Jump to content

qchocuq

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About qchocuq

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

231 profile views

qchocuq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ordan hiçbirşey çıkmıyor saçma saçma şeyler çıktı nasıl yapacağımı anlatın yeter ya :)
  2. Baktım 70 sayfanın yaklaşık 20'sini inceledim ama yok
  3. Yokmu bi yorum atan? Beyler olay basit butonlara linkler vercem plugin inrecek ve progress de gösterecek internetin gidip gitmemesi önemli değil bu progress kodlarını yazan yok mu?
  4. Arkadaşlar merhaba ben ams i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum forumda yeiyim vekendi çapımda projelerim var.   Yapmak istediğim şey bazı arkadaşlar aio (ne olduğunu bilmiyorum bi açıklar mısınız?) yapmış bende böyle bir çalışma yapmak istiyorum yapmak istediğim şey öyle yapacağım fakat benim farkım bendeki dosyalar internetten Download plugini ile inecek ve kendi kendini kuracak verdiğim apz'de örn. olarak ne yapmaya çalıştığımı gösterdim bu forumda gördüğüm kadar DivaneTR be KintaRo hocalarımızın AMS'de büyük bir bilgisi var.Tabi herkesin var ama ben en çok bu iki kişide gördüm. Her neyse ve son soruma geliyorum! Program dosya indireceği için internet ile çalışacak internet olmadan çalışmayacak başlatırken bir hata verecek eğer internet program açıkken giderse program hata verip kendini kapatacak Verdiğim apz de ne istediğimi anlattığımı düşünüyorum.   -Okuyan/Yardımcı olan,olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler.   APZ: http://www.dosya.tc/server11/qno2Bw/Qchocuq.zip.html
  5.     Bu Komutu Hangi Sayfanın Boyutunu Düzenleyecekse O Sayfanın On Show Evresine Yerleştirmelisin...  demiş zaten :)
  6. Ya arkadaşlar bir arkadaş bu konuda süper bir örnek yapmıştı fotoğraf felan ekleniyordu bence onu bulalım iyi olur  :)
  7. O zaman bunu istiyorsun işine yarayacaktır :)   http://www.tnctr.com/topic/187858-telefon-defteri-calythmasy-gelithmith/
  8. Sanırım aradığın şey bu:   http://www.tnctr.com/topic/190983-telefon-rehberi/?hl=%2Btelefon+%2Brehberi   projenin üstteki kategorilerini düzenleyebilirsin.
×
×
  • Create New...