Jump to content

bulduren

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bulduren

  1. Bu değerli çalışmanızdan ve verdiğiniz büyük emeklerden dolayı şükranlarım sunuyorum, en yakın zamanda deneyip yorumlarımı paylaşırım. Windows 10 için de böyle bir çalışma bekliyorum, kolay gelsin.
  2. Projeniz için teşekkür ediyorum, Windows 10 için de çalışmanız olacak mı acaba?
  3. Yaptığınız projeden dolayı şükranlarımı sunuyorum, en kısa zamanda deneyeceğim
  4. FBConan'ın dili değiştirmeye dair bir rehberi vardı, ben o rehberden sorunsuz dili değiştirdim ama bazı kısımları hala İngilizceydi. Ona yapacak bir şey yok sanırım, sistem çok hafif, kararlı ve stabil. Tavsiye ederim, teşekkürler paylaşım için.
  5. Değerli çalışmanız için sonsuz şükranlarımı sunarım, simgeler çok hoş olmuş ellerinize sağlık. Yakın zamanda deneyeceğim.
  6. Elinize ve emeğinize sağlık, projeyi güncellediğiniz için şükranlarımı sunuyorum.
  7. Yine harikulade olan ve her tarafı emek kokan bir çalışma yapmışsınız. Ellerinize sağlık.
  8. Çok değerli yapımınız için şükranlarımı sunarım, sistem gerçekten iyiymiş. Emeğinize sağlık.
  9. Hocam Eylül ayı için bir projeniz var mı yoksa bunu mu kurayım?
  10. Sen nasıl bir kralsın ya kaç gündür bu sistemi bekliyordum ayrıca yaşadığın problemden dolayı da çok üzüldüm umarım her şey senin için iyi gider. Eline ve emeğine sağlık tekrardan...
  11. Ben öğrenciyim Word, Acrobat Reader gibi programlara da ihtiyacım var ama aynı zaman bol bol oyun da oynuyorum. Bu sistem bana gider mi hocam? Tavsiye eder misiniz? Bu arada sisteminiz çok hoşuma gitti elinize emeğinize sağlık...
  12. Çok güzel bir sisteme benziyor, en yakında deneyeceğim eline ve emeğine sağlık hocam...
  13. Normalde sağ alttan ses simgesine bastığımızda ses modunu ve yüksekliini değiştrebildiğimiz sekme geliyordu, şimdi Windows 7 gibi ses sekmesi geliyor ben bunu istemiyorum çünkü sürekli kulaklıkta hoparlöre geçiş yapıyorum ses modunu değiştiriyorum. Orijinal Windows 10'daki o sekme çok işime yarıyordu onu nasıl geri getirebilirim?
  14. sende haklısın daha yenilerini daha güncel indirmek lazım ama bunu sevmiştim :D yapcak bişe yok
  15. Partları indirdim çıkarttım iso dosyası çıkmadı bi klasör çıkıp xp format dosyaları var klasörün içinde bi programla iso dosyası yapıp cdye yazdırdım pcyi cd ile başlattım fakat önyükleme yapmadı önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıkmadı bi kontrol edin dosyaları.
  16. kardeş link kırık linki yenilesen 
×
×
  • Create New...