Jump to content

darkengineer

Üye
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darkengineer

  1. acaba usb disk security programının full olanı var mı
  2. Arkadaşlar kullandığım Flashdisklere Usb yi kısayol haline çeviren virus bulaştı bu musallat virusu yok etmek için ne yapmam lazım yardım edermisiniz
  3. Değerli arkadaşlar kullanmakta olduğum eski bir sisteme sahip olan laptopum da Xp işletim sistemi yüklü acaba Xp üzerinde android sistemini bilgisayarda kullanmamazı sağlayan Bluestacks programı çalışabilir mi ? Veya çalışan bir sürümü var ise linkini verebilir misiniz ? İlginize şimdiden teşekkür ederim.
  4. Arkadaşlar windows xp kurulu diz üstü bilgisayarıma bluestack isimli android merkezli programı kuramıyorum aktif hale gelmiyor bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba ?
  5. Çalışmanızın mükemmel olduğuna eminim yapılan yorumları okudum.Tebrik ederim iki defa bilgisayarıma partları indirdim winrar ile açmaya çalışınca hata mesajı veriyor acaba o kadar açıklamayı okuduğum halde yanlış mı yapıyorum.Bilgi verebilir misiniz.
  6. Arkadaşlar evimde bulunan bilgisayarın kullanımını izlemek istiyorum.Oğlum artık yetişkin herhangi bir sakıncalı siteye girme durumu varsa aboneliğimi güvenli pakete alıp en azından onu bilgi ve diğer kirlilikten korumak istiyorum.Bu konuda yardımcı olacak varsa sevinirim.
  7. [quote name='QuickSt' date='20 September 2011 - 16:50 ' timestamp='1316537456' post='1082937'] http://www.exper.com.tr/DriverDownload.aspx?ProductType=laptop Verdigim Linkten Bilgisayarin Seri Numarasini Girerek İndirebilirsiniz. [/quote] ilginize teşekkür ederim ama orda sadece xp driverleri var ama üzerinde ki sistem win 7 acaba elinde win 7 için driver olan var mı ?
  8. Arkadaşlar kızıma aldığım Exper Style notebook un ne yazık ki driver cd sini taşınırken kaybettik , sitede ise win 7 için driver yok acaba elinde olan yardım edebilir mi ? Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
  9. Arkadaşlar Win 7 de kullanabileceğim Partiton Magic Versiyonunu full olarak bulabilecek var mı ?
  10. Arkadaşlar görevli olduğum okulda Adobe Creative suite 3 Web premium programı var ama ne yazık ki lisans kodunu kaybedilmiş acaba bu programın lisans kodunu verebilecek veya bulabilecek var mı ?
  11. Arkadaşlar bilgisayarım açılırken bios ekranına ait yazılar ve bios a girdiğimde görünen listelenmiş şemalarda ki yazılar yan tarafta çıkıyor acaba ne yapmam lazım tam ekranda görünebilmesi için bilgi verirseniz sevinirim.
  12. command conquer 4 oyununu kurdum ve bilgisayarı açıp kapattıktan sonra oyunu oynamak için başlattım oyuna girebilmek için login girişi yapmamızı belirten bir ekran ve şifre istemi çıkıyor acaba oyuna girebilmek için ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim .
  13. Sayın YAGMURADAM programı yükledim.Ama tüm istasyonları denedim fakat bağlanamadı hatası veriyor acaba sizce sorun nerde fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
  14. sayın ustadim xmen wolverine partlari silinmis ilgilenebilir misiniz ?
  15. ustadım alperen linklerden indirdiğim keygen ile oluşturdugum keyleri de kabul etmiyor acaba nerde hatam var sizce bilgi verir misiniz
  16. Anakart Adı Gigabyte GA-8S648FX-775(-C) üstadım sizden ricam bu benim anakartım ama driverlerinin olduğu cd yi kaybettim sizden ricam bana indirebileceğim adresleri veya elinizde var ise rapide veya bir başka download sitesine atarsanız sevinirim ...
  17. ustatım su ogame ye girme işini tam olarak açıklayabilir misin selamlar...
  18. olay bir neticeye bağlandı mı beko.exe ne tür bir dosya bilgi verir misiniz?
  19. [Hedef Link]:http://download.ord.iolo.net/sm/7pro/trial/SystemMechanic7Pro.exe [Website - Mutlaka Yazılmalı]: [Aciklama]:katilimsiz yapmak acaba mumkun mu [isletim Sistemi]:xp pro= tncxp [Yorum]:program pek cok acidan kullanisli bir uygulama acaba katilimsiz yapmak mumkun mu forumda ki tum crack li dosyalar sanirim kullanan arkadalar tarafindan calistirilamamis eger site de ki uzman arkadaslar bu programi katilimsiz hale getirebilirse eminim benim gibi pek cok kisi cok sevinecektir simdiden zahmetleriniz icin tesekkur ederim ...
  20. bilgisayarimda yuklu olan iki antivirus te biri nod32 digeri mcafee enterprise dosyanin icinde torjan oldugunu belirtiyor acaba dogru olup olmadigini kontrol edebilir misiniz
  21. benim bilgisayarimda su anda vista hdd min diger bolumunde kullaniyorum ve bana verdigi puan 1 :-) oda ekran kartim yuzunden radeon 9250 ama asil sorun o da degil benim adsl e modem usb ve keysmart onu tanimadigi icin de ne yazik ki kullanamiyorum ve orjinal olarak kurulu bu arada
×
×
  • Create New...