Jump to content

EvrenAyd305n

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

515 profile views

EvrenAyd305n's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Merhaba kolay gelsin, arkadaşlar cihazımda yazılımsal sorun oluştu ve format atmak zorunda kaldım tüm verilerim gitti. Fotoğraflarimi felsn kurtarmak için program öneriniz varmı acaba APK veya Windows için.
  2. parayı ödemek sorun değilde şifreyi vereceği meçhul
  3. Merhaba bir tanıdığın bilgisayarın başltıkta belirttiğim virüs bulaşmış.Dosyaların formatları değişmemiş ama bozulmuş.Resimler videolar vs açılmıyor. Kurtarma programları ile denedim fakat kurtarılan dosyalarda bozuk olarak geliyor.
  4. Bahsetmiş olduğum hata regeditte bulunan sanal sunucu programalrının kalan girdilerinden kaynaklı oluyor.Bu arkadaşımızda aynı sorunu yaşamış.Bende aynı şekilde yaparak sonu çözdüm eğer ileride yine bu hatayı alan arkadaşlarımız olursa yukarıda belirtilen adımları yaparak sorunu çözebilir HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Class/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000 Yukarıdaki rege girince DriverDesc'deki "WMware" girdisi var onu silip boş bırakıp kaydedin. Bilgisayarı yeniden başlatın.
  5. Yaşadığım bir sorun var ama oynadığım oyunla alakalı bir durum.Twelve sky2 nin bir sunucusunu oynuyorum oyunu açmaya çalışınca ekteki hatayı alıyorum ama başka bir sunucuyu açıyor rahatca.Baktım herşey idenedim arkaplanda çalışan herhangi bir sanal program veya hizmette yok.Gözümden kaçırdığım birşey varmı acaba ?
  6. Ben bu kadar stabil,bu kadar seri,bu kadar akıcı bir windows kullanmadım daha önce.Kullandığımı sanmışım.Böyle bir sistemle beni tanıştırdığınız için çok teşekkür ederim.Bundan sonra ne 10 ne 11 atarsa 8.1 Embedded Industry Harika bir çalışma olmuş önüne ne gelirse bu sistemi kurarım ben artık iso yedeklerini her türlü aldım kaybetmem
  7. Hocam merhaba rarları indirip çıkartdım fakat videolu anlatımda multibootun içeriğini kopyalayın demişsiniz son adımda.Fakat multiboot içeriği çıkmıyor ben direk resimdeki kalıbı hdd ye rdriver ile yazdırdım. Diğer bir sorumda 2019 daki dlcboot setup gibi windows üzerinden çalıştıracağımız bir exe varmı acaba ? Göremedim.
  8. Emre hocam çalışma için çok teşekkür ederim.Fakat sistemin yazı fontu değişik sanırım ve bu oyunlarda ve discord sıkıntı yaratıyor bende Varsayılana nasıl çevirebilirim acaba.
  9. Konuyu hortlatmış olabilirim belki ama size danışmak istedim.Elimde aşağıda bellirttiğim sistem özelliklerinde bir bilgisayar var.Niyetim pubg mobilde ve cod mobilde rahatca oyun oynaya bilmek.Emulatörlerde max verimi alıyorum ama yinede tatmin edip akıcı bir kalite sağlamıyor.Sizin öneriniz nasıl olur.Windowsun yanına eksta bir android sistem kurmayıda düşünüyorum.Bu konuda güncel öneriniz ne olur.Sanaldada kurmayı denedim ama yine verim alamadım. İ3 2100 İŞLEMCİ - 8 GB DDR3 RAM - AMD HD5750 EKRAN KARTI - 240 GB SSD
  10. Abi merhaba,ben bir türlü vmwareye kuramadım primeosu ve phoenixos u çok uğraştım ama yükleme yapıp reset attıktan sonra ekteki hatayı alıyorum.Yardımcı olabilirmisin acaba.
  11. windows 11 performansı nasıl herhangi bir yazılım veya driver sorunu çıkormu acaba
  12. hocam son windows 10 paylaşımınızı indirdim çok teşekkür ederim çok güzel olmuş.Fakat lisanslama yapamadım elimdeki uygulamalar iş görmedi sizde sağlam varmı acaba.
×
×
  • Create New...