Jump to content

eralpykn

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    https://www.facebook.com/TiqkiJoJuk

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

318 profile views

eralpykn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Güzel sisteme benziyor henüz indiremedim başka sitelere upload gelir mi ? 
  2. Çizgi elektronikte methedilecek kadar var özellikle konu sohbet bölümünde olduğu için belirtmek isterim çizgi tagem gerçekten ülkemizde eşi benzeri olmayan bir projedir.
  3. Tebrik ediyorum amcamı hiçbir komut girmeden boot etmesi ingilizce bilmeyen birine göre videoda yok ama eminin bios ayarlarıyla sistemi uyumlu hale getirene kadarki emeği gerçekten herkesin yapabileceği bişey değil taktir ediyorum.
  4. Sistem Tercihlerinde VoodoHDA mevcuttur ve ben multibeast'ı başka bir yerden duyarak denedim fakat ses gelmeme sorunlarını ses sisteminin pc ye giden 3 jak kullanıyorum bunların ses kartı kısmına takılış kombinasyonunu değiştireke ön ve sağ sol hoparlörlerden ses almayı başardım zaten pek fazla mac'te takılmıyorum  bana bu kadar ses yeter arka hoparlörler macte hiçbir şekilde çalıştıramadım neyse ilgilendiğin için teşekkür ederim.
  5. Benim oturum açma öğelerinde VoodooHdaSettingsLoader.app mevcut fakat sağındaki tür kısmı bilinmeyen olarak bilgi girilmiş ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Şimdi ne gibi bir yol izliyebilirim.
  6. sistem özellikleri  işlemci :   amd fx 6100 anakart :    GA-990XA-UD3 (rev. 1.0) bellek : 4 gb 1600MHz ekran kartı :   amd hd6850  o.b. ses kartı : Realtek ALC889 codec    lan bağlantısı : RTL8111E LAN Yongası (10/100/1000 Mbit) (o.b.)   tp-link TG-3269 (PCI)  
  7. Teşekkürleer peki önce voodooHDA sürücüsünü nasıl kaldırıcam bi türlü kaldıramadım mac kullanmasını ve neyin nerde olduğunuda pek bilmiyorum.
  8. Öncelikle merabalar ben mac os x mavericks (niresh) kullanıyorum sistemi kurarken ses kartı driveri otomatik olarak VoodooHDA die bişey kurdu fakat benim ses kartım Realtek ALC889 o.b. var. Benim sorum bu voodooHDA sürücüsünü kaldırım Realtek ALC889 sürücümü nasıl kurabilirim.(multibeast denedim fakat başarılı oldu gibi gösterdi ve buna rağmen hayla sistemden ses alamıyorum) Yardımcı olun lütfen.  
  9. Sony Xperia Z alabilirsin gönül rahatlığı ile.
  10. Öncelikle belirtmek isterim dark x5 ful hd 1920x1080 ekrana sahip güzel bir telefon fakat çok yeni bir cihaz güncelleme almadı henüz bildiğim kadarıyla ve ekran full hd bir cihaz olduğu için test etme imkanım olmadı ama yapılan testlere bakılırsa bazı oyunlarda performans yetmiyor bi çok oyundada ucu ucuna yeten bi performans söz konusu.Ayrıca darkta servissi düşünme yerli bir cihaz ve teknobiyotikten araştırabilirsin akortek bilişim isimli bir firmanın güvencesi altında benim akortekten bi çok ürün almışlığım var 2 tanesinde servise göndermek zorunda kaldım inan türkiyedeki birçok servisten daha iyi hizmet sunuyorlar. Discovery'e gelecek olursak ekran kalitesi ve çözünürlüğü iyi oyunlar ve diğer uygulamalar için çok yeterli bir performansı var test ettim ve çevremde giderek yaygınlaşan ve yaygınlaşmış bir telefon vereceğim linkleerdende yararlanarak kendi kararını verebilirsin.Servis konusunda bir bilgim yok. Sonuç olarak bana kalırsa 2sinede bulaşma samsung'un tasarımlarını beğenen biride değilim elden kayması olsun kasa kalitesi olsun bana hitap eden bir marka değil.Bütçeni biraz daha zorlayarak htc lg sony gibi markalara yönelebilirsin biraz daha beklemen durumunda ucuzlarsa eğer bu markaların amiral gemisi telefonlarına yönelebilirsin. senin söylediğin telefonun uzmanlar tarafından incelemeleri  http://www.teknoseyir.com/101801/beklenen-inceleme-general-mobile-discovery/ http://www.teknoseyir.com/105402/dark-evo-x5-telefon-incelemesi/ İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
  11. Aynı anakart bende var bendede 4gb rami 3,25 kullanıyor sorunu bende çok çözmeyi denedim ama hayla bu sorunla karşı karşıyayım aslında eskiden yoktu bu sorunda şuan neden kaynaklanıyor bilmiyorum.
  12. sakın alma eğer illaki bişeyler almak istiyorsan 700 tl civarı çok güzel i5 masaüstü pcler var onları tercih et
  13. hele 8.1 ile gelen çok daha güzel yaşasın güncellik ve sadelik :D
×
×
  • Create New...