Jump to content

ibrahimunaLife

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ibrahimunaLife

  1. Merhaba, Soruna çözüm buldum ne kadar konu ile bağlantılı bilmiyorum ama yaklaşık 5 gündür sorunla karşılaşmadım. Aşağıda yazacağım adımları teker teker denedim ama hangi aşamada doğru sonuca ulaştım hatırlamıyorum. chkdsk - disk temizleme - win installer düşük versiyon kurup üzerine günce versiyonu kurdum - Bir kaç güncellemeyi kaldırdım - Windows Güncelleme yaptım. Bu adımlardan biri doğru sonuca ulaştırdı. İlgilenenlere çok teşekkür ederim.
  2. Windows update güncel durumda. Disk temizleme yaparak update geçmişini kaldırdım. Cihazı yeniden başlatıp güncellemeleri kontrol ettiğimde sonuç çıkmadı. Sonra sizin belirtmiş olduğunuz adımları uyguladım. Uyarı tekrar etti.
  3. Merhaba hocalarım, Aşağıda ki görselde de anlaşılabileceği üzeri bilgisayarı açtıktan çok kısa bir süre sonra bu uyarı gelmekte. Format atmadan önce bu sorunun neden kaynaklandığı ve nasıl çözülebileceğini öğrenmek istiyorum. Yaptığım araştırmalarda Services.msc üzeriden ilgili hizmeti bulup durdur / yeniden başlat vs süreçlerini denedim. Komut satırı üzerinden paylaşılan kodları tekrar tekrar yazıp uygulasam da sonuç aynı. Bu uyarıyı düzeltme ve hiç gözükmemesini nasıl sağlayabilirim. Format atma dışında bir yol aradığımı tekrardan vurgulamak isterim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Altta ki görsel içerisinde yazan tüm metni buraya bırakıyorum.
  4. Selamlar, Hocam eline emeğine sağlık. Şuan indirip sanalda kuruluma başlayacağım.
  5. Format sonrası windows update otomatik hallediyor. Eksik kalanları ilgili driver'ın sitesinden indirip yüklüyorum. Daha sonra ki adım ise " Çalışıyorsa dokunma devam et " kısmıdır
  6. Selamlar, Bahsetmiş olduğunuz konu/konular için forum içerisinde paylaşılmış güncel ve detaylı bir başlık var mı ? Yok ise sıfırdan başlayacaklar için güvenilir kaynak gösterebilir misiniz.
  7. Ayrıca küçük bir bilgilendirme notu paylaşayım. Turkcell TV+ ı mobil cihazdan da izleyebiliyorsunuz. Üyelik esnasında verilen gsm numarasının operatörü Turkcell ise tv+ da kullanabileceğiniz 5GB internet paketi veriyor.
  8. Selamlar, Turkcell TV+ da ücretli içerik satın almak için sizden onay istemektedir. Bu tarz işlemler için cihaza şifre atayabiliyorsunuz. Kanal listesi olarak da Favori oluşturup istediğiniz kanalları belirlediğiniz favori listesine dahil edebilir Kanal görünümünden sadece favoriyi seçebilirsiniz.
  9. Selamlar, Benim de 01.09.2022'de millenicom taahhütüm sona eriyor. 1 Yıllık tecrübem şu yönde. Müşteri hizmetlerine bağlanmak gibi bir derdiniz yoksa fiyat uygunluğu açısından kullanabilirsiniz. Whatsapp destek hatları var fakat karşınızda sadece bir bot oluyor ve yazdıklarınıza benzer şablonlar ile cevap veriyor. Ben Twitter üzerinden iletişime geçiyordum. Genel itibariyle turktelekom kaynaklı altyapısal sorun olmadığı sürece hız kaybı veya bağlantı kopması yaşamıyorum. Alt yapım 63Mbps'e kadar destekliyor ve almış olduğum kampanya 35Mbps'de 30-33Mbps arasında kablolu hız alıyorum. Kablosuz hız değerleri evin içerisinde ki konum ve cihaz farklılıkları nedeniyle değişkenlik gösteriyor. Bu nedenle net bir şey söylemem yanıltıcı olur. Millenicom tarafından verilen ücretli modemi kullanıyorum. Modem yazılım güncelleme desteği için iletişime geçtiğimde bu şekilde bir hizmet vermediklerini dile getirdiler oysa ki