Jump to content

anrsg

Üye
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

533 profile views

anrsg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Arkadaşlar iyi günler windows 7 sistemini kullanıyorum ve bilgisayarım masaüstü..Hdmı kablo ile tv ye bağlandığımda görüntü geliyor ama ses yok.Bilgisayarımda Creative X-Fi Surround Pro 5.1 harici ses kartı takılı ses ayarlarında denetim masasındaki ses aygıtlarında bu creative gözüküyor sadece. Bunu çıkarıncada hiçbir ses aygıtı gözükmüyor.Acaba bilgisarımda dahili ses kartı mı yok yada yoksa bu harici ses kartı yine tv ye ses göndermez mi.Tivim Sony marka ayrıca laptop ile denedim çalışıyor.
  2. Arkadaşlar 500 tl limitim var telefonda standart kullanıcıyım çok fazla oyun oynamayı sevmem.bana şarjı iyi gitsin iyi foto çeksin ailemle görüntülü görüşebileyim yeterli. Lumianın 535 modeli bana göre fiyatı uygun http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-535-p-TELCEPMICLUM535-B sizce birçok insanın dediği gibi windows phone kullanmak pişmanlık mı. Daha önce hiç windows kullanan tlf elime almadığımdan bilemiyorum.Bu telefonu kullanan yada windows telefon kullanan yada windowsu deneyimlemiş arkadaşlar var mı aranızda yardım edebilir misiniz? Bu telefon olmassa general mobile discovery air tasarım olarak çok hoşuma gitti ancak 1 gb ram olması ve kameranın 8mb olmasına rağmen pek iyi olmadığı söyleniyor. veya general discovery 4g : artı olarak 2 gb ram ve arttırırlabilir hafızaya sahip ancak yine kameranın 8mb olmasına rağmen çok kötü olduğunu hatta 8 mb yazsada daha düşük olduğu söyleniyor . NOT: Son olarak arkadaşlar windows phone bilgisayarıma wirtual machine gibi uygulamalarla windows 10 pc me kurabilir miyim en azından bilgisayardanda olsa inceleyebi
  3. Arkadaşlar pcm windows 10 bilgisayarımda yüksek cpu kullanımı sorunu yaşıyorum bu yüzden pc çok aşırı ısınıyor cpu kullanımının yarısından fazlasını (Hizmet Ana Bilgisayarı Yerel sistem Ağ kısıtlamalı) diye birşey kullanıyor Bunun sebebi nedir.. Pc Adana sıcağında yanacak neredeyse.
  4. Arkdaşlar iyi günler.Bu iki telefon arasında kaldım.Telefonu anneme hediye olsun diye alacam. Yani öyle oyun felan oynanamayacak performansada gerek yok 500 tl altı bi tlf olacak şu an bu ikiside 500 tl altı. GM Discovery 456 tlLumia 439 tl S3 459 tl Burada s3 hepsiburada da yenilenmiş ürün olarak geçiyor yani ikinci el hepsiburada ilk defa duydum merak ettim aradım telefonun 20 farkli testten geçtiğini bataryanın yeni olduğunu kılcal çizik dahi olmadığını söylediler ve 1 yıl garanti olduğunu soylediler Benim için önemli olan 2 özellik var KAMERA ve PİL.Özelliklede ön kamera çünkü whatsap gibi uygulamalarla sık sık görüşüyoruz.Lumia da 5mp ön 5 mp arka kamera vardiscovery 8mp arka 2 mp ön kamera var Samsung s3 8 mb arka 1.9 on kamera Linkler aşağıda var.......Mp değeri çok önemli değil biliyorum önemli olan lens bu telefonlardan kullanan varsa bilgi verebilir mi acaba.windowsphone işletim sistemi hakkında hiç bilgim yok whatsap facebook düzgün çalışıyor mu onuda bilmiyorum.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. http://www.hepsiburada.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s-iii-i9300-ikinci-el-p-TELCEPYI9300-B http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-535-p-TELCEPMICLUM535-S http://www.hepsiburada.com/general-mobile-discovery-4-gb-p-TELCEPGMDISCOV-S
  5. avira free tam koruma sağlayacak mıdır. Bi dünya kredi kartı işlemi yapıyorum.Tam güvenlik sağlar değil mi
