Jump to content

yenidunya

Üye
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

879 profile views

yenidunya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Mutluluklar benden sana... Başkasının olsanda... Sallanarak yürürüm, artık kendi yolumda!

  2. Arkadaşlar sizden çok özür diliyorum belirtmediğim için haklı olarak telefon konusunda tavsiyelerde bulundunuz... Yalnız şimdi belirteyim benim derdim laptopdaydı... Zaten telefonun uyumsuzluğundan dolayı böyle olacağını bir arkadaşımdan öğrenmiştim... Peki laptop için nasıl bir tavsiyede bulunabilirsiniz?... Çözüm önerileriniz nelerdir?
  3. Arkadaşlar iyi geceler benim  ZTE kulaklığım var modeli DEM-11 DC3.5 herşey iyi yalnız şöyle bir sorunu var... Mesela ben müzik dinlerken kulaklığın bir tane düğmesi var o düğmeye sadece basılı tuttuğum zaman normal ve en iyi şekilde ses geliyor. Ama o düğmeye basılı tutmayıpta normal şekilde dinlediğim zaman kendini eko moduna alıyor başka bir deyişle ses çok az geliyor ve eko yapıyor... Var mıdır bunun bir çözümü?
  4. Modalive.tk da "There's no turbobit.net account in database. Contact admin!"  hatası alıyorum...
  5. @Mertcan0725 Benim sorduğum soru farklıydı. Ben sadece birçok oyunda kasma sorununa çözüm olarak oyunun anadizinine dll dosyası atabileceğimiz veya system32 veya 64 klasörüne dll koyabileceğimiz dll dosyası var mıdır diye sormuştum... Yanlış anladın beni sanırım :wave: Veyahut başlığı gördün fakat konuyu okumadın.
  6. Arkadaşlar merhabalar ben şunu merak ediyorum Allah rızası için cevap verin. Birçok oyunu destekleyen -bu herhangi bir firma tarafından geliştirilmiş de olabilir.- kasma sorunu için herhangi bir dll dosyasını içeren çözüm var mı? Konuyu biraz daha açmam gerekirse mesela ben bir zamanlar Grand Theft Auto oynuyordum. Bilgisayarımın özellikleri kötü olduğu için çok kasıyordu. Fakat oyunun anadizinine iki tane dll dosyası atınca -görüntü kalitesini mi değiştirdi bilmiyorum ama- kasma sorunu düzeldi. Aynısını -daha demin genel anlamda konuşmuştum ayrı mesele- şu an oynadığım Ship Simulator Extremes için de yapabilir miyiz? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Edit: Grand Theft Auto için dll dosyası geliştiren firmanın adı görüntü kalitesi işiyle uğraşan Enb series ti sanırsam. Ship Simulator Extremes için de bir çözüm bulmamız mümkün mü acaba?
  7. aynen ben de onu diyecektim. niye premium sistemine geçti anlamış değilim. zor bulunur böyle bir site.
  8. Arkadaşlar bana güncel ve sağlıklı çalışan, dosya indirmesini teknik sıkıntılardan dolayı yarıda kesmeyen en iyi leech sitesi olarak ne önerebilirsiniz? Cbox da olur farketmez... Edit: İndirme hızı konusunda da sıkıntısız olursa makbule geçer...
  9. Arkadaşlar merhabalar açtığım konu gayet mantıklı çünkü mesleki terimler geçen şiirler bulmak bu devirde oldukça zor içerisinde martı, denizin dalgaları falan olsun da yalnız kaptan, güverte, lavra, alarga, yakın yol uzak yol vardiya zabitliği falan da geçsin yani... öyle denizcilikle ilgili şiirler arıyorum... Edit: Konuyu nereye açacağımı bilemedim. İnşallah moderatör arkadaşlar doğru yere taşırlar...
  10. Eline sağlık usta. Boşboğazlık etmek gibi olmasın ama Kmspico gibi offline Kms aktivasyon uygulamalarına bile rakip olabilir bu çalışma. Şaka yapmıyorum. Üstelik; eğer tavsiyede bulunmak gerekirse bence forumda Volume lisans destekli Windows işletim sistemleri paylaşan arkadaşlar paylaştığı sistemlere bu çalışmayı eklerse daha iyi olur gibime geliyor.
  11. arkadaşlar merhabalar karakter yetersizliğinden getiriliyoru ekleyemedim neyse önemli olduğunu sanmıyorum. Ben köylünün kasımda paylaşmış olduğu 12in1 sistemini kullanarak masaüstüne format atmaya çalıştım seçtiğim sistem enterpriseydi yalnız tam 2 kere baştan başlamak zorunda kaldım. birinci hata mavi ekran hatasıydı o birdaha çıkmadı yalnız 2. kere kurduğumda cihazlar hazır duruma getiriliyor çubuğu %100 dolarken klavye kilitlendi ve öylece kaldı. ne yapabilirim? kullandığım bilgisayar toplama bu arada. bios güncellemek söz konusu bile olamaz.
  12. köylü usta acil yardımın gerekiyor ben windows 8.1 enterprise x86 imajını seçtim de yalnız ben bu sistemi usb den bilgisayara kurarken şöyle bir hata veriyor (mavi ekran hatası gibi birşey): http://a1212.hizliresim.com/14/y/hgrz2.jpg   hevesim kursağımda kaldı var mı bunun bir çözümü yoksa minidump dosyaları mı gerekiyor?
  13. @Efes34 güzel kardeşim nedir sendeki bu rufus tutkusu resmen rufus u tek geçerim diyorsun artık seni tanımaya başladım benim buna benzer 1 tane daha konum vardı sen yine rufus u önermiştin. ben bilgi almak istemiştim aslında da neyse yine de insanların fikirlerine saygı duyduğum için sana teşekkür etmek istiyorum. kelimelerimde veya üslubumda patavatsızlık veya boşboğazlık varsa çok özür dilerim. Edit: Sen sanırım 8.1 desteğinin olduğunu bildiğin için rufusu önerdin. Neyse ben yine de WintoBootic veya WinsetupfromUsb kullanmak istiyorum. Edit 2: Tamam Wintobootic 2.1 destekliyormuş.
×
×
  • Create New...