Jump to content

Gerekgil

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

640 profile views

Gerekgil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Elinde bu bilgisayar oyunu olan var mı? :)
  2. Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow..

  3.   :) Sanırım ben anlatamıyorum.    Hanımefendiciğim, burayı zaten gördüm. Sorun, bunu yapamayışımda.    Başlık içeriği ile ilgilenenlere genel ricam, mümkünse tr dil seçenekli yapılması. Ben beceremedim çünkü..
  4.   Netten baktım ama pek becerebildiğim söylenemez. Keşke direkt olarak Türkçe versiyonu katılsa..
  5. Teşekkürler.     Bunlar nerede mevcut? 
  6. Merhaba arkadaşlar. Öncelikle başlık yanlış yere açıldı ise şimdiden kusura bakmayın lütfen. Windows şifrelerini kırmak için program var mı elinizde? Bende olan program, yıllar önce kullandığım program. Sanırım Xp ve Windows 7 kırabiliyordu. Şuan yok elimde, bulamıyorum. Var mı elinde olan? Ek olarak, windows 8 - 8,1 + 10 sistemlerinin şifrelerini de kırabilen varsa onu da alabilirim.
  7.   Süre yazmıyor Casper.       Aynen ultimate, tamamdır..
  8. Arkadaşlar merhabalar.    İşletim sistemleri ile ilgili sorular yazılım bölümüne sorulacak diye yazı gördüm. Ondan buraya başlığı açıyorum. Yanlış bir yere soruyor isem şimdiden affola..   Onbuka arkadaşın "Windows 7 Pure Edition V2 [Dual]" adlı işletim sistemini yükledim. Başlıkta problemimi söyledim, net yanıtlar alamadım.    Arkadaşlar, hangi programı kullandıysam olmadı. Windows'u etkinleştiremiyorum.   Lütfen, net bir şekilde bilgisi olan var ise yardımcı olsun. Sistemi oldukça beğendim ve kullanmak istiyorum. Lakin yarın bir gün windows sahteciliği olacak, bunu istemiyorum.   Sevgiler..
  9. Evet, AutoCad benzeri bi program :)
  10. 1- Başlat menüsü arama satırına regedit yazın ve Enter'a basın. 2- Kayıt defterinde HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OEMInformation yolunu izleyin. Bundan sonraki adımlardan dilediğinizi uygulayabilir, dilediğinizi uygulamayabilirsiniz. 3- Logo eklemek için; a-) Sağ tarafta boş bir alana sağ tıklayın ve Yeni/Dize Değeri deyin ve Logo ismini verin. 4- Üretici ismi girmek için; a-) 3/a, 3/b ve 3/c adımlarını tekrar uygulayın ancak Değer adı olarak Manufacturer, Değer verisi olarak dilediğiniz bir isim yazın. 5- Model numarası girmek için; a-) 3/a, 3/b ve 3/c adımlarını tekrar uygulayın ancak Değer adı olarak Model , Değer verisi olarak dilediğiniz bir model numarası yazın. 6- Çalışma saatleri girmek için; a-) 3/a, 3/b ve 3/c adımlarını tekrar uygulayın ancak Değer adı olarak SupportHours, Değer verisi olarak çalışma saatlerinizi yazın. 7- Web sitesi bağlantısı vermek için; a-) 3/a, 3/b ve 3/c adımlarını tekrar uygulayın ancak Değer adı olarak SupportURL, Değer verisi olarak Web sitenizin adresini yazın. 8- Telefon numarası girmek için; a-) 3/a, 3/b ve 3/c adımlarını tekrar uygulayın ancak Değer adı olarak SupportPhone, Değer verisi olarak telefon numaranızı yazın. b-) Sağ tarafta oluşan Logo anahtarına sağ tıklayın ve Değiştir... deyin. c-) Değer verisi kısmına kullanacağınız logonun bilgisayarınızdaki tam adresini girin. Kullanacağınız logo en fazla 120x120 piksel ve .Bmp formatında olmalı. Ayrıca görüntülenebilmesi için buraya girdiğiniz adresin kalıcı bir adres olması gerek. İleride resmin yerini değiştirirseniz logo artık görünmeyecektir. Yaptığınız değişikliklerden sonra Kayıt Defteri alttaki resme benzer görünmeli; Ve sonuç; Karışık görünsede, uyguladıkça basit olduğunu anlayacaksın.. Hoş kal .
×
×
  • Create New...