Jump to content

immortal54

Üye
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

429 profile views

immortal54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Peki bunu dvd ile sıfır kurulum yapsam benim sistem orjinal olduğu için otomatik olarak etkinleştirecek mi? (Win8.1 Single Language .iso indirip kurmuştum aktifleşmişti)
  2. Arkadaşlar merhaba, Benim şu an ki sistemim Windows 8.1 Single Language(Orjinal) Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Microsoft'un sitesinden MediaCreationTool1903 indirdim birkaç ilerlemeden sonra aşağıdaki resimdeki adımda takılı kaldı yaklaşık 4-4.5 saat bekledim yine ilerlemedi. Bunu nasıl çözebilirim de Win10'a yükseltebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
  3. Arkadaşlar merhaba bende windows sürümü olarak 8.1 Single Language(orjinal) var. Bunu ücretsiz olarak Windows 10'a yükseltme şansım var mı? Şimdiden teşekkürler.
  4. 4.5.2 yi yüklemeye çalıştı im bazı program veya oyunlar için gerekli ilerlemiyor başlıyor yüklemeye takılı kalıyor. 4.8 i kursam daha alt sürümleri kurmaya gerek kalmayacak mı? Yani bazı program ve oyunlar için 4.5.2 gerekli o yüzden soruyorum.
  5. Arkadaşlar Merhaba Pc'ye yeni format attım windows 8.1 Sinle language kurdum. Fakat net framework yüklerken "yükelenemedi" hatası alıyorum veya yükleme ilerlemesi bölümünde takılı kalıyor ilerlemiyor. Bu durumda ne yapmak gerekir? Net framework sıralaması nedir? hangi sırayla kurmam gerekir? Yardımlarınızı Bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
  6. Bana da çok garip geldi.890 GB C diski var sadece 229 Gb boş. Durum bu. Malwarebytes'ı sildim . Eset nod32 ile tarıyorum şuan 5600 küsür buldu, sildi. Ne yapacam bilmiyorum. En son belki fabrika ayarlarına sıfırlarım pc yi.
  7. Arkaadaşlar merhaba, Benim sorum şu; Malwarebytes 3.8.3 indirdim. Tarama yaptırdım ve 31 saattir taramayı bitirmedi 51 bin küsür tanımlanan tehdit var bu normal mi? Hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Bu kadar sürede 10 kere bitmesi lazım değil miydi? Bulunan 51 bin küsür virüsü sildiğimde sistem çökmesin? bundan korkuyorum. İlk defa bu kadar bulundu. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  8. Aynen bios tan format atmaya çalışıyorum ama olmuyor kurulum başlıyor.. da takılıyor. Ayrıca laptoptan harddisk i çıkarmayı bilmiyorum. Teşekkür ederim ilginize Bilgisayara format atıp bilgisayarı sorunsuz kullanma şansım yok mu acaba? İlginize teşekkürler
  9. Sıkıntı orda zaten format atamıyorum. Şimdi yükle ye basıyorum. Kurulum başlıyor... burda kalıyor daha ileriye gitmiyor. 1 saat bekledim hala geçmedi.
  10. Kusura bakmayın ama pek bişey anlayamadım Bu konuda pek bilgim yok da biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız ? ve Harddiskt laptop larda çıkarılıyormu ? Çok teşekkür ederim
  11. Bu konuda pek bilgim yok da biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız ? ve Harddiskt laptop larda çıkarılıyormu ? Çok teşekkür ederim
  12. Arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Benim sorunum şu; Bilgisayarı başlattığımda windows başlatılıyor yazısından sonra mavi ekran ışık hızıyla geçip reset atıyor bilgisayar. Format atmaya çalıştığımda ise kurum başlatılıyor yazısında kalıyor. Onarmaya tıklıyorum öylece kalıyor. Bir türlü açamadım bilgisayarı. Düzeltmenin bir yolu varsa yardımcı olursanız sevinirim. Hatanın resmini yükledim aşağıda. Pc: Notebook (Win7) Şimdiden teşekkürler.
  13. Doğru söylüyorsunuz peki düzelme ihtimali nedir?
  14. Laptoptan sökülebiliyormu ram vs. ben pek anlamıyorum bu işlerden
  15. Bilgisayar laptop bu arada Arkadaşlar laptopumdaki hata bu sebebi nedir acaba?
×
×
  • Create New...