Jump to content

pesimistmf

Üye
  • Posts

    457
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1213 profile views

pesimistmf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

27

Reputation

  1. Kesinlikle donanımsal sorun olduğunu sanmıyorum. Bunun yanında da virüs temizleme gibi birşey yok yeni sistem kurduğumda da aynı olabiliyor.
  2. Dell Inspiron 7577 Kilitlenme Sorunu 1 senelik son model m2 ssd'li dizüstü bilgisayarımda şöyle bir sorun var, Normal PC sürümü pubg oynarken veya büyük programları (catia,solid edge gibi ) çalıştırırken pencere arasında geçiş yaparken donma oluyor ve ctrl+alt+delete yaptığımda ekran karşıma geliyor, görev yöneticisine tıklasam da açılmıyor. Ancak oturumu kapattığımda bilgisayar resetlenince kendine geliyor. Sizce bu gibi donmalar neden oluyor? + olarak Pubg 'de inanılmaz droplar giriyor. Windows 10 enterprise vlsc kullanıyorum. 1809 versiyon.
  3. Catia Tasarım Programında Dalgalanma Merhaba Dostlar, Ekranda görüldüğü üzere Catia V5 tasarım programında toolbar taşırken özellikle dalgalanma oluyor, nedeni neden kaynaklanıyor sizce? Ekran kartı sürücüsü güncel Dell İnspiron 7700 HQ versiyon Laptop var, yeni bilgisayar olmasına rağmen böyle yapıyor belli başlı yapmam gereken farklı bir ayar var mı? Teşekkür ederim.
  4. Arkadaşlar Windows un sistem görüntüsü alma aracını kullanarak yedekledim. En iyisi sistem kurmak ama işte ayarlar gidiyor o kötü.
  5. Arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkürler. AOMEI Backupper adında arkadaşın verdiği programı indirdim. Yedekledim. Bunu D sürücüsünü bölüp kullanacağım. O kısma yedek yapacağım. İnşallah sorun olmaz.
  6. Hocam her başlangıçta işletim sistemi seçmemi istiyor bu yüzden sevmedim. Bana sormasın istedim aomei onekey recovery kurdum tekrar kaldırdım sırf bu yüzden. Ben seçeyim seçtiğim zaman geri yükleyim istiyorum ama çok şey istiyorum sanırım Sadece ayar değil, başlangıçtaki kutucukların boyutuna kadar yedeklesin istiyorum.
  7. Merhaba. Windows 10 'da format atmaktan ayarları yapmaktan,bşlangıç ayarını yapmaktan bıktım, bunun bir kısayolu yok mu? Ayarları yaptıktan sonra geri eski ayarlarımı yükleme gibi seçenek? Ben bulamadım. Varsa böyle bir şey gerçekten çok yararlı olur.
  8. Elinize sağlık kardeşim. Bunu kurdum ama etkinleştirme yapamadım. KMS tarzı virüs veya uzaktan etkinleştiren programlara bulaşmak istemiyorum. Dos ile etkinleştirme yapabilir miyim?
  9. 500 GB dosya transfer edeceğim olur heralde
  10. Merhabalar. Eski bilgisayarıma yedeklediğim dosylarımı Laptop D sürücüsüne direk kopyalamak istiyorum. Winddows 10 kullanıyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim?
  11. 1 ay sonra ne zaman olacak neden olacak olmadı orijinal alırız. Ben indirdim ama orijinal değil. Orijinal bulamadım.
  12. Arkadaşlar konuyu ben açmışım tekrar hortlatıyorum. Evet hala çalışan orijinal iso arıyorum bulamadım
×
×
  • Create New...