Jump to content

Koller_47

Üye
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Koller_47

  1. Evet gerçek hayatta birine uygulayacağım şakaydı. Ama belki lazım olur ne malum :mellow:
  2. Arkadaşlar Allah rızası için troll yorumlardan kaçınalım (-ola ki kiminiz anlatılmaz yaşanır der kiminiz sen bizim oraya gel ben gösteririm falan der-) ben sadece videodaki kişinin elemana tekmeyi nasıl yapıştırdığını öğrenmek istiyorum. Gerçek hayatta birine uygulayacağım: Daha doğrusu anlatarak mümkün mü?   http://megaswf.com/file/2686487
  3. Koller_47

    ProBox AI v1.1

    Hayırlı Ramazanlar ben bu programın programları eklediğimde program silme fonksiyonunu devre dışı bırakmak istiyorum bu mümkün müdür?
  4. Tamamdır zaten iki gün önce Ship Simulator Extremes'te karar kıldım üstelik grafikleri de mükemmel, yalnız oyun biraz karışık. Bilen arkadaşlardan şu soruma cevap vermelerini rica ediyorum: Benim zaman zaman oyun içerisinde yakıtım bitiyor, yakıtı hangi tuşla alıyoruz. Sağ üstte tekerlek kırmızı oluyor yani... Denize sol alttaki düğmelerle kayıklar çıkarıyorum gene olmuyor.
  5. Üstad benim anlamadığım şu; nt6 yöntemiyle multiboota eklenememesi durumu benim, usb yazdırma aracı olan winsetupfromusb 1.4 ile yazdırmama engel mi? Yani ben bu sistemi winsetupfromusb 1.4 ile usb ye yazdıramaz mıyım? Üstelik ben Windows 7 ve Windows Vistayla beraber multiboota yazdırmayı düşünüyorum bunu yapamam galiba?
  6. Agagagagagaga.... :)

