Jump to content

tnctrseverii

Banned
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tnctrseverii

  1. win8 ile derdimmi sen ekmekçiye gidersin ekmek kaçıra 2.5TL der sana adam abi noldu niye böyle yeni uygulamaya geçildi der sana ve büyük ekmek verir sen bunu bitiremezsin başka yerde ekmek 70 krş dur ve sana göredir yani neyi biliyorsan onu alacaksın win8 hayatımda kullanmadım :D

     

    + kardeşim başka yerde konu açmışsın dedinde sorunum çözüldümüki başka konu açim ?

     

    + ben yanlış yapmam aga yapsam bile söylerim yanlış yaptım diye senin konunu okudum yaptım sorunum http://l1305.hizliresim.com/19/z/nnb9n.jpg bu dedim sen hiç bişey diyemedin görüntü türünü desteklemek için gereken alt sistem mevcut degil diyor ben sana resimle konuşuyom ya sen ?

  2. reyiz akşam eve gittiğimde aynısını yapacagım anladıgımı yazıyorum senin konundan sen msjı oku ve yanlışım varsa yaz aga şimdi win7 isomuzvar çıkartalım x isimle  :D ye kaydettik Recovery modunu açıyoruz gelişmiş başlangıç şimdi yeniden başlat başlangıçta F8 ardı ardına basın demişsin sorun gider gelişmiş seçenekler komut istemi D:\x\sources\setup.exe Komutu girip giriş (enter) tuşuna basıyorum  ve format işlemi başlıyor bumu ? peki başlattık içinde önceden boot edilmiş win8 var 3 4 tane hepsini silersem bi sıkıntı yaşarmıyım?

  3. reyiz kardeş bu paylaştıgın konu normal format mı yoksa mesela önceden win8 yüklü sonrada dediğin yöntemi yapıpı win7 attım 2 sistemmi görünür başlangıçta yoksa tek mi bunun cevabını almak istiyorumda net bir cvp deniyeceğim akşam :(

  4. Asus K56CB Win7 Nasıl Yüklüyebilirim Acaba Yukardaki Yöntemi 1 Kere Denedim Oldu Baktım Usbler Çalışmıyor Bilgisayarı Yeniden Başlattım Kendiliğinden Bios Açılıyordu Vatan Computere Verdim Adam Yeni Ürün Verdi Aynısını Ona Denedim Olmadı ?

     

    USB DVD Hiç Bir Türlü Atamıyorum Format Ama Biosu Açabiliyorum

  5. Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim.

     

    nmg5q.jpg

×
×
  • Create New...