükledim acaba :S sizin daha önceki paketlerinizi bu usb'ye hep sorunsuz yükleyip format atıyordum bunda sorun yaşadım tek pc'den setup olarak açınca 'Windows could not determine the language to use for Setup.Error code:0x80004005' hatası alıyorum windows 7 usb tools hariç bilinen tüm usb bellek yazıcılarında iso'yu yazdırırken hata veriyor ama win7 usb tools'da sorunsuz yazdırıyorum formata başlayınca win8 pencere ekranında bekliyorum yardım edersen sevinirim.
  2. eline sağlık kardeş usb yazdırıp fortmat atıcam acaba rufus veya win7 usb dvd fark edermi usb'ye yazdırmak için ?
  3. eline sağlık 3.partı indiriyorum bu arada güncelleştirmeler yüklümü yoksa orjinalmi Silverlight, aktivasyon, Framework ve tr dil paketi hariç
  4. deniycem bakalım :) sorunsuz yapabilirim umarım  http://u1306.hizliresim.com/1b/g/p4q7w.bmp
  5. Riskli Benim İçin Ve Sorunsuz Yapabilcezmi Bakalım :)
  6. windows 8 32 bit deniycem tavsiye için saol dün 64 bit win7 kurdum denemelik directx 11 kurdu otomatik şaşırdım ekran katım 11 desteklemiyor ama kurmuş :)
  7. peki bu tür oyunlarda sorun yaşarmıyım windows 32 bitlerde  2gb ram kullananlarda 1 gb boşda kalıyormuş duyduklarıma göre yada ben yanlış anladım orayı.
  8. Karar Veremedim Siz Ustadların Fikrini Almak istiyorum ?   Sistemim: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40 - 2.39 GHZ (Çift Çekirdek) 32 Bit - 64 Bit Tabanlı Ram 2.00 GB Kingston 800 MHZ Ekran Kartı 1 GB Nvidia 9500 GT 128 Bit Directx 10.1 Standart Pc Özelliklerim Bunlar Arkadaşlar Yıllardı XP 32 Bit Kullanıyorum Prototype Prototype 2 Crysis X-Men Origins Wolverine Assassin's Creed 1 Assassin's Creed 2 Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Revelations Vb... Şuana Kadar Pc'de Oynadığım Oyunlar Genellikle 10 gb boyutları hiç kasma donma yaşamadım Yüsek ayarda oynadım hep Windows 7 32 Bit'e Geçersem Bu tarz Oyunlarda Kasma Donma Yaşarmıyım XP'deki gibi HIZLI oynarmıyım, 2 Gb ram oldugu için 1gb Windows 7 Kullancak 1gb boşda kalcak yani kaldırırmı win7 32 bit'e geçersem hatta dahada hızlı olurmu ? xp'nin çağı bitiyor bende win7 geççem ama hangi bit olduğuna karar veremedim ve xp'den daha iyi olcakmı oyun konusunda benim sistemime göre ?
  9. berker51

    Dvd-R Sorunu

    Yeni DVD CD aldım CD'ye iso Dosyası yazıcaktım ama 0mb gösteriyor DVD daha 0 yeni aldım alır almaz taktım zaten başka dvd cd taktım iso'lu SP3 çalışıyor sorunsuz ama bu aldıgım boş dvd'yi sorunlu gösteriyor . konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.   Resim: http://l1305.hizliresim.com/19/w/nk3dg.bmp  
  10. format attım w8 çevirdim hp tools'da işe yaramıyor :S
  11. Pc Format Attım Attıktan sonra Flash Bellek'te sorun yokken dosya yüklüyordum arkadaş çıkardı taktım dosyalar karıştığı için biçimlendirmek istedim 3-5 dakika bekledim biçimlendirmesini ama biçimlendirmedi sonra çıkardım taktım ama usb çıkarılabilir disk şeklinde geliyordu sanki hiç takılmamış şeklinde aygıt yöneticisinden depolama aygıtını kaldırıyorum usb takınca güncelliyorum ama gene görmüyor disk yönetimindende bakıyorum görmüyor sadece çıkarılabilir disk olarak görüyor ve usb takınca gelen disk'i biçimlendirince bu hatayı veriyor. ne sorun olabilir usb birden bire görmüyor ?   Resim Link: http://n1305.hizliresim.com/19/4/mqy0v.bmp   USB bozuk diycem taktığımda çıkarılabilir disk gelmezdi veya aygıtın donanımını silince tekrar takınca yüklemezdi.
  12. Dediğiniz Gibi Ama Benim USB'de Önbelleğe yazma ilkesi Seçeneği Yok Sadece Daha iyi performans ve Hızlı Kaldırma Var Zaten Daha iyi performans seçili.
  13. Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Ö.Dilerm Daha Önce USB İle XP.ISO Dosyaları yazdırıyordum sorunsuz ama windows 8.iso yazdırınca hata veriyor ? Bunun Gibi Farklı Hatalar Veriyor NTFS - FAT32 Olarak Denedim Aynı Sonuç USB: 4GB HI-LEVEL - 2.USB Kingston 4 GB Yazdırmaya Çalıştığım Windows 8.ISO: http://www.tnctr.com/topic/218668-windows-8-pro-tr-32-bit-2013-nisan-guncel/ Resim: :
  14. saolasın yazmaya başladı sonunda :)
×
×
  • Create New...