Jump to content

ou28

Üye
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Giresun/Bulancak

Recent Profile Visitors

540 profile views

ou28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. bende ileride bir tane daha gtx 960 alıp sli yapmayı düşünüyordum :) Tam oyun ekran kartı olması gerek çünkü her çıkan oyunu oynuyorum. Oyun ayırt etmiyorum.
  2. Merhaba değerli tnctr üyeleri.    Masaüstü pc mi donanımını yükseltmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.   İşlemci: İ5-3450   Anakart: Gigabyte z68ma-d2h-b3   Ekran kartı: Amd radeon hd 6670   Powersupply: Earocool 550w   Kasa: Earocool Strike x gt    Ram: Kingston 2x2      Ben ekran kartı olarak MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 alamayı düşünüyorum sistemim kaldırır mı?   Ram olarak bir fikrim yok bu donanıma uygun hızlı bir ram tavsiye edermisiniz? Ram 16 gb yapmak istiyorum 8x8 şeklinde.   Şimdiden herkese Teşekkür ederim.  :) :))
  3. Hocam windows 10 tüm sürümler var bunu sisteme nasıl eklerim. Adını ne yazıp nereye atayım. Teşekkürler.
  4. indirdim bir tane hocam ama boyutu 4gb nasıl ekleme yapacağım?
  5. Teşekkür ederim ama ben bu hatayı sistemi kurarken alıyorum güncelleme yaparken değil. farklı pc lerde de denedim sorun aynı çözemedim
  6. [url=http://hizliresim.com/j5B8JW][/url] win7 kurarken böyle hata alıyorum çözümü nedir?
  7. Edit: Başka flaşta denedim sorun çıkmadı. Problem flastaymış Teşekkürler
  8. http://i.hizliresim.com/q4LgBQ.jpg   böyle bir hata alıyorum kopyalam işlemi bittikten sonra. Flaş diskim sandisk cruzer blade 16gb yardımcı olun lütfen. Teşekkürler.
  9. 2013_06_26_USB_BOOT yazıyor 2015 değil mi bu? ben 16 gb olanı indiriyorum
  10. bs player a tv listesi nasıl eklenir aradım ama bulamadım lütfen yardım edermisiniz Teşekkürler...
  11. İndirdim 5 gündür kullanıyorum ellerine sağlık gerçekten performans edition hakkını veriyor. windows 8.1 kullanıyordum windows 10 yükledim tam sürümü çıkana kadar bu yazılımdayım Teşekkürler :) :)
  12. İyi günler herkese. Bu konuyu 3-4 defa okudum anlamaya çalışıyorum. Bu yöntemi denemek istiyorum. Bu yöntemi sanal makine üzerinden yapabilir miyim. Yapmak için sadece win 8.1 kurulu olması yeterli mi? Adk yeni win8.1 update lerde var mı yoksa kurmak mı gerekli? yöntemi uygulamak için başka uygulamara gerek var mı? bu yöntemde güncellemeler nasıl eklenir sistemi güncelleyip mi bu yöntemi uygulanıyor. İzleyeceğim yolları affınıza sığnarak yardım bekliyorum teşekkürler.
  13. Arkadaşlar bu linkteki uygulamayı google chrome kurun cbox a girince aktif edin link çevirdikten sonra kapatın ben yaptım oldu deneyin bakalım :)   https://chrome.google.com/webstore/detail/stealthy/ieaebnkibonmpbhdaanjkmedikadnoje
×
×
  • Create New...