Jump to content

angrybirds

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About angrybirds

Recent Profile Visitors

219 profile views

angrybirds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaslar ödevim için pdf yi word e cevirmem gerekli ücretsiz program la cevirdim ancak turkce olarak cevrilmedi bazı harfler acaip sekilde cevrildi daha iyi biprogramı olan varmıdır ?
  2. sanırım bu u serisi olanlar vakumla sökülüyor ..
  3. Merhaba arkadaşlar iki ekran kartı arasında fiyat ve donanım özelligi acısında anlayamadıgım bircok sey var yardım ederseniz sevinirim . 1. kart : NVIDIA Quadro 4000 2GB Üst Seviye 3D Ekran Kartı 2. kart : Sapphire hd 7990 6gb gddr5 nvidia olan neredeyse 1000 dolar olmasına ragmen 2 gb  sapphire olan 700 dolar civarlarında 6 gb bu orantısızlık neden kaynaklanıyor hangisi daha iyi ..
  4. Merhaba arkadaşlar bu cihazdan kullanan arkadas varsa bu ürünle her bilgisayar yazılım ile faks gönderebilirmi ve gelen fakslar bir bilgisayara düşürülüp networkten herkesin görebilecegi konuma getirile bilirmi bilgi verebilirseniz sevinirim kolay gelsin ..
  5. Merhaba arkadaslar bu cihaza win7 kuramadim bir formulu varmi bildiginiz ..
  6. merhaba arkadaşlar başlıktaki harddiskten aldım bi tane kurulumu yaptım ama programdan kullanıcı oluşturuluyor sınırsız bir sekilde usb harddiske ulasılıyormus gibi networkten ulasabilmem gerekmiyormu bu harddiske yazılımsal bi kullanıcı hesap sayısı ve üzerine cıkılamıyormu bu cihazda anlamadım daha fazla kişi için lisansmı gerekiyor bu cihazda ..
×
×
  • Create New...