Jump to content

yavuzcakar

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yavuzcakar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Reputation

  1. Hayırlı satışlar. 7 aydır harıl harıl kazım yapan bir cihaz en iyi olasılıkla ömrünün yarısını tüketmiş demektir. Bu da dikkate alınmalıdır.
  2. Kutudan çıkanlar yeterli. Ofis kurulumunu neden yapamadınız, bir forumda biri daha sizin gibi bu tabletten almış ve Ofis kurulumunu yapmış, sizde mi bir sorun var? Disk kullanımı normal. Olması gerektiği gibi. 32 Bit veya 64 Bit OS ne kurarsanız kurun, ekran kartı Ram'dan kullandığı için aynı değeri alırsınız. Bu da normal. HDD'lerle ilgili tam olarak yazdığınızı anlayamadım. Neyi okuttunuz, neyi okutamadınız? Belki de kullandığınız Flash disk çalışmak için daha çok güce ihtiyaç duyuyordur. Güç tuşunun ne yapacağı Ayarlar bölümünden ayarlayabilirsiniz. Sonuçta Windows işletim sistemi, biraz bilgi ve ayarla her sorun çözülür. Cihazı yöneten işletim sistemidir. Siz güç tuşuna ne derseniz, o, o işi yapar. Lisans Key'leri çok uzun zamandır hiç bir yerde paylaşılmıyor. Bende Sony Vaio var. Onda da yazmıyor. 128 GB HDD'li bir Windows tablet ne kadardır, hiç fiyatlara baktınız mı? Bunun yerine alın 64 GB'lık veya 128 GB'lık bir hafıza kartı. Kurun uygulamaları hafıza kartına. Olsun bitsin. Kısacası, görünürde aslında ışık süzmesi hariç hiç bir sorun yok. Bu da çok önemli bir sorun değil. Gönderin, değiştirsinler. Cihazın Beyaz rengini isteyin bu sefer. Gold'dan bende PS3 almıştım. Bir sorun vardı. Değiştirdiler. Bir forumdan okuduğuma göre Beyaz renk olanlar en son üretimlermiş. İşten anlayan Windows işletim sistemini iyi derece kullanabilen biri için yazdıklarınız arasında dikkate alınacak hiç bir şey yok gibi görünüyor. Siz bir nedenle cihazı beğenmemişsiniz veya kullanamamışsınız. B)
  3. Konu günceldir arkadaşlar. Görüşlerinizi beklemeye devam ediyorum Android işletim sistemli bir tabletim var. "Uygulama Durdu" hatalarından usandım artık. iPhone'umdan da iOS'a aşinayım. Başkaları ne düşünüyor bilmiyoruma ama iOS'un işlevleri benim için yeterli gelmedi. Reeder'ın HDD kapasitesi ve Ram'i sanki ilerde çok yetersiz kalacak gibi. Üstelik ekran parlaklığı içinde olumlu yorumlar okumadım. Toshiba alanların çoğu Donanım Haber Forum'dan okuduğum kadarı ile ürünü iade etmiş. Çok kararsızım, çok.
  4. Bu cihaz hem büyük hemde pahalı. En azından ben böyle düşünüyorum. :)
  5. Arkadaşlar siz olsaydınız hangi Windows 8.1 işletim sistemine sahip Tablet PC'yi alırdınız?   http://www.istanbulbilisim.com.tr/ainol-inovo-w8-beyaz-tablet-pc-fiyati,136819.html   http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/REEDER-W8iS-Intel-Z3735D-1-GB-16-GB-7-85-in%C3%A7-3G-Windows-8.1-Tablet-Tabletler-,103452,471115,1464909.html?utm_campaign=kategori&utm_medium=affiliate&utm_content=kadin_bakim&langId=-14&utm_source=reklamaction&_$ja=tsid%3A53125   http://www.bimeks.com.tr/urun/142913/casper-via-t2-10-1--tablet-pc-beyaz-w8-.aspx?gclid=CM3mz46E2MECFePHtAodxSUAkQ   Farklı bir seçiminizde olabilir, nedenleriyle birlikte seçimini belirtirseniz sevinirim.
