Jump to content

ayhan3535

Üye
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1220 profile views

ayhan3535's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Reputation

  1. üstad elinize emeğinize sağlık.bilmiyorum başka arkadaşlarda oldumu ama lenova ve hp laptop formatlarından sonra wifi iconuna tıkladığımda hiç bir şey görünmüyor.sorunu gider yaptığımdada bu ağa bağlanılamıyor diyor.driverlerda sorun yok.
  2. üstad emeğine sağlık,bu bilgilerimizin çalınmasını yada gönderilmesini engelleyen düzeltmeler vardı buna onuda dahil ettinizmi)
  3. Terbiyesiz ahlaksız.........

  4. Terbiyesiz ahlaksız.........

  5. üstadım yerimidir bilmiyorum ama başım dertte,bi arkadaşım hp pavilion sleekbook 15 dizüstüne format attım atarken bazı sorunlardan ötürü sürücüleri komple silip yeniden ebatladım,işte ne olduysa ondan sonra oldu,formatı sorunsuz attım ama her açıldığında operating system not found diyo,biosa girip legal açıp esc ile giriyorum pc ye ama her defa biosa girmek ölüm.üstad bunun yolu varmıdır?
  6. Günaydınlaaaar tüm tnctr ailesine hayırlı cumalar dileklerimle.

    1. şrarskoz

      şrarskoz

      hayırlı cumalar

  7. Tüm Tnctr ailesine hayırlı cumalar.

  8. Tüm Tnctr ailesine hayırlı cumalar.

  9. Harika bir çalışma hazırlayan ve sunanın emeklerine sağlık. 8.1 pro'da tamamına yakınını test ettim hiç bir sorun yok.süper olmuş.
  10. win7  de çalışmadı benmi bi hata yapıyom
  11.    benim başıma gelen bir olaydı o sanırım 64 bit desteği olmayan laptopta gelmişti,sendede olabilir diye düşündüm.
  12. Günaydın Tnctr Ailesi.Hayırlı Cumalarımız olsun.Bereketli,yüzlerden gülümsemenin eksik olmayacağı bir gün dileklerimle.

  13. Günaydın Tnctr Ailesi.Hayırlı Cumalarımız olsun.Bereketli,yüzlerden gülümsemenin eksik olmayacağı bir gün dileklerimle.

  14. Günaydın Tnctr Ailesi.Hayırlı Cumalarımız olsun.Bereketli,yüzlerden gülümsemenin eksik olmayacağı bir gün dileklerimle.

  15. Beyant kardeş.eline emeğine en çokta yüreğine sağlık.Sayende indirdim ve kurdum.hiç sorun yaşamadım,harika olmuş.bir masaüstü birde ultrabook İ5 grundig laptoba kurdum,tek kelimeyle süper. Varolasın be kardeş.
×
×
  • Create New...