Jump to content

ali5900

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

391 profile views

ali5900's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. win 10 lisanslamak için uğraşıyorum. Skype yerine ratiborusun programını kullanıyorum. dns ayarlarım yandex. program girdiğim keyin phon aktivasyona açık olduğunu gösteriyor. siteye bağlanıyorum. rakamları giriyorum ama hep bu oh dear cevabı geliyor. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
  2. skype ile aktivasyon sistemini değiştirmiş microsoft 1112221 tuşluyorum sırasıyla ingilizcem zayıf. bi kaç farklı kombinasyon daha denedim ama beni müşteri temmsilcisine aktarıyor. skaype ile aktivasyon yapmak için hangi tuş kombinasyonlarını kullanmalıyım. teşiekkürler.
  3. merhaba. Skype ile etkinleştirme sistemi değişmiş. 1 ve ardından kareyi tuşluyorduk operatör onay rakamlarını istiyordu.şu andaki sistem hakkında bilgi verecek bi arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
  4. 193056 737295 794184 412290 398402 273283 783465 605785 kaanergen hangi keyi kullandığını öğrenebilir miyim. çalışan bi key bulamadım da
  5. bu gün anakartımı değiştirdim.ve  tabi aktivasyonlarımda uçtu gitti.bi çok key denedim. ama çalışan bi tanesine rastlayamadım.hem win 8pro ve hem 8.1pro yüklü bilgisayarımda. çalışan bi anahtar bllen   arkadaşım paylaşabilir mi.?
  6. win 8.1 pro için çalışan bi mak key yokmu.paylaşılanların hiçbirini ç alıştıramadım.
  7. kms değil de kj kullan aynı sorun bende de oluyordu. veya hiç uğraşma skype ile lisansla.
  8. doğrudur benim çalıştırdığım key bu.yedek işlemini de avanced tool menager isimli 1. sayfada linki var o programla aldım.
  9. cenk 88 hocam.akşam yazdığım mesajda wmc entegre win 8 aktivasyonu yaparken etkinleştirme sayfasında etkinleştir seçeneğini göremediğimi ve bu anahtar başka bir bilgisayarda kullanılıyor diye bi hata aldığımı yazmıştım.sorunun keylerle alakalı olduğunu sandım ben de. ancak sonra kj kullanarak -kms ben de Windows bildirim modunda diye bi hata veriyor- sistemi geçici olarak aktive ettim. tekrar denemek istedim.ilk keyi girdim ve cmd yönetici ekranından sonra etkinleştir seçeneğini görüp  skype yöntemiyle aktivasyonu yapıp yedeğini aldım.ben rebanuba hocanın yayınladığı ilk keyi kullandım.diğer keyler de çalışıyordur muhtemelen.yalnız etkinleştirme yaptıktan sonra aktivasyon sayfasında etkinleştirme tarihini göremedim.bu nedenle kj yi sistemden kaldırdım.keylerle ilgili bi problem yok yani.aktivasyonla ilgili hangi sorunu yaşadığını yazarsan ben de elimden gelen yardımı yaparım sana.
  10. bunlar wmc  için çalışan key değiller.ben wmc entegre edilmiş sistem için çalışan bi key istemiştim.ilgin için sağol yine de
  11. 81. sayfada rebanuba hocamın verdiği wmc keyleri denedim. bu ürün anahtarı başka bir bilgisayarda kullanılıyor yeni bir ürün anahtarı giriniz diyor. çalışan bir wmc aktivasyon keyi verebilecek bir arkadaş var  mı.?
  12. rebanuba hocam bendeki win 8 pro yu kurup özellik ekleden wmc kodunu giriyorum windowsu etkinleştirmelisin uyarısı alıyorum kms ile aktivasyon yapmaya kaktığımda ise Windows bildirim modunda diye uyarı alıyorum.bu bildirim modu uyarısı nedir acaba
  13. windowsu media center keyi ile etkinleştirecem ama özellik ekle seçeneği yok. daha önce skype kullanarak etkinleştirme yapıp yedeğini akmıştım ama elimde wmc keyi olduğu için bu yönte mi de denemek istedim. özellik ekle seçeneğini nasıl görürüm.ellimde siteden indirilmiş wmc entegreli bi aio var.
×
×
  • Create New...