  6. Arkadaşlar standart ev kullanıcısıyım sizden antivirüs tavsiyesi istiyorum daha önce eset kullanıyordum ama sıkıldım artık farklı antileri denemek istiyorum win 10 uyumlu antilerden hangisini önerirsiniz. Bitdefender ve kaspersky bu ikisinin en yeni sürümlerini kullananlar var mı eskiden çok kasıyorlardı şimdide öyleler mi. Ayrıca Comodo ve Webroot'un da bulut koruması var (Bulut koruma sanırım net olmadan bi işe yaramıyor ama özellikle ram ve işlemci kullanımı diğerlerinden daha düşük.) Bana normal kullanımdan farkını söylebilir msiniz. İstediğim antivirüs çok fazla kasmayacak internetten öyle çok fazla irleyler indirmem ama çok fazla takılıyorum çoğu zaman bilmediğim sitelerede giriyorum oyüzden özellikle internet koruması iyi olan önerbileceğiniz anti var mı? SİSTEMİM İ5 işlemci ve 4GB ram var
  7. Peki antiporn ve focal filter programlarına benden izinsiz oğlum değişiklik yapabilir mi yada benden izinsiz programı kaldırabilir mi
  8. Arkadaşlar iyi günler oğlum bu sene teog sınavına hazırlanacak.Ona online bir dershanenin setini almayı düşünüyorum.Ancak bazı sorunlar var oğlum çok fazla internette vakit geçiriyor oyun sosyal medya vb. Bu yüzden şu an evde internet yok.Sanal dershane içinde interneti tekrar açtırmam gerekli. Şöyle birşey mümkün mü interneti açtırdığımda sadece benim istediğim sitelere ( Sanaldershanenin internet sitesine ve bazı ders sitelerine) girebilip diğer sitelere (oyun sisteleri facebook) giremeyeceği bir yazlım yada uygulama var mı. Ayrıca haftanın bir günü izinli olacak o gün istediği kadar internete girebilecek yani kurduğum programı bazı günlerde kapatabileceğim. Arkadaşlar inanın çoooook ihtiyacım var bilgilerinize yardımcı olursnaız çok sevinirim..
  9. Peki bu 2.5 inç olur mu dersiniz bnm pc me
  10. Bilgi için teşekkürler ama 120 gb bana biraz yetersiz gibi geldi daha üstüde ne yazıkki bütçemi aşıyor. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/toshiba-250-gb-2-5-5400-rpm-mk2552gsx-harddisk-224973253 sizce şu ürün alsam iyi midir.
  11. Arkadaşlar samsung atıv book 3 np355v5c notebook bilgisayarım var hdd bozuldu.Yenisini alacam ama nasıl bir hdd alsam mevcut olan hdd 1 tb ama bana 250 gb ta yeter kaç inç olması gerek 2.0 var 2.5 var 3.0 bunlaradn hangisinden almam gerekir.Yardım edebilir misiniz?
  12. Arkadaşlar kablosuz net geldi ama çoook yavaş internet full çekiyor kablolu bağladığımda çok hızlı ama wifide çok yavaş..
  13. Arkadaşlar iyi günler internetimi komşudan kablo ile alıyorum anca artık kablo ile evde dolaşmak istemediğimden zyxel nbg 416 n marka bi cihaz aldım ilk bi gün kurulumu yaptıktan sonra rahatça intenete girebildim ancak şimdi ünlem işareti var hangi modu seçtiysem olmadı ancak şöyle bir şey var arkadaştan gelen kabloyu bu cihaza takıyorum sonra bu cihazdaki lan portlarına sarı kabloyu takıp benim bilgisayarıma bağladığımda internete giriyor hatta şu an bu sayede yazıyorum sizce nerede hata yapıyorum modemin arayüz resimleri aşağıda bilgi verirseniz çok güzel olacak sabahtan beri bununla uğraşıyorum
  14. anrsg

    Modem Driver

    Arkadaşlar zyxel nbg-416n modeme sahibim modem driver cd sini kaybettim zyxel firmasını arıyorum tlf bakan yok internetten modem driverini indiriyorum 2 mb .bin doysası veriyor oda hangi bin dosya açma programını kullanırsam kullanayım hata aldım elinde bu modemin driveri olan varsa gönderebilir mi acaba.
  15. anrsg

    Usb Ses Kartı

    Arkadaşlar bilgisayarım masaüstü, bilgisayarımda hiç ses çıkmıyor ne kulaklıkla nede haparlörle ses jakını hiçbir şekilde çalıştıramadım sanırım ses kartı yanmış yada ses jak girişi bozulmuş..Bu sorunu USB ses kartları ile çözebilir miyim?Yani bilgisayarın ses kartı yanmış olsa dahi bu çihazlar haricen çalışabilir mi.?   http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-ses-karti-5-1-virtual-sound-3d-win7-win8-202150154 http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-ses-karti-7-1-virtual-3d-ses-karti-win7-207776488   Bu iki üründen birini almayı düşünüyorum.
×
×
  • Create New...