Jump to content

darkaura

Üye
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

504 profile views

darkaura's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. format factory sfv diye bir tür tanımıyor. Ben konumu biraz daha açıklayayım. SFV dosyları küçük parşalara ayırıp birleştirmede kontrol için kullanılan bir dosya türü sanırsam. Video formatı değil.
  2. Merhaba, elimde bir set var. Bu set DVD üzerinde ve lisanslama yoluyla -bir kez internete bağlı olmak yetiyor - kullanabilyorsunuz. Lakin sadece o bilgisayarda kullanabiliyorsunuz, başka bilgisayar cep tlefonu tablet vs. hiçbir yerde kullanamıyorsunuz. DVD de bir player var ve içinde bulunan svf uzantılı dosyları okuyor. Sonuçta bunlar avi vb olmalı ki player çalabilsin. Cep telefonumda kullanmak istiyorum. SFV olan uzantıları avi formatına çevirmek istiyorum. dosya uzantısı değiştirdim olmadı. Winrar ile aynı dvd deki parçaları birleştirmeyi denedim olmadı. sonuçta bu dosya bir kaç kb lık değil normal video dosyası uzunlugunda 500 mb - 1,5 gb büyüklüğünde dosyalar . Muhakkak bir yolu olmalı, muhakkak bir bilen olmalı. Yardımcı olmaya çalışana teşekkür ederim.
  3. Merhaba, elimde bir set var. Bu set DVD üzerinde ve lisanslama yoluyla -bir kez internete bağlı olmak yetiyor - kullanabilyorsunuz. Lakin sadece o bilgisayarda kullanabiliyorsunuz, başka bilgisayar cep tlefonu tablet vs. hiçbir yerde kullanamıyorsunuz. DVD de bir player var ve içinde bulunan svf uzantılı dosyları okuyor. Sonuçta bunlar avi vb olmalı ki player çalabilsin. Cep telefonumda kullanmak istiyorum. SFV olan uzantıları avi formatına çevirmek istiyorum. dosya uzantısı değiştirdim olmadı. Winrar ile aynı dvd deki parçaları birleştirmeyi denedim olmadı. sonuçta bu dosya bir kaç kb lık değil normal video dosyası uzunlugunda 500 mb - 1,5 gb büyüklüğünde dosyalar . Muhakkak bir yolu olmalı, muhakkak bir bilen olmalı. Yardımcı olmaya çalışana teşekkür ederim.
  4. merhaba başlıgındakı kis 2011 için verdiğin keylerı aynen dedıgın gıbı yapıyorum.kac tane denedıysem deneyeyeım bazıları 250 gun bazıları 160 bazıları daha fazla bıle olsa bır gun gecmeden kara...

×
×
  • Create New...