Jump to content

Tncte

Üye
  • Posts

    392
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

5168 profile views

Tncte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

54

Reputation

  1. Tncte

    Fps Sorunu

    Merhaba, cs 1.6 oyununu oynuyorum. Formattan önce hiç bir sıkıntı yoktu format attıktan sonra fps düşüşü yaşamaya başladım. Cs1.6 normal de 100 fps alıyorum fakat smoke (sis) bombası atılınca fps 20-30lara düşüyor önceden böyle birşey olmuyordu ne yapabilirim. Özelliklerim: 4 gb ram 2 gb ekran kartı (intel) İntel inside işlemci (ısınma vs sıkıntı yok) Formattan sonra driverları driver packsolution ile kurdum güncellemeleri yaptım ve ekran kartı ayarlarından kalite yerine performans seçili. Oyun için ayarım :
  2. Dediklerinizide yapmıştım fakat olmamıştı dün gece başka bir Win7 ile format attım şuan sorun yok güncelleme yapıyor.
  3. yardımınız için teşekkür ederim dediğinizi yaptım fakat sorun aynı güncellemeler denetleniyorda kalıyor.
  4. Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce format attım fakat güncelleme yapamıyorum. windows update yi açınca güncelleme denetleniyor da kalıyor gece bıraktım sabah kalktığımda hala güncelleme denetleniyor yazıyordu. İnternette araştırma yaptım çoğu şeyin aynısını yaptım fakat sonuç hala aynı ne yapabilirim lütfen yardım edin. Konu yanlış yerde ise özür dilerim
  5. Merhaba, ben bir spor salonunda çalışıyorum şuan tadilatta şöyle bir şey yapmak istiyoruz. Mesela x kişi 01.01.2016 da kayıt oldu ve 1 aylık bir kayıt yaptı biz bu değeri programa girdik 01.02.2016 tarihinde bilgisayar bildirim vericek x kişinin kayıt süresi dolmuştur diye öyle bir şey AMS ile yapmak mümkünmüdür ? beni nasıl yönlendirebilirsiniz . Gerçekten önemli bir konu bizim için, şimdiden teşekkür ederim .
  6. Teşekkür ederim bunuda gördüğüm iyi oldu .
  7. Teşekkür ederim.
  8. Arkadaşlar ben bunu biyerde gördüm fakat ismin bulamadım . böyle bir ürün varmı varsa ismi nedir nerede bulabilirim ? Konu yanlış yerdeyse özür dilerim.
  9. Senin dediğin gibi olucak abi mesela textbox a 3.0 yazdı metin belgesine sensivity 3.0 yazıcak. checkboxta şöyle olucak diyelim x kodlarını ekle seçilirse metin belgesine checkboxtaki yazılı olan şeyi yazdırıcak en son olarak buton ile .cfg olarak kaydedicek.
  10. Peki abi yazdıracağım metni checkboxa nasıl ekliyeceğim
  11. Arkadaşlar merhaba mesela checkboxta bi bi yazı aktarıcam checkbox işaretlenince o yazı metin belgesine kaydedicek ve en son butona bastıgımda işaretli olan kodları x.cfg olarak masaüstüne kaydedicek bunu nasıl yapabilirim ?
  12. Konu yanlış yerdeyse özür dilerim . Tema gördüm arkadaşlar fakat indirme linki verilmemiş ismini bilen var mı gayet sade ve şık duruyor yada öneri temalarınız var mı teşekkür ederim . TEMA :
  13. Arkadaşlar önerilerinizi denedim fakat malesef olmadı :(
  14. Flood için özürdilerim ama sorun devam ediyor çözüm bilen yokmu ? 
  15. Konu yanlış yerde ise özür dilerim. Toshiba satellite c855-2g4 modeli bir bilgisayarım var windows 8 vardı beğenmeyip windows 7 yaptım. Sorunum kameranın açılmaması. Facebook,skype gibi yerlerde kamera açılıyor fakat bilgisayarımda açılmıyor. Hata Görüntüsü : Driveri bir çok kez kaldırıp yükledim sorun yine aynı güncelleştirmeye çalıştım sorun yine aynı yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
×
×
  • Create New...