modemi marka model arattığımda yeni çıkan versiyonun olduğunu ve sadece ilgili firma ( millenicom ) tarafından güncelleme yapılacağını belirtiyorlar. Taahhüt bitmeden TurkNet'e geçiş yapacağım daha önceden bir ön başvurum olduğu için 139.99TL'lik kampanyadan yararlanacağım. Ayrıca arkadaşını getir olayını da ekleyeceğim ve yanlış hatırlamıyorsam 10TL'lik bir indirim alacağım. Neden TurkNet derseniz eğer son yıllarda altyapı olarak çok hızlı büyüyorlar ve büyümeye devam ediyorlar. Kendi altyapılarına ( şuan TT üzerinden hizmet alabiliyorum ) geçtiklerinde hız / kalite ve fiyat açısından çok daha iyi bir hizmet almış olucam.
  10. Benim istediğim xp değil zaten. TNC XP tarzında Win10 veya Win11 sistemde halihazırda kullanabileceğimiz uygulamaların tek bir yerde toplanmış hali.
  11. @SON_VATAN hocam bende uzun süredir bekliyorum. Umarım yeniden bir çalışma yapılır.
  12. Selamlar, sizde ki kulaklığı farklı bir cihazda test edebildiniz mi ? Belki sorun kulaklık değil kullanmış olduğunuz telefondan kaynaklı olabilir.
  13. IDM'ın işe yaramaması beni üzdü hocam. Eğer çözüm bulabilirseniz burada da paylaşabilir misiniz.
  14. Hocam Redragon Nothosaur M606 bu fareyi önerebilirim. El tutuşu ve rahatlığı ile güzel bir faredir. Ayrıca kablo uzunluğu 1.8 olarak geçiyor.
  15. Kullanacağın fare kablolu kablosuz ne tarz bir şey bakıyorsun ?
  16. Selamlar, Bu tarz video indirmelerde koruma sistemi denen bir olay nedeniyle - örneğin netflix, udemy gibi siteler - idm in yeni ve güncel versiyonları izin vermiyor. Nerede okuduğumu hatırlayamadım ama bulursam buraya eklerim. IDM veya bu tarz programların 5-10 sene önceki eski versiyonları ile indirme yapılıyormuş. Henüz deneme şansım olmadı 😃
  17. Selamlar Google Destek'de bu konu ile ilgili bir makale mevcut. Çözüm olarak aşağıdaki işlemleri sunmuşlar. Adsense console --> Auto ads --> Edit --> turn off (disable Vignette).
  18. Selamlar, Fön makinası + Tiner veya Saf Alkol ihtiyacın olan 2 ana madde. Bir hazneye ( Çay tabağı gibi ) tineri / saf alkolü dök ve termal macunun bulaştığı pinleri hazneye batırıp çıkart. Macun ıslandıktan sonra yavaşca kendini salacaktır fön makinası ile hem sıvı maddenin kısa sürede uçup gitmesini hem de beraberinde macunun pinlerden ayrılmasını sağla. NOT : Peçete, Tuvalet Kağıdı, Kürdan, İğne, Kulak Pamuğu gibi pinlerin zarar görmesini, yamulup kırılmasını sağlayacak malzeme KULLANMA.
  19. Bu tarz video indirmelerde koruma sistemi denen bir olay nedeniyle - örneğin netflix, udemy gibi siteler - idm in yeni ve güncel versiyonları izin vermiyor. Nerede okuduğumu hatırlayamadım ama bulursam buraya eklerim. IDM veya bu tarz programların 5-10 sene önceki eski versiyonları ile indirme yapılıyormuş. Denemek için hafta sonunu bekliyorum. Sen daha önce deneyimlersen ve işe yararsa haber edersen sevinirim
  20. Geçtiğimiz günlerde bir konu içerisinde bu rehber ile ilgili çalışma yapacağını duyurup ertesi gün rehberi oluşturup paylaşman takdire şayan. Emeğine sağlık çok teşekkürler.
  21. şifreler genelde standart olarak : " 123 " veya " tnctr " oluyor hocam.
  22. Hocam listeyi tekrardan aktif etmen çok güzel oldu. Teşekkür ederiz
  23. Hocam eline emeğine sağlık. Birinci sayfadaki link ve içerikler güncel şekli mi ? Forum'daki yazıların hepsini okudum ve şuan sizden gelecek bilgiye istinaden indirmeye başlayacağım. Teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...