Jump to content

poweralpha

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

poweralpha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. ustat bu yaptığınız windows'u hızlı ve bedava indirme sitelerine koysanız herkes yararlansa. tek bu dosya için turbo.bit'e üyemi olacağım. örnek olarak yandex, Sockshare, Uptobox, Go4up, Filecloud, 180upload gibi sitelere koyabilirsiniz. bu siteler hem hızlı hem bedava.
  2. Esd Yöntemiyle sıkıştırılmış CD versiyonunda win8 kurulumu çıkıyor. Ardındanda hata veriyor. Galiba boot'u win8 ile karıştırmışsın. Düzeltip koyarmısın tekrar. 
  3. win 8.1 pro x86 XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB   4788202 - 0046060 - 0526090 - 8714566 - 0901170 - 9180691 - 0802942 - 4553091 - 8997606   yapamadım telesekreter hata veriyor kodunuz olusturulamadı diye yapabilirmisiniz.
  4. ben direk microsoft'tan media center şifresi istedim. bir kaç gün sonra şifre geldi. ilk önce kms ile aktif yaptim. sonra özellik ekle ile media center keyini girdim. windowsum full aktifleştirildi.  slmgr -xpr   yazınca windows kalıcı etkinleştirildi yazıyor. bu sayede mikrosofttan değişik maillerle 2 tane key aldım. 2 makineyide full aktifleştirdim. kesin oluyor.
  5. arkadalar kısa bir süreliğine microsoft, media center şifresi bedava dağıtıyor. ne olmuş diyenler vardır aranızda. bu yöntemle makinenizi kalıcı olarak aktivasyon yapabilirsiniz. ilk önce kms ile makinenizi aktifleştirin. windows pro sahipleri [url="http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/feature-packs"]http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/feature-packs[/url] adresine girip emaille şifre istesinler. şifre en fazla 2-3 gün içinde gelecektir. denedim masasında özellik ekle seçeneği var. orada[size=4] [color=#454545][font='Segoe UI', ', Tahoma, Helvetica, sans-serif} '][b]Zaten bir ürün anahtarım var[/b] seçeneğini seçin. şifrenizi girin. windows tekrar başlayacak. sizde kalıcı aktivasyonlu media centerli bir windows pro ya sahip olacaksınız. microsoft daha aymadı galiba bunun olduğunu yada bilhassa yapıyor. ben yaptım çalışıyor.[/font][/color][/size]
  6. [quote name='rbtarzan' timestamp='1352563459' post='1254829'] İlk sayfadan itibaren, üşenmedim 62 sayfayı tek tek okudum ve tüm key'leri denedim. Hiçbiri işe yaramadı ve hepsinde "geçersiz serial" hatasını aldım. Güncel Key nereden tedarik edebilirim? [/quote] kodları yazarken komut istemini yönetici olarak başlatmalısın yada .bat dosyasını oluşturmuşsan onuda yönetici olarak başlatmalısın. yoksa hiç bir komut işlemez hata verir.
  7. aynı dosya var bende yanlızca 2.5 mb. içine film mi ne atmış ne. ama aynı şeyi bende kullandım. tarihi ileri alıyorum windows aktivasyon uyarısı vermedi. kms ile yapınca uyarı veriyor.
  8. [quote name='anilkilic' timestamp='1351879543' post='1252759'] KjAktivator veya w8_v25 gibi programlar falan kullandıysan bilgisayarın aktifleşmemiştir. Adamlar yeni çıkan sürümlerinde çalıştırdığın "slmgr.vbs -xpr" koduna gelen cevabı da editlemişlerdir. En temizi telefonla aktifleştirmedi olmadı kms aktivatör. [/quote] ama şöyle bir durum var bilgisayarın saatini 1 yıl ileri aldım yeniden başlattım windows hala etkinleştildirildiği söylüyordu. çalışmasında da bir sorun yoktu.
  9. [quote name='kesvat' timestamp='1351862914' post='1252680'] slmgr.vbs -xpr şunu cmdye yaz windows kalıcı etkinmi bak birde metro ekranının temasını rengini falan değiştirebiliyormusun eğer öyleyse rica etsem proğram linkini atarmısın kardeşim [/quote] dediğin gibi yaptım. windows kalıcı etkinleştirildi. diye bir yazı çıktı. ayrıca tema değişiyor. ama şu oldu kms server falanla falan uğraştım daha sonra şimdi ise 180 gün sonra bitecek diye yazı çıkmaya başladı. bunu nasıl etkinleşmemiş gibi başa alabilirim. 180 gün sonra aldım etkinleşme iptal oldu ama. tarihi geri alınca 180 gün devam ediyor. bide 180 gün sonra benim programla denedim etkinleşme kalıcı etkinleştıririldi diye yazı çıktı. bugünkü tarihe alınca yine 180 güne düştü. yoksa bu crack sahte mi bilmiyorum. ama şu var 180 gün sonra yaptığımda işe yarıyor bu crack. birde kırarken internet bağlantısına gerek duymuyor.
  10. arkadaşlar W8CRK.rupi.rar diye bir dosya indirmiştim. win8 crck yani. bunu direk yönetici olarak çalıştırdım. aktivasyon yaptı hemde kalıcı olarak aktifleştirildi yazdi. internet bağlantısına da ihtiyaç duymuyor. acaba bu cr.ck ne kadar doğru. hatta bu formlarda da var. ama kms activasyob kullanırsanız aktivasyon bir daha yapmıyor. yine aynı 180 günden devam ediyorsunuz.
  11. [quote name='KenanK' timestamp='1351777128' post='1252428'] [b]hizmetlerden defenderi devre dışı bırak... genellikle defender kasma yapıor.. başka anti-virüs programı kur..[/b] [/quote] zaten defender kapalı AVG kurulu. ama şöyle bişi var. sizin verdiğinizle tekrar aktivasyon yapınca düzeliyor. 1 gün sonra tekrar aynı oluyor. acaba aktivasyon tam oturmamış olabilir mi. aktivasyonu silmek için bir çözüm var mı?
  12. benim laptop a win8 kurdum ama daha önce kms activatorle aktivasyon yapmaya kalktım olmadı. sonradan sizin verdiğiniz aktivatorle yaptım oldu. ama seste kasılmalar oluyor internette olduğum zamanlarda. winamp'la oluyor özellikle. ne yapmam lazım.
  13. ben intel kullanıcısıydım. amdyi hiç sevmezdim. hep bi hata verir diye korkardım. anakartım bozuldu. piyasada ona gelen anakart zor bulunuyordu. bende ikinci el fiyatına işlemcimi sattım. aynı senin gibi AMD INTEL arasında kaldım. arasındaki fiyat farkı dağlar kadardı. 4 çekirdekli AMD Athlon x4 e karar verdim. performans bakımından INTEL ile bir farkı yok. ısınma konusunda intele 5 basar. işlemci hiç ısınmıyor denebilir. INTEL'e vereceğin paraya AMD'nın en kral CPUsunu alabilirsin.
×
×
  • Create New...