Jump to content

8506furkan

Üye
  • Posts

    422
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by 8506furkan

  1. |SATILIK| SENNHEISER HD 599 KULAK ÇEVRelEYEN HİGH END KULAKLIK? Fiyat: 1.300tl✅ ürün bir kaç ay önce alındı neredeyse hiç kullanılmadı.✅ Kozmetik olarak 10/10 verilebilir.✅ Ses yönünden hiç bir problemi bulunmuyor.✅ Kutu, fatura, ve garantisi mevcut ve devam ediyor.✅ Tüm kutu içeriği jelatinlerine kadar mevcut, sıfır olarak aldıgınızda nasıl geliyorsa o şekilde gönderilecek.? Kargo ücreti bana ait.Not: Üründen tam performans almak için ses kartı kullanmanız gerekli.KUTU İÇERİĞİHD 599 kulaklık6,3 mm düz girişli 3 metre kablo3,5 mm düz girişli 1,2 metre kablo6,3 mm den 3,5mm ye dönüştürücü adaptörTEKNİK ÖZELLİKLERRenk FildişiEmpedans 50 OhmFrekans Tepkisi 12 - 38.500 HzSes Şiddeti Seviyesi (SPL) 106 dB SPL (1 kHz/1Vrms)Toplam Harmonik Bozulma (THD) < 0,2 (1kHz, 100dBSPL)Takma Şekli Kafa ÜstüKapsül Tipi Kulak Çevreleyen
  2. Hocam Noctuanın "chromax" yükseltme kitleri mevcut. Black serisi bulamaz sanız bu şekildede halledebilirsiniz.
  3. Merhaba; 2. fanı ramlar aşırı yüksek olduğu için takamadım. Aslıda takılıyor fakat kasanın kapak kapanmıyor bu sefer. Tek fan ile çift fan arasında sadece bir kaç derece oynuyor diye biliyorum. Nzxt x62 almak için satıyorum.
  4. NOCTUA NH-D15 SE-AM4 (Çift fanlı) Fiyat: 500tl Ürün çok az kullanıldı. Kozmetik olarak 10/10 Kutu içeriği eksiksiz bulunuyor. Sıfır ürün aldiginizda nasil geliyorsa o şekilde kargolanacak. Faturalı ve garantisi devam ediyor. İskenderun ve çevresine elden teslim edebilirim. Şehir dışına kargo ücreti bana ait.
  5. [SATILIK] Corsair 400c (Beyaz) Kasa Merhaba;Sistemi parça parça toplarken almıştım. Şuan nzxt h500 kasa aldığım için satıyorum. Kasa kullanılmamıştır. Sitem kuruldu ancak ekran kartını henüz almadığım için hiç sistem çalıştırılmadı. Yani temiz (sıfır sayılabilecek bir kasa) *Fiyat: 450tldir.*Kusur olarak sayabileceğimiz yan akrilik paneli yumşak bezle silmeme rağmen (2kez) kılcal cizikler oluştur tüm akrilik yan paneli olan kasalarda olduğu gibi. Telefonun flaş ışığı ile yakından bakınca ancak belli oluyor kılcal cizikler, onun dışında herhagi bir sorunu yoktur.*Kutu içeriği eksiksizdir. (Tüm aksesuarları kutu içerisinde gönderilecektir.) *Garantisi devam etmektedir. *İskenderun çervresi elden teslim edebilirim.*Kargo alıcıya ait. (ptt ile %25 kargo indirimi kampanyası ile indirimli olarak gönderilecektir.)Fiyat: 400tldir.Corsair 400c Özellikleri Aşşağıdaki gibidir.2.5 inç Yuva 3 Adet3.5 inç Yuvası 2 Adet5.25 inç Yuvası YokAğırlık (kg) 8,2 kgAnakart Desteği ATX, Micro-ATX, Mini-ITXBoyutlar 425 x 215 x 464 mmCPU Soğutucu Boşluğu 170 mmDahili Fan Sayısı 2 AdetDahili Kart Okuyucu YokFan Aydınlatması YokFan Kontrol Paneli YokGenişleme Yuvası 7 AdetKasa Aydınlatması VarKasa Tipi Midi Tower KasaKulaklık - Mikrofon Girişi VarMax. VGA uzunluğu 370 mmPower Supply YokRenk SiyahSıvı Soğutma Desteği VarŞeffaf Yan Panel VarToplam Fan Sayısı 6 AdetUsb 2.0 YokUSB 3.0 2 AdetUSB 3.1 Yok
  6. Ben en son sürüm windows 10 u kullanıyorum temiz kurulum yaptıktan sonra win 10 un kendi uygulaması olan xbox dan ayara girip Oyun DVR ları secenegini kapatıyorum. Eger sizde bu secenegi kapatmıyorsanız fps düşüsü bundan kaynaklanıyordur donmalar vs.
  7. Gameekstradan aldıgım kulaklıgımı nakit ihtiyacından dolyı satıyorum. Ürün yaklasık bir ay önce alındı neredeyse hic kullanmadım. Ürün faturası ile birlikte orjinal kutu ve parcaları ile özenle paketlenerek gönderilecektir. Kulaklıgın hicbir sorunu yoktur cızırtı vs. Üniverste öğrencisiyim iskenderun çevresinden elden teslim edebilirim. Paraya ihtiyacım oldugu için satmak zorunda kaldım. Fiyat 300 tl dir.
  8. Bü güne kadar aynı sorun devam ediyordu neyaptısamda çözememiştim. Dvd yuvasına taktıgım hdd yi söktükten sonra sorun ortadan kalktı. Başka arkadaslara yardım olur düşüncesi ile konuyu güncelleme geregi hissettim. Ama hala hdd nin işlemciyi %30 kullanmasını anlamıs degil üstelik sistem boşta iken. Şuan sadece SSD takılı.
  9. Bu windows 10un yeni güncellemesi ile fps düşüsü oldu bende sürekli oynadıgım oyunlarda. Bir önceki sürüm sanki daha stabildi. Edit: Xbox > ayarlar > oyun DVR kapalı yaptıktan sonra fps sorunu ortadan kalkıyor.
  10. "Selamun Aleykum World"

  11. tnctr makyajlanmış gibi duruyo :D

  12. samsung 850 evo / asus x550jx performansı - rapid mod acık http://i.hizliresim.com/D2Jnzl.png

  13. 1 aydan fazla oldu sorun hala devam ediyor ne yaptıysam birturlu cpu kullanımını dusuremedim. donanımsal sorun olma ihtimali varmıdır anakartla ilgili veya biostan kaynaklanıyor olabilirmi ? garantiye göndermeyi dusunuyorum laptobu.
×
×
  • Create New...