Jump to content

ForzyBB

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ForzyBB

  1. TR_bay, eline sağlık oyun için de mekanik klavye kullananlar içinde ideal ve makul bir sistem olmuş çalışmalarının devamını dilerim.
  2. İşte aradığım sistem bu, uygulama ve oyunlarda size sorun çıkartmayacak kadar kaliteli ve performanslı bir sistem dedirtecek kadar tekrar imzasını atmış Murat abim, ellerine sağlık şuan bu sistemden yazıyorum ve yine her zaman olduğu gibi yapmışsın yapacağını tebrikler.
  3. Öncelikle herkese merhaba, TurkNET 100Mbps internet bağlantı hızım var ve ben bu hızımı ISS dediğine göre hattım sadece 75Mbps kullanabileceğimi söylüyor. Bu gün bilgisayarıma W11 kurdum ve bağlantı hızım 90Mbps'yi görüyor ben bunu W10'da nasıl bu hale getirebilirim bir çözümü varmı? Şimdiden cevaplarınızı beklerken sabırsızlanıyorum ilgili ve alakalı herkese de teşekkürü bir borç bilirim hoşca kalın ..
  4. Keşke dosyanın nasıl indirileceğini de anlatmış olsaydınız. Direct Download Link'e virüslü zip dosyası indiriyor.
  5. Kral yine yapmış yapacağını, bize de indirip kurup bilgi vermek düşer, teşekkürler hocam.
  6. Merhaba öncelikle söylemem gerekirse şu sistemlere her ne yapıyorsan gerçekten harikalar yaratıyorsun, hala yapmış olduğun Windows 10 1909 Oem Brand X64 Türkçe 'yi kullanıyorum ve mümkünse aynı şekilde en ince detayına kadar ayarlanmış bir pro yapmanı sabırsızlıkla bekliyorum, Pro versiyon çıkarana kadar bilgisayarımı çökse bile formatlamayacağım, eline koluna sağlık teşekkürler..
  7. Hocam elinize sağlık dün akşam indirip bu sabah bilgisayarıma kurma fırsatım oldu, bilgisayarımın özellikleri iyi olmasına rağmen efsane bir hız artışı gördüm acaba böyle bir sistemi 32 bit sistemler için de hazırlama imkanınız varmı şimdiden teşekkürler.
  8. Merhaba Sistemi indirdim gayet güzel hoş kullanışlı, hemen hemen yıllardır bu işle uğraşıyorum baya bir emek sarf ettiğim söylenebilir. Lakin hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye, gerçekten çok doğru ve yerin de bir sözmüş. İndirmiş olduğum bu "Little XP"  Bir internet cafenin eski bilgisayarına kurdum adet: 15 Onun dışında 3 iş yerine, 6 ev kullanıcısına bu sistemi kurdum sistem çok iyi muhteşem. Tabi bu muhteşemlik şöyle, eski SDRAM li bilgisayarda gayet iyi. Kurduğum makinelerin çoğu Çift çekirdek 2 gb ram'e sahip bilgisayarlar. Dün gece kendi bilgisayarımın hiç bir sistematik sorunu yokken bu xp'yi kendi bilgisayarım da denemek istedim. Onca kurulumunu yaptığım XP'den kendi bilgisayarımdan verim alamadım, şaka gibi gelecek size ama cidden öyle bilgisayarımın özelliklerini yazacak olsam komik olduğunu ve tebessüm edeceğinizi biliyorum. i7 işlemci - 16 gb ram - GTS 250 Ekran kartı Uzun lafın kısası "Gamer Kasa" dediklerinden. :) Önemli Not: Sistem çok iyi bir sistem lakin bu sistem üzerin de 7'ISO v1.0 paketi kullandım ben arkadaşın kendi kullandığı pakette windows 7 görünümü var benim kurduğum da vista görünümlü aralarında bi fark yok. Sisteme hiç bir sözüm yok sistem gerçekten mükemmel ben beğendim ve uzun uzun ballandıra ballandıra anlattım sistemi ..
  9. Bu resimde kullanılan 7'ISO paketi hangisi yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
  10. Öncelikle konuyu okuyan arkadaşım merhaba;   Çok özür dileyerek başlamak istiyorum konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açmak zorunda kaldım ilgili Moderatör arkadaşım gerekli yere taşırsa konuyu çok sevinirim.   Şimdi gelelim isteğime benim arayıpta bulamadığım sanırım eski bir işletim sistemi var ve buna çok ihtiyacım var.   => "Windows XP Professional SP3 ConaxEdition 8" <=   Aradığım işletim sistemini yukarıda tırnak içersinde belirttim, Eline olan, insanlık namına upload edebilirse yada download link'i bulabilirse çok minnettar olacağım kendisine, şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla..
×
×
  • Create New...