Jump to content

melancholy

Üye
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

722 profile views

melancholy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Sayın onbuka sistemlerinizi beğenerek takip ediyorum. Performans sistemini umarım kısa zamanda hazırlarsınız iyi çalışmalar.
  2. Arkadaşlar eşimin doğum günü için dostlarımdan ve akrabalarımdan video olarak kısa kutlama mesajları aldım ve bunları yukarıdaki resimdeki gibi tek sayfada oynatmak istiyorum. Mümkün mü ? Mümkün ise hangi programla yapabilirim. Şimdiden teşekkürler. Not: yukarıdaki resim Shape Collage programından. Shape Collage resim dosyalarını bu hale getirebiliyor.Ancak benim istediğim video dosyalarını yukarıda ki resim gibi yapmak.
  3. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cevher-otomotiv-den-otomatik-fiesta-161825851/detay   http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-opel-corsa-1.3-cdti-162262527/detay   http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-kazasiz-tertemiz-garaj-arabasi-161191252/detay   Dize ve az yakan araçlardır. İlanlar araçları görmesi için verildi.Başka bir sebebi yoktur.     Bence babana göster ve hangisini beğeniyorsa o yönde tercih kullan. HB mi istiyor sedan mı bunları da belirlemek lazım. Ford ve Opel kaporta olarak daha sağlam arabalar. Diğer bir çok yönden aynı sayılabilir.2. el yakıt tüketimi vs... Önerilerim bu tarz modeller karar sizin. Şimdiden hayırlısı olsun. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-megan-1.5-dci-masrafsiz-162070002/detay   Dediğin gibi bu kasalarda çok tutuldu. Sen düşük KM. masrafsız araç bulmaya çalış derim. Dizel araçlar genel itibari ile 100.000 km den sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Tabi bu arabadan arabaya kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir.
  4. HTC Desire X Beyaz var düşünürsen. 2. el kendim kullanıyorum temiz. Satma nedenim oyun oynadığımdan şarjı tam bir günü çıkaramaması.
  5. Tamam sorun benden kaynaklıymış. Şuan indirdim ve rar dan çıkardım sorunsuz. 
  6. şuan sildim ve letitbit indiriyorum. Sorun yaşarsam sizi bilgilendiririm. 
  7. 2 kere turbobit den indirmeme rağmen tanımlanamayan arşiv sorunu verdi bu seferde letitbit den deniyorum bilginize. not: winrar 5 ve 4.2 ile açma denenmiştir.
  8. Evet modifiyeli bir sistem şuan güncel bir sistem yükleyip tekrar deneyeceğim.
  9. Merhaba 3 gündür nette aramama ve kendi denemelerime rağmen kuramadığım şu .Net Framework 3.5 için yardım istiyorum. İşletim sistemim http://www.tnctr.com/topic/178049-windows-7-lite-softlinkler-yenilendi/ Evet şunu der gibisiniz windows 7 de net framework 3.5 zaten var. Ancak Windows işlem etkinleştirme hizmetine tıklayıp .net kısımlı yere tik attığımda "Bir hata oluştu.Ürün özellikleri tümü ile değiştirilmedi " diyor ve o tikli durmuyor. Restart atsam da. Yüklemeye çalıştığım http://www.tnctr.com/topic/213454-systemrequirements-04/ Yine denediğim dotnetfx35 microsoft un sitesinden indirdiğim 201 mb lık dosyada da sonuç aynı. Söyle bir uyarı alıyorum. Kendi sitesinden de indirsem sonuç aynı. Yine microsoft sitesinden Net Framework kaldırma aracını indirip var olanları kaldırıp tekrar yüklemek istedim. Ancak sonuç yine hüsran. Yükleme aşamasında yine yukarıdaki uyarı alıyorum. Net framework ü yüklemek istememdeki gaye http://www.hideman.net/ isimli programı yüklemeye çalışmamdı. Not: yüklemeleri yönetici olarak denedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. Ayrıca sen olsan ne yapardın dersen hocam ben taktırmazdım 1.2 motor zaten çok yakmaz motoru bozduğuna deymez derim.
  11. merhaba bende kamu gorevlisiyim.Bende Seat ibiza var lpg li (Atiker) not:Lovato tavsiye ediyolar.Araştır öyle al derim.  Şöyle bi durum var lpg takılı araçlarda motor ışığı ara ara yanar buda aldığın lpg ve benzine göre degişir. Sıralı sistem al bu da araç kalkışta once benzin sonra lpg ye geçmesi demektir.Faydası olur. Burdur sıcak yer kış zamanı sıkıntın olmaz. Erzincandayım kış zamanı dizeller donma yapabiliyor. Lpg çekişte illaki farkeder benim 1.4 hb kasa istanbuldan getirdim arabayı ve bolu dağı dahil çıktım. Sıkıntı olmadı anlayacağın. 1.2 arabada farkedebilir aracın kilosuda önemli benimki 1100 kilo civarı.   Saygılar...
  12. Temanın linkini yenilemeni rica edebilirmiyim.
  13. Ne yaptımsa bi türlü crakleyemedim. Advanced Key and Mouse Recorder her açışımda kullanıcı adı ve şifreyi istiyor.Ayrıca program içinde yaptığım recorda süre eklemek için dosyanın içini açtığımda da kullanıcı adı ve şifreyi istiyor. Windows formatladım ama yine de katılımsız daha düşük versiyonlarını yüklesemde son sürümü görüyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Not: bende görünen sürüm 2.9.9.6 yükledim. Kalan süre 0 olarak görüyor.Düzeltemiyorum.Programı her açışımda kullanıcı adı ve şifreyi girmek zorunda kalıyorum.
  14. [quote name='PoweredByAbdullah' date='27 June 2011 - 17:08 ' timestamp='1309194530' post='1036749'] alldebrid.com kullansanıza arkadaslar 2 gün premium veriyor bitince farklı ıd ve maille tekrar alırısın sahsen ben öle yapıyorum sizde deneyin sınırsız indirme imkanını nor:reklam olarak algılanmasın öle bir niyetim yok sadece bilgilendirme Bu mesaji duzenleyen PoweredByAbdullah: Bugün, 17:12 [/quote] AllDebrid is under maintenance / AllDebrid est en maintenance Try to reload later / Essayer de recharger la page plus tard AllDebrid Staff Site açılmıyor
×
×
  • Create New...