  6. Navitech tabletlerin yazılımlarına buradan ulaşabilirsiniz. http://www.tabletpiri.com/konu-navitech-neo-tab-h105-ve-diger-navitech-tablet-guncel-yazilimlari.html
  7. Ben dün geceden bu yana 4 adet cihazı etkinleştirdim.         Teşekkür ederim. Kurulum yaptığım DVD'yi takarak dediklerinizi yaptım. Hasarlı dosyayı buldu. Onarmak için bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun giderilmişti.
  8. Sistem geri yüklemesi yapmam mümkün değil. Sistemin Acronis'le alınmış bir imajı var ama geri yükleme yaptığım zaman da bir değişiklik olmuyor. Önerin için teşekkür ederim.
  9. Arkadaşlar elimde bir cihaz var. Hani şu meşhur etkinleştiriyormuş gibi yapan ama aslında etkinleştirilmeyen araçla etkinleştiriliyormuş gibi yapılmış. (Sahte aktivasyon aracı) Bu adımı nasıl geri alabiliriz? Cihaz da "Windows etkinlestirildi" yazıyor. "ş" harfi yerine "s" harfi var.   Cihaza yeniden format atıp işletim sistemi kurmadan bu yaptığım işlemi nasıl geri alabilirim. Bu işlemden sonra cihazı başka bir key girerek telefonla aktifleştirdim ama o yazı düzelmedi. Lisansı tamamen kaldırmak istiyorum. Ne yapmalıyım ki, o yazı gitsin ve yerine "Windows'u etkinleştir" veya "Windows ektinleştirildi" yazısı gelsin. Kurulu bir sürü programım var. Yeniden işletim sistemi kurup ayarlarla tek tek uğraşmak istemiyorum.
  10. Arkadaşlar, telefonla etkinleştirme için Türkiye'ye ait ücretli hattı da arayabilirsiniz. Önce buradan aldığım MAK Key'i girdim. Cep telefonumdan Türkiye'ye ait ücretsiz hattı aradım. Fakat ulaşamadım. Bunun yerine Türkiye'ye ait ücretli hattı aradım. Ücretsiz hatlara erişimim yok seçeneğini seçtim. Beni ücretsiz hatta yönlendirdi. "Bireysel" kullanıcı olduğumu belirttim. Orada benden istenilen numaraları girdim. Lisansın yalnızca bir bilgisayarda kullanıldığını söyledim ve bana gerekli numaraları verdi. Hepsi bu kadar. Az önce bu yolla iki bilgisayarımı da etkinleştirdim. Kolay gelsin.
  11. Rica ederim. Uygun bir zaman da bakmak isterim. Aklına ne gelirse sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  12.   Uygulayı buradan indirip kurabilirsin. http://www.apkmania.co/search/?q=volume%2B
  13. Cihazınızın sesini izin verilenden daha çok arttırmak için "Volume+" isimli uygulamayı indirip kurunuz. (Program Çin Malı dahil bir çok telefon ve tabletle uyumludur. Google Play Store'den satın alma yapabilirsiniz.) Cihazınızın sesini dilediğiniz kadar arttırabilirsiniz. Lakin dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. 1: Programı kullanabilmeniz için cihazınızın "Root"lanmış olması lazım. (Programı kullanmak için, "Root" yetkisi her zaman gerekli olmayabiliyor. Program, "Root"lanmamış bazı cihazlarda da çalışabilir.) 2: Ses seviyesini arttırma işini fazla abartmamak lazım. Aksi halde, cihazınızın hoparlörünü veya bazı parçalarını aşırı yüklenme nedeni ile bozabilirsiniz. (Program ayarlarını dikkatli yaparsanız, sınırları zorlamaya çalışmazsanız bir sorun yaşamazsınız.)
  14. Zamunda'nın üye alımları açılmıştır arkadaşlar.
×
×
  • Create New...