Jump to content

turker777

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About turker777

Recent Profile Visitors

235 profile views

turker777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bende külüstür, dual 2ghz 2gb ram 512 ekran kartı bi sıkıntı yok. hiçbir driver yuklmedim. 30sn filan açılma suresi..  şimdilik böyle sonrasını bilemem. acerin sitesinden Windows 8 için bios bisiler dediler ama yapmasını bilmediğim için kurcalamadım. kardeş keşke yardımcı olabilsem bildiklerim bunlardı, sana kolay gelsin.
  2. TAM EMİN DEGİLİM AMA, ESKİ BİR LAPTOPA 4-5 DEFA KURDUM 1 HAFTA İCİNDE.. BAZI BENZER SORUNLARIM VARDI. Bİ TANESİDE EKRANIN SİYAH OLMASI, YADA BİRDEN KARARMASI VE HİCBİR TUŞUN ETKİLİ OLMAMASI... HATTA PC KAPANINCA GERİ ACILMASI 5DK FİLAN ALIYORDU. YADA ACILMIYORDU...  KISACASI WİNDOWS 8  EKRAN KARTI  VE BİOS AYARLARLARI DİYORLARDI  GOOGLEDAN ARASTIRDIGIMDA. BEN GENE TEMİZ Bİ FORMAT ATTIM VE EKRAN KARTINI YÜKLEMEDİM. TÜM GÜNCELLEMELERİ AZ ÖNCE BİTİRDİM. MİCROSFOT 2013  + CRACK NOD 32 2013    + CRAC WİNDOWS 8 PRO + CRACK TÜM GÜNCELLEMELERİ BİTİRDİM VE 30DKDIR PCDE SORUN YOK.. HAYIRLISI... ekran kartını yükleyince oluyor o kararma. istersen ekran kartını kaldır öyle dene.
  3. ARKADASLAR  bağışlayın lütfen , 1 haftadır win 8 proyla uğraşıyorum bi sürü siteden bi suru indirdim. şükür en sonunda 2013 Office  ve sınırsız lisans. nod32 ve 2014e kadar lisans  ve win8 pro 32bit ve sınırsız lisans kurdum ama MİCROSOFTTAN UPDATE edip etmemekte insan genede çekiniyor. bi program çakışmasına format ve tekrar hepsini kur vs insanın günleri gidiyor. altta ekran resmi var  sizce bu normal Windows 8 pro 32 bit etkinleştirmesi mi. yada ne bileyim biri virüs filan mı koydu. artık emin olamadığımdan burada bi sorayım dedim. http://e1302.hizliresim.com/16/7/jw1fu.png tşk ederim.
  4. flaky çok tşk ederim.http://www.youtube.com/watch?v=zAadg6IlPZs buradan anlatımı buldum kurdum. 2014e kadar lisans verdi.  
  5. flaky bu  box, mara fix nasıl kullanılıyor?
×
×
  • Create New...