Jump to content

3gzotik

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 3gzotik

  1. Hocam biosa gömülü windows pro lisans vardır bunu es mi geçer kurulum yaparsam, diğer bir sorum da yazılım işleriyle ilgileniyorum burada paylaşılan bazı windows 10 kurulumlarını indirdiğimde ilerleyen süreçte hata alıyorum. Bu sistemde buna yönelik bir hata alır mıyım?
  2. maplenin 13 üncü sürümü elinde olan var mı ?
  3. hocam single language olduğunu biliyorum sadece premium üyeliğim olmadığı için debrit sitelerde 8gb veya 5gb i indirmeye izin vermiyor ondan rica ettim
  4. uyarmak erdemdim bilmeye biliriz ki bu forumdan sizin kadar bizde faydalanıyoruz gereksiz yer işgal etme tabiri hoş olmamış.
  5. hocam geçen konudan da sözünüz vardı rica etsem sadece single language olan kısmın linkini paylaşırmısınız?
  6. Linklerin birçoğu patlamış durumda yenilenebilme ihtimali varmıdır ?
  7. Single Language temiz sürümü olursa çok sevinirim hocam cefa çekmeden sefa çekilmez bizde indirmeye çalışıcaz artık. Şuanki windows 8.1 im hatalı nedense
  8. hepsi bir arada değilde benim gibi laptop kullananlar için sadece windows 8.1 single language içeren paket te olsa tadından yenmez sınırlı kotalar için 3.5 gb büyük bir rakam malesef :S
  9. site ne zaman aktif olabilir

  10. site ne zaman aktif olabilir :S

  11. bende voluma lisans sürümünü yükleyin hatası veriyor officede.
  12. Microsoft Windows 8.1 Single Language 64 BİT [ Türkçe ] sürümü bekleniyor inşallah en kısa zamanda linkini eklersin bu sürümün update 3 olayı yok heralde.
  13. Peki orjinal sıfır el değmemiş windows sürümlerini nereden bulabiliriz bende kendime özel bir windows 8.1 veya win7 yapmak istiyorum.
  14. Merhabalar WinReducer programını denerken hata veriyor sürüm desteklemiyor tarzında halbuki sitesinden 8.1 için olanı indirdim 8.1 ide create media ile direk windowstan indirdim.   Katılımsız 8.1 nasıl yapabilirim her formatta driver sorunu çekmekten bıktım.
  15. Bu ürünün en stabil sürümü hangisi ?
×
×
  • Create New...