Jump to content

fatomxx

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

420 profile views

fatomxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. alisayg ne yapalım poh poh mu istiyorsun? linkin hızlı olsa 10 kat hatta 100 kat indirme alırdın. sen küsme diye eğriye eğri demeyelim mi?
  2. bil ki oldukça uzun süredir sitenin seveni ve takipçisiyim. yalnız sen herkesin senin gibi siteye bağış ve paylaşım yapma zorunluluğu varmış gibi konuşuyorsun. işin aslı, sana hızlı indirme linki vereceksin diye zorlayan da yok. emeğine hiçbir sözüm yok paylaşan insanları küstürmek gibi düşüncem de yok. söylediklerim tamamen eleştiriden ibaret ama incindiysen özür dilerim. fakat; sen kısaca tüm sıkıntılar bağışa bağlı diyorsun! bağışı zorunlu hale getirecek bir sistem aramana gerek yok, istersen ücretli yap çalışmalarını kargoyla yolla. paylaşmaya karşılık beklemen çok büyük bir hata olduğunu unutma. ziyaretçi azalmaya mahkum, = hangi ziyaretçi zor indirmeyi sever? günümüz gidiyor, = turbobit gibi sitelerden büyük dosya indiripte zaman kaybı yaşamayan var mı?gölgede kalıyor, = yorumların çoğu hızlı link isteyenlerle ve indirmede sıkıntı yaşayanlarla dolu olduğu için çalışmandan çok indirme sorunları konuşulmuyor mu?oldukça komik, = acemilere özel yazıp altına linkler koymuşsun sonrasında rufus var burda hatalı kullanım sana ait değil mi?zorlaştırmayı seviyoruz = zor olmadığını mı iddia ediyorsun? yeri gelir bende burada paylaşımda bulunurum ama eleştiriye açık olduğumu bilmeni isterim. son sözündeki gibi yöneticilere açık tehditte bulunmam. sözlerimde hiçbir hakaret olmasa da sen böyle düşünüyorsan paylaşmayabilirsin!
  3. sağolsun arkadaş çalışmış uğraşmış fakat bu indirme linkleri böyle devam ettikçe sitenin ziyaretçisi azalmaya mahkum. sırf işletim sistemi indiricez diye bir günümüzü bu indirme linklerine veriyoruz. emeğiniz bu yavaş sorunlu indirme siteleri yüzünden gölgede kalıyor. acemilere özel linkler verilmeside oldukça komik olmuş. linkin acemilikle ne alakası var çözemedim. turbobit için çözüm arayanlara önerebileceğim site: leechall.com bu site çok reklam ve doğrulama barındırsada turbobit için bi nebze linklerinizi premiuma çevirir. teknoloji kolaylıktır ama biz insanlar herşeyi hep zorlaştırmayı seviyoruz.
  4. güzel çalışma emeğine sağlık. yalnızca "birinci görsel stabil hızlı" sürümünü iso olarak gönderebilirmisin. sisteme sadece onu eklemek istiyorum. şimdiden teşekkürler.
  5. arkadaşlar bugün sistemi denedim xp de sata-raid sürücüsü mevcut değil malesef zamanımı yedi.
  6. ByChilavert kardeşim, KXPE live xp köylünün hangi sürümü? en son yaptığı modifiye 200 mb. sendeki KXPE 160 mb. aradaki fark nedir?
  7. emeğine sağlık kardeşim. fakat neden bu turbobit upload kullanılıyor? çok hızlı ve uğraşı az olan siteler var aslında. ZippyShare MediaFire Mega gibi
  8. iyi güzel hoş ama konuyu açık açık anlatmamışsnız. yorumları okuyarak grub4dos programına ihtiyacım olduğunu anladım. güzel paylaşım ama usb ye aktarma olayı daha güzel anlatılabilirdi.
  9. Arkadaşlar forumun özelliği anlatımı hazırlayıp link vermek değil burada resimli ve yazılı bir şekilde anlatmaktır. bu konuların sabitlenmesi bu tür paylaşımların çoğalmasına ve ziyaretin azalmasına sebep olur. mümkünse anlatımlarınızı burada yapın. zaten bir sürü şey indiriyoruz birde anlatım indirmeyelim. rapidshare sitesine kıl olmayan yokmuş gibi habire rapidshare e dosya atıyorsunuz. portable hakkında bilgi istiyoruz. forumun dışına çıkmak değil...!
×
×
  • Create New...