  7. Kavga sahneleri, dövüş sahneleri, tokat atma 360 derece dönüp smack diye yukarıdan aşağıya yumruk atma mideye yumruk kısaca dövüş sahnelerine dair herşey... :mobile: Edit: Film kesitleri demek istedim... Örneğin kurtlar vadisinden bir sahne... Adam ne güzel geçiriyor değil mi?... Yukarıdan aşağıya Osmanlı...
  8. Hocam linki partlara böler misiniz? Çünkü leechle indirmeye çalıştığımda 4.5 gb indiriyor, ardından hata veriyor...
  9. Arkadaşlar merhabalar başlıkta zaten herşey belli böyle bir oyun var mıdır? Kaptanlık yaparak gemiyi hareket ettirebileceğiniz, veya zabit olarak görev yapabileceğiniz... İçinde yolcu gemisi , harp gemisi veya yük gemisi kaptanlığı da mevcut olur mu bu önereceğiniz oyun içinde? Oyun isimlerini söyleyen arkadaşların oyunun konusunu da yazmasını rica ediyorum ayriyetten...
  10. hocam içerisine thinpc sürümlerini de dahil etmemiz mümkün mü? çünkü ben multiboota 7thinpc eklemek de istiyorum...
  11. arkadaşlar merhabalar biliyorum çoğunuz bios işinin sırf sakat bir iş olmasından dolayı bana yanlış bilgi vermemek için belki de yardım etmeyeceksiniz. (aslında ben de acemiyim bu konuda) ama benim bilgisayarımın biosu şu an çökmüş durumda ve de anakart arızalanmış yardıma ihtiyacım var. aradan 4 hafta geçti ve yanlış bios güncellemesi sonucu anakartım arıza yaptı ve bilgisayardan uzun bip sesleri geliyor ve dvd rw dışında hiçbirşey çalışmıyor ne klavye ne usb girişleri ne monitör ne de ps2 klavye mouse girişi (-ki award bioslar için klavye çalışsa sitelerde dendiği gibi ctrl + home tuşlarına bastığımda iş tamam olacak ama -) bu arada usb mouseyi bağladığımda ışığı yanıyor... anakartımın markası foxconn bu arada ve biosumun markası ise phoenix-award (phoenix technologies ltd v6.00 pg)... bu arada bios güncelleme işlemini foxconn live update programıyla masaüstünden yaptım ve yaptığım bios güncellemesi de sağlam ayakkabı değildi (bios write protection hatası verdi) ben bilgisayarı yeniden başlatıp super bios protection ayarını disabled yapayim dedim meğer bios güncellemesi yanlışmış ve bilgisayar dediğim hale döndü yani biosu çökmüş vaziyetteydi... hiçbir ekran falan gelmiyordu... ya arkadaşlar ben şimdi bu bilgisayarı canlandırmak için illa teknik servise mi götürmem gerekiyor? adam en fazla anakart parası alacak bios pilini falan değiştirecek hadi eyvallah diyecek ama bunu kurtarmanın başka bir yolu yok mudur? (pile kısa devre yaptırma, jumper sökme pili çıkarma vs.) edit: işlemcim amd athlon x64 processor marka.
  12. [spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=ZcSQsISqWpY[/spoiler]
  13. Arkadaşlar merhabalar Windows 8.1 Enterprise kullanıyorum Windows Özelliklerini Aç Veya Kapat listesinde oyunlar gözükmüyor nereden aktif edebilirim?
  14. arkadaşlar vinaget destekli olsun veya olmasın bana turbobitin en güncel leech sitesini söyleyebilir misiniz?
  15. Arkadaşlar merhabalar Autocad 2012'nin gerek sfx gerekse rar halinde sıkıştırılmış 32 ve 64 bit sürümlerinin bir arada bulunduğu işlemci tipine göre kurulan 4 gb lık bir flash belleğe sığdırabileceğim hatta mümkünse katılımsız olabilecek bir setupunu rica edebilir miyim sizden? bazı autocad setuplarının windows 8 ile uyumluluk sorunu oluyor o sorunun ortaya çıkmadığı bir setup paylaşırsanız sevinirim.
  16. Arkadaşlar merhabalar benim bu durumla başım dertte ben nette gezerken (ama başka bir tarayıcıda) veyahut çalışırken sürekli iexplore.exe (Internet Explorer) çalışmayı durdurdu hatası veriyor ve beni rahatsız ediyor, en sonunda masaüstündeki iexplore.exe den dosya konumunu aç diyerek program files yolunu bulduktan sonra gerekli klasör izinlerini sağlayarak İnternet Explorer'i (iexplore.exe'yi) çöpe gönderdim ve artık rahatsız etmemeye başladı. Yalnız bir konuda bilgi almalıyım. İnternet Explorer Windows'un bileşeni olduğu için bir sistem dosyası olabilir mi? Yoksa sorun çözülmüş müdür gerçekten? Sırf bilgi almak adına konuyu açtım ve cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler.
  17. afedersin özür diliyorum tavrın hoşuma gitmedi. kesinlikle metin2 ve counter-strike gibi oyunlarla işim yoktur emin olabilirsin. ama ben açtığım konuda laf oturtma sanatında bulunmayın demiştim. sonra da hem tavsiye istiyorsun hem görüşlerini açıkça söyle diyorsun hem de benim iletimi beğenmiyorsun muhabbeti olmasın. kalbini kırdıysam çok ama çok özür dilerim. selametle. Edit: Beni rahatsız ettiği için böyle söylüyorum dediğim gibi yoksa neden iletine böyle bir açıklama getireyim ki?         Yine de senin de dahil olmak üzere herkesin görüşleri için teşekkürler arkadaşlar.
