Jump to content

eXtrmE_sPoRtS

Üye
  • Posts

    539
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

Everything posted by eXtrmE_sPoRtS

  1. Sistemi kendi bilgisayarıma yükledim ilk yüklemedeki update'den sonra bilgisayar bir sapıtır gibi oldu kendi kendine başlangıç ekranını görmeden otomatik olarak kapanıp 2-3 kere açıldı sonra kendiliğinden düzeldi. Sanırım update yüklerken bir şey eksik vs... Windows update ve sistem dosyalarında silme yapmadıysanız eğer gelen update sonucu olmuştur büyük bir ihtimalle. Şu an öyle bir sorun yok. Gayet akıcı sistem. Bir de sistem geri yükleme kapatmak isteyenler gpedit üzerinden kapatsınlar. Diğer türlü kapatınca otomatik windows tekrar açıyor. Bu da ek bir bilgilendirme olsun. Ayrıca windows ayarlarından parola koyamamızın nedeni nedir? Yorumlara verdiğiniz cevaplar neticesinde çözdüm. @forjest
  2. MSI paketlemelerinde bu hatalar genellikle yönetici izinleri ile çalıştırılmadığından kaynaklanıyor. Winaero Tweaker ile MSI paketlemelerine sağ tık olarak Yönetici Olarak Çalıştır özelliğini ekleyin bu sayede MSI dosyalarını yönetici olarak çalıştırıp bu hatalardan kurtulmanız mümkündür.
  3. https://www.youtube.com/watch?v=p8gCbosf6iQ (⚡Tnc Debrid ile İndir) Videodaki gibi factory reset (Windows ayarlar uygulamasındaki ayarları sıfırlayabilirsiniz, veya tavsiye edilen ayarları da uygulayabilirsiniz.) Her iki yöntemde de bu hata ortadan kalkmış olacak. Program linki burada mevcuttur!...
  4. C:\windows\system32\drivers\etc\ bu yoldaki hosts dosyasını metin belgesi ile açın. 0.0.0.0 pti.store.microsoft.com 0.0.0.0 store-images.s-microsoft.com 0.0.0.0 storeedgefd.dsx.mp.microsof... 0.0.0.0 storecatalogrevocation.stor... 0.0.0.0 licensing.mp.microsoft.com satırlarını silin ve aynı yere kayıt edin. Ardından güvenlik duvarından 191.232.139.2 kuralını silin düzeliyor.
  5. DİKKAT EDERSEN SIRF SERVİS-KAPAT AÇ ARACININ YANINDA BANA AİT DİYE YAZMIŞIM.
  6. Program bana ait değil. Aynı şekilde link de bunun sayesinde telif falan gelmiyor gelirse de link benim değil zaten. Sırf bat araçları benim.
  7. wqewweaqeasdsadadaadsa-asdsad qwewqe qwe qwe wqewq e
  8. wqewweaqeasdsadadaadsa-asdsad qwewqe qwe qwe wqewq e
  9. Defender Control v1.5 DEFENDER SERVİSLERİNİ AÇ-KAPAT (BANA AİT); defender servis kapat-aç v1.3.rar
  10. Çeviri oranını tam net hatırlamıyorum indirip sanal makinede bakabilirsiniz. Benim yaptığım sistemler xp'den kat ve kat daha hızlı bence bende bunu idda ediyorum hadi bakalım :D
  11. Xp'ye destek kalmadı 3. parti uygulamalarla yapsan bile en azından windows 7 veya 8.1 kullanmanı tavsiye ederim. Yukarıdaki konudaki xp hariç hepsi bana ait. Portable kullanabilirsin tarayıcıların eski sürümlerini çok xp istiyorsan.
  12. Bence ntlite kullanmasın hiç ntlite kadar rezalet program görmedim. Son sürümde-beta'da kullansan, cracklı da kullansan bazı şeyleri ters yapıyor. windows 8.1 var burada ben yaptım deneyebilirsin ayrıca.
  13. konudaki insider sürümünü yükleyebilirsiniz. Insider microsoft hesabı ekleyip en hızlı şekilde yeni sürümleri indirebilirsiniz. Sürekli manuel olarak yeni insider sürümünü indirmek zorunda kalmazsınız.
  14. 1150 tl değerindeki ücretsiz program kampanyası linki 282 tl değerindeki ücretsiz program kampanyası linki 282 tl değerindeki ücretsiz başka bir program kampanyası linki
  15. Beğendiğine sevindim her ne kadar Türkçe yamasını ben yapmış bile olsam her hangi bi gelir elde etmediğimi belirtmek isterim sizin kullandığınız programın bana yararı yok yâni
  16. beacon.enabled >> true olsun yoksa resim yükleme falan yaparken hata veriyor.
  17. Etkilemez. Tam ekran yapınca başka bir programı durdurma ayarı da var. Bu arada Türkçe'ye ben çevirmiştim zamanında geliştirici de Steam'e eklemişti. Orijinalde de benim çevirim var yani.
  18. 1. Link 2. Link Wallpaper Paketi Wallpaper İndirme Siteleri
  19. Bu konumdan dediklerini yaptım ve ayrıca #konum bilgilerinin kapatılması geo.enabled -> FALSE beacon.enabled -> FALSE ayarlarını yaptım. Artık hiçbir sıkıntı yok hem de scroll bar gizli hâldeyken teşekkürler.
  20. C:\Users\Kullanıcı adı\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xdw1upx9.default\pref.js bu konumda. Programa gerek duymadan kendim buldum teşekkürler sonucu yazarım.
  21. Videolu anlatımlar Gerekli tüm yazılım ve araçlar(Ben birleştirdim); https://drive.google.com/open?id=18DOXumYhbtrzGuFrsQGnu4vx3k7peWSS Önceden scriptlerim vardı buna benzer full Türkçe olarak belki zaman olursa tekrar Türkçe yapıp paylaşırım bu sefer. Eğer compressorda sıkıntı yaşarsanız freearc ile sıkıştırma işlemi yapabilirsiniz.
  22. Portable kullanmıyorum bir türlü Türkçe yapamadığım için. Normalde de oluyorsa denerim.
  23. Bir sitede böyle hata alıyorum. Fakat ortada hatanın detayı yok. Resimde oynama yok hata olarak bu ekran geliyor. Sırf o sitede yapıyor. Diğer tarayıcıda açıyor.
×
×
  • Create New...