Jump to content

fpwr

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

432 profile views

fpwr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Üstadım sizin hazırlamış olduğunuz Temmuz 2015 Win7 Pro 64bit kullanıyordum.Bu çalışmanızı görünce denemek istedim fakat aynı sürüm ( Pro 64bit - Normal kurulum ) kurduktan sonra sistem hiç bi şekilde ekran kartımı Amd driverlarından görmüyor.İlk defa böyle bir şey başıma geldi sürekli format atan biriyim Win10 8 ve 7 sürümlerinde hiç karşılaşmadım. Ekran kartım Amd r9 380 serisi ve geriye dönük hiç bir problem yaşamadığım 3 driveri da denedim sonuç aynı.Geri bildirim yapma ihtiyacı hissettim ilgilenirseniz sevinirim. Çalışmalarınızın için teşekkürler iyi forumlar diliyorum.
  2. turbobit dışında farklı bir link yokmu arkadaşlar?
  3. Onbuka hocam çalışmanızı indirdim fakat rufus ile uefi kurulum için yazdırıyorum fakat hiçbir şekilde boot etmiyor direk windows açılıyor.Şuan temmuz 13in1 çalışmanızı uefi olarak kullanıyorum onda böyle bir sıkıntı yok direk görüyordu? bi yerde yanlış mı yaptım acaba hocam yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  4. Üstadım 64bit uefi kurulumunda yükleme sırasında %40 a gelince hata veriyor.Normal yükleme de bir sıkıntı yok.Yaklaşık 3 kere denedim rufustan uefi destekli boot oluşturdum ama her seferinde aynı hata.Baktım olmuyor 8.1 uefi kurdum.Win7 daha çok hoşuma gittiği için bunu kurmak istedim.Acaba bi yerde hata mı yapıyorum?
  5. Üstadım emeklerinize sağlık.Aralık ayı performans linkini bende göremedim kaldırıldı mı acaba?
  6.   bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum..nick bölümüne girdi yaptıktan sonra profile e tıklayınca hiçbir pencere vs aktivite olmuyor?
  7. http://tr.rghost.net/42373519 link ölü dediğim bu arkadaşım windows 8 pro için key lazım.kusura bakma izah edemedim
  8. arkadaşlar link ölü key verebilcek varmıdır?
×
×
  • Create New...