Jump to content

Koller_47

Üye
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

701 profile views

Koller_47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Evet gerçek hayatta birine uygulayacağım şakaydı. Ama belki lazım olur ne malum :mellow:
  2. Arkadaşlar Allah rızası için troll yorumlardan kaçınalım (-ola ki kiminiz anlatılmaz yaşanır der kiminiz sen bizim oraya gel ben gösteririm falan der-) ben sadece videodaki kişinin elemana tekmeyi nasıl yapıştırdığını öğrenmek istiyorum. Gerçek hayatta birine uygulayacağım: Daha doğrusu anlatarak mümkün mü?   http://megaswf.com/file/2686487
  3. Koller_47

    ProBox AI v1.1

    Hayırlı Ramazanlar ben bu programın programları eklediğimde program silme fonksiyonunu devre dışı bırakmak istiyorum bu mümkün müdür?
  4. Tamamdır zaten iki gün önce Ship Simulator Extremes'te karar kıldım üstelik grafikleri de mükemmel, yalnız oyun biraz karışık. Bilen arkadaşlardan şu soruma cevap vermelerini rica ediyorum: Benim zaman zaman oyun içerisinde yakıtım bitiyor, yakıtı hangi tuşla alıyoruz. Sağ üstte tekerlek kırmızı oluyor yani... Denize sol alttaki düğmelerle kayıklar çıkarıyorum gene olmuyor.
  5. Üstad benim anlamadığım şu; nt6 yöntemiyle multiboota eklenememesi durumu benim, usb yazdırma aracı olan winsetupfromusb 1.4 ile yazdırmama engel mi? Yani ben bu sistemi winsetupfromusb 1.4 ile usb ye yazdıramaz mıyım? Üstelik ben Windows 7 ve Windows Vistayla beraber multiboota yazdırmayı düşünüyorum bunu yapamam galiba?
  6. Agagagagagaga.... :)

  7. Kavga sahneleri, dövüş sahneleri, tokat atma 360 derece dönüp smack diye yukarıdan aşağıya yumruk atma mideye yumruk kısaca dövüş sahnelerine dair herşey... :mobile: Edit: Film kesitleri demek istedim... Örneğin kurtlar vadisinden bir sahne... Adam ne güzel geçiriyor değil mi?... Yukarıdan aşağıya Osmanlı...
  8. Hocam linki partlara böler misiniz? Çünkü leechle indirmeye çalıştığımda 4.5 gb indiriyor, ardından hata veriyor...
  9. Arkadaşlar merhabalar başlıkta zaten herşey belli böyle bir oyun var mıdır? Kaptanlık yaparak gemiyi hareket ettirebileceğiniz, veya zabit olarak görev yapabileceğiniz... İçinde yolcu gemisi , harp gemisi veya yük gemisi kaptanlığı da mevcut olur mu bu önereceğiniz oyun içinde? Oyun isimlerini söyleyen arkadaşların oyunun konusunu da yazmasını rica ediyorum ayriyetten...
  10. hocam içerisine thinpc sürümlerini de dahil etmemiz mümkün mü? çünkü ben multiboota 7thinpc eklemek de istiyorum...
  11. arkadaşlar merhabalar biliyorum çoğunuz bios işinin sırf sakat bir iş olmasından dolayı bana yanlış bilgi vermemek için belki de yardım etmeyeceksiniz. (aslında ben de acemiyim bu konuda) ama benim bilgisayarımın biosu şu an çökmüş durumda ve de anakart arızalanmış yardıma ihtiyacım var. aradan 4 hafta geçti ve yanlış bios güncellemesi sonucu anakartım arıza yaptı ve bilgisayardan uzun bip sesleri geliyor ve dvd rw dışında hiçbirşey çalışmıyor ne klavye ne usb girişleri ne monitör ne de ps2 klavye mouse girişi (-ki award bioslar için klavye çalışsa sitelerde dendiği gibi ctrl + home tuşlarına bastığımda iş tamam olacak ama -) bu arada usb mouseyi bağladığımda ışığı yanıyor... anakartımın markası foxconn bu arada ve biosumun markası ise phoenix-award (phoenix technologies ltd v6.00 pg)... bu arada bios güncelleme işlemini foxconn live update programıyla masaüstünden yaptım ve yaptığım bios güncellemesi de sağlam ayakkabı değildi (bios write protection hatası verdi) ben bilgisayarı yeniden başlatıp super bios protection ayarını disabled yapayim dedim meğer bios güncellemesi yanlışmış ve bilgisayar dediğim hale döndü yani biosu çökmüş vaziyetteydi... hiçbir ekran falan gelmiyordu... ya arkadaşlar ben şimdi bu bilgisayarı canlandırmak için illa teknik servise mi götürmem gerekiyor? adam en fazla anakart parası alacak bios pilini falan değiştirecek hadi eyvallah diyecek ama bunu kurtarmanın başka bir yolu yok mudur? (pile kısa devre yaptırma, jumper sökme pili çıkarma vs.) edit: işlemcim amd athlon x64 processor marka.
  12. [spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=ZcSQsISqWpY[/spoiler]
  13. Arkadaşlar merhabalar Windows 8.1 Enterprise kullanıyorum Windows Özelliklerini Aç Veya Kapat listesinde oyunlar gözükmüyor nereden aktif edebilirim?
  14. arkadaşlar vinaget destekli olsun veya olmasın bana turbobitin en güncel leech sitesini söyleyebilir misiniz?
  15. Arkadaşlar merhabalar Autocad 2012'nin gerek sfx gerekse rar halinde sıkıştırılmış 32 ve 64 bit sürümlerinin bir arada bulunduğu işlemci tipine göre kurulan 4 gb lık bir flash belleğe sığdırabileceğim hatta mümkünse katılımsız olabilecek bir setupunu rica edebilir miyim sizden? bazı autocad setuplarının windows 8 ile uyumluluk sorunu oluyor o sorunun ortaya çıkmadığı bir setup paylaşırsanız sevinirim.
×
×
  • Create New...