Jump to content

mstkmlnr

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mstkmlnr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Hile İsmi: DF Hack Team LOL Zoom Hack Versiyon: 3.0 Yapımcı: Nader11ndeu Team: Defeat Fucker (DF) Hile Özellikleri: Lolde diğer zoom hack yapımcılarının yaptığı methottan daha farklı ve basit bir methot geliştirdim. Tabiki cheat engineden adressli yaptım zoom hacki Arkadaşlar hile direk max zoom kilidini kırıyor. İstediğiniz kadar zoom out yapabiliyorsunuz ki bu çok faydalı bir şey. Bottayken ben şahsen midde ne oluyor ne bitiyor görüyorum ve çok faydalı mesela bir adamı kovalıyoruz bazen arkamızdaki adamı görmüyoruz Zoom hack sayesinde olayları daha net değerlendiriyoruz. Ayriyetten adress sabit değildi sabitledim. Yama geldiği zaman fixlenir ben gene güncellerim. Ayriyetten sabitteki diğer konumuzdaki skin + directx hackla beraber kullanabilirsiniz. Hilenin %100 Yapımcısı Benim. 16 ŞUBAT 2014 YENİ YAMA GELDİ! HİLE GÜNCELLENDİ! ESKİ VERSİYON ÇALIŞMAMAKTADIR YENİSİNİ İNDİRİNİZ... | TAMKAFADAN.COM: NOT: HİLENİN ÇALIŞMASI İÇİN SİSTEMİNİZ NE OLURSA OLSUN .NET FRAMEWORK 4.0 YÜKLÜ OLMASI GEREKMEKTEDİR ! Hileyi Nasıl Yapacağız Hemen Anlatayım: Kısaca: 1- Zoom Hack Loader.exe yi yönetici olarak açın. 2- Oyun esnasında "F4" e basın ve mousenizle zoom out yapın farkı görün , "F6" ya basarsanız zoom oranı eski haline döner YENİ VERSİYON HİLE İNDİRME LİNKİ: http://s3.dosya.tc/server18/c2fJqz/Leagu...3.rar.html
  2. aynı sorun bendede var yardım!!
  3. 7.Madde hakkında; ben hala ini dosyasına yanlış kaydedildiğini düşünüyorum  :) Şöyle ki; ben kaydet yolu olarak "172.16.10.11\bilgiver" yolunu seçtim ve masa üstümdeki "C:\user\cavell\desktop\haber.ico" dosyasını seçtim ve kaydet dedim. bilgiver.ini içerisinde diğericon=" " yolu nasıl olması gerekir, Client ini yi ve iconu nereden çekecek!   a-) \\172.16.10.11\bilgiver\bilgiver_ico.ico      (kaydet denildiğinde otomatik olarak bilgiver_ico.ico olarak kaydet dizinine kopyalıyor, sorun yok, iniye yanlış yazıyor ama bence) b-) C:\user\cavell\desktop\haber.ico   bilgiver.ini içerisinde icon dosyasının yolu hangisi olması gerekiyor, bence A şıkkı  :) ama ini içince B şıkkındaki yol mevcut. Dolayısıyla Client.exe tray iconu hep benim bilgisayarıma bağlanıp çekmeye çalışacak, halbuki serverden çekmesi gerekiyor.!   Umarım anlatabilmişimdir. Sanırım bunu da çözümlersek Arayüz programı ile pek işimiz kalmıyor artık  :)
  4. İNTERNETİN HIZLIYSA DİREK 720P YE AYARLAR SENDE VİDEOYU İLERİ ALINCA TAKILIR KALİTE DÜŞER BİR SÜRE SONRA DÜZELİR
  5. KALİTE AYARLARINDAN İSTEDİĞİN FORMATI SEÇ VEYA GERİYE AL O DÜZELİR
  6. güncelleme alma sorunu yok 4 güncelleme çıkmıs galiba ölü pixel sansına baglı cogu kullanıcı memnun telefondan şarj yuva problemi var oda kablo ucundanmıs sanırım @yasak_ask nickli arkadaşın söyledğine göre   ama ben tavsiye ederim gayet güzel bi telefon o paraya mükemmel hatta.
×
×
  • Create New...