  18. Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır bu konuyu kimseye açamıyorum komik duruma düşerim diye aklıma ilk gelen yer internet platformu olan ve de denk gelen yer Tnc ailesi oldu. Bu arada internetim biraz yavaş olduğu ve de işlerim yoğun olduğu için cevap gelmeyebilir (bu kişi hem konuyu açıyor hem de ortadan kayboluyor demeyin diye söylüyorum) siz kendi aranızda -özellikle aynı sorunu olanlar- tartışırsınız ve de yorumlarsınız. Konuya gelince:   Arkadaşlar oturduğumuz beldeye yaklaşık 7 sene önce taşındık. 17.5 yaşındayım. Sitede oturuyoruz. Bulunduğumuz yerde parkta var. Nedense gittiğim her gün ve orada ağırlığımı ortaya koyamadığım her gün bana azap veriyor ve kahrolarak eve dönüyorum, çünkü o parkta oynayan veletlerin hiçbirisi bana abi demiyor. Bir olay anlatmam gerekirse "X abi" demek yerine "X" top oynar mısın deyince ben şoke oldum ve gösterdiğim en büyük tepki de "sizde hiç mi saygı kavramı yok" oldu ama nedense yeterli bulmadım.   Ya arkadaşlar şimdi siz bu olaya ne diyeceksiniz. Ha unutmadan bende biraz da şöyle bir kanı oluştu: Acaba bu devirde çok büyük olanlar değil de sırf sosyal ve psikolojik açıdan ağırlığını ortaya koyanlar mı illa abi olmak zorundalar. Bence bu durum böyle olmamalı diye geçiyor içimden zaman zaman. Çünkü insan nasıl sosyal açıdan ağırlığını ortaya koyana saygı duyuyorsa büyüğüne de her ne kadar sevmese de saygı duymak zorundadır. Sevmiyor olabilirsin. Hatta nefret ediyor olabilirsin. Ancak düşmanın olarak görmediğin ve görüştüğün her vakit ona abi demek zorunda değil miyiz? Ki herkese de kafana göre abi diyemezsin o ayrı mesele. Bir de şöyle bir istisna var. Eğer senden en az 2 yaş küçük ancak fiziki olarak küçük gösteren bir çocuk vardır ve tanışmanın başından beri abi dememiştir sana ha ona abi demezsin o zaman normaldir. Ancak bunlar benden 8-9 yaş küçük. Kimisi benim yaşıma göre 8 yaşında kimisi 9. Akıl var mantık var. Çok büyük olanlara abi dememek ne demektir yahu?   Sonuç olarak buradan şu sonuç çıkıyor. Sevmiyor da olsan senden çok büyük olanlara mecburen saygı duymak zorundasındır. Arkadaşlar o kadar biraz da öfkenin etkisiyle klavye show yaptım Allah rızası için sizden ricam ağır laflar sokmayın çünkü bu siber zorbalıktan başka birşey değildir. Bir de burada aslında herkes kendi fikrini söylemekte özgürdür sonuçta burada sohbet ediyoruz. Yoksa konuyu Sohbet / Chat bölümüne açmazdım. Dediğim gibi fikirlerinizi aşırıya kaçmamak kaydıyla özgürce söyleyiniz. Kalın sağlıcakla.   Edit: Çarp bir tane ağızlarına gibi laflarda söylemeyin. Bu bir paranoyanın ibaresi değildir.
  19. arkadaşlar merhabalar karaoke - md altyapısı - playback isteği yollayabileceğim güncel bir site biliyor musunuz? önerecek olan arkadaşlar sorulara cevap verip vermeyeceklerini de söyleyebilir mi? teşekkürler.
  20. Oyun için olup olmadığını bilmiyorum fakat sana şunu söyleyeyim. Eğer oyun için bir laptop kullanacaksan veya istiyorsan Full Hd (1920x1080) laptoplar her zaman iyidir, verimlidir. Şüphen olmasın. Özelliklerine ürünün bulunduğu mağazadan bakabilirsin. Ayriyetten Darty ile aran iyi mi onu da bilmiyorum.   http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/SONY-VAIO/SVE1712W1EB-p-82410-c-24.htm
  21. Tamam iyi ki hatırlattın buldum tabii ya şimdi aklıma geldi sağol. bir tek başlat menüsü de yeterli aslında gerçekten. çünkü bütün kısayollar orada. ayriyetten ufak bir arama yapmam sonucunda link de buldum. görünüm yamasına hiç gerek yok. Konuyla alakalı link şu (konuyu silemediğim için veriyorum.):Ayriyetten linki ilk iletime ekleyeceğim. http://www.tamindir.com/start-menu-8/
  22. arkadaşlar merhabalar bir çoğunuzun sorunudur büyük ihtimalle o yüzden fazla söze gerek yok açıkçası. windows 8 in özellikle 8.1 versiyonunu sevmeye başladım ama herkesin şikayetçi olduğu gibi başlat menüsü, denetim masasını bulma, programlara erişim ve kapatma düğmesi / yeniden başlatma düğmesine erişim sorunu benim canımı son derece sıkmaya başladı açıkçası. haliyle bana windows 8.1 versiyonu için windows 7 görünüm yamasını google ye arama yapmakta tecrübeli olan veya elinde dosyası mevcut olan arkadaşlar bir şekilde upload edebilir mi? hayırlı pazarlar. Edit: Sorun çözüldü. Bir tek başlat menüsü yetiyor. Faydalanmak isteyen faydalansın. İnşallah 8.1'e de uyumludur:  http://www.tamindir.com/start-menu-8/
  23. Merhabalar arkadaşlar hayırlı bayramlar bildiğiniz gibi malumunuz windows 7 de oem klasörü var bu oem klasörüne .reg dosyasını kopyalayarak setupcomplate.cmd ye .reg kaydı ekleme komutu nedir bir bilginiz var mı? Teşekkürler.
  24. arkadaşlar merhabalar offf nasıl anlatsam diye düşünüyorum da mesela hoparlörde do diye ses çıkıyor müzik dinlerken örneğin onu nasıl mi notası gibi çıkarırız yazılımla mümkün mü? ses kalınlığından bass sisteminden falan bahsetmiyorum yanlış anlamayın? hani insan mırıldanır ya herkesin farklı mırıldanma tonları vardır. hoparlörden de farklı ses tonu çıksın istiyorum. Müzik kulağı olanlar bilir belki de olmayanlar sanki müziklerin notası aynıymış gibi aynı şarkıyı dinler.Aslında ses tonundaki farklılık insanı eğlendirir. Çünkü insan aynı şarkıyı dinlese de ses tonu farklı olduğu için daha eğlenceli gelir ona. Bunu da vurgulayayim dedim.
  25. arkadaşlar merhabalar arayana dinlet kampanyasından geçtim -zaten telefondan fazla da anlamam- biri aradığında müziğin çalmasını sağlayacak bir ücretsiz servis arıyorum yalnız mp3 dosyasını kendim seçmek istiyorum acaba var mı öyle bir servis? vodafone kullanıyorum.
×
×
  • Create New...