Jump to content

FatihKartal

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FatihKartal

  1. 2. kez aynı şeyi söylüyorum en sağlıklısı Getripz.pl 10gb kadar indiriyor :) o arada ki reklamları kaldırabilirsen kesinlikle getripzi bi daha ki projende uygula :) ama onun dışında bir eksiklik görmüyorum eğer ilerde bütün sitelerin generatorunu yaparsan müthiş olur :) bundan ileride eleştiri gelmez :P :)

  2. 64 bit kullandığım için hem system32'nin içine hemde SysWOW64'ün içindeki imageres.dll'ye de baktım ama malesef istersen atayım imageres.dll'yi bak diyeceğim ama yine birşey değişmicek aynı şeyler sende gözükücek bu sefer belki bilen birisi çıkar teşekkür ederim :)

  3. Arkadaşlar kusura bakmayın şu konuları nereye açıcağımı bilemedim bir türlü şimdiden yanlış açtıysam özür dilerim :) Windows 7 ultimate x64 kullanıcısıyım Elune diye bir tema yükledim çok hoşuma gitti fakat bu temayı yükledim benim bildiğim kadarıyla bunun imageres.dll explorer.dll gibi dosyalarının içindeki iconlar değişmesi lazım fakat değişmemiş ama tema sorunsuz çalışıyor nasıl oldu hala çözemedim benim bu iconları bulmam lazım çünkü orjinal tema gibi göstericem aero temayı kaldırıcam tamamen ve bu Eluneyi kullanıcam artık zaten bir işletim sistemi modifiye aşamasındayım tek sorunum görsel modifiye bu Eluneyide direk o modifiye ettiğim işletim sistemine entegre edicem forumu araştırdım ama henüz net bir şeye ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim..

  4. Merhaba arkadaşlar, benim elimde şuan 2 adet dvd var bir tanesi samsungun orjinal 64 bit home basic diğerisi ise 64 bit ultimate crackli ben bu home basic olanı geliştirsem home basic değilde düzenleyerek ultimateye çevirme ihtimalim var mı varsa nasıl yapabilirim? Birde sizce hangisini kullanmalıyım crackli olanı mı yoksa samsungun orjinal dvdsini mi ?

×
×
  